10 yaş küçük sevgili

Istedigi kadar olgun konussun. O suan hayati ciddiye alamayacak yasta (bir erkek olarak)

Bu konu şaka mı yav
Bildiğin subyancı hatun
Kusura bakma bacım ama etraftan duyana kadar sadece okumakla kal diye soyluyorum
Aczık nefsimize hakim olalım
Bi kızın oldugunu dusun ve aynı seyin basına geldiği..
İşte bu kadar korkunc bi fikir

Istedigi kadar olgun konussun. O suan hayati ciddiye alamayacak yasta (bir erkek olarak)
Akıl yaşta değil bastadir dememiş boşuna atalarımız benimde sevgilim 23 yasında ben ise 27 ama benden bile olgun davrandığı zamanlar var burda herkes herşeyi söyler önemli olan onun sana yaklaşımı ne kadar ciddi düşündüğü gerisi Fasa fiso

Lütfen sozlerimize biraz dikkat edelim bu seninde ya da bir yakınında başına gelmeyeceği anlamına gelmez evliysen gider başkasına aşık olursun bekarsan evli bir adama bunlar daha beter dimi her ikisinde bekar illa erkeklerinmi bizden büyük olması gerekiyor sonra diyorsunuz kadın erkek eşitliği

Bence dertsiz başına iş alma. Hani aşık oldum şu kadar süredir birlikteyiz desen yorumum pozitif olurdu ama şuan başlamak elinde olduğu için bence yol yakınken abla kardeş ilişkisine çeviriver.

23 yas..sizde 33..hadi bi 5 sene idare edilir de sonrasi bariz sIkinti..
evlilik dusunmuyorsaniz flortlesin ama ilerisi bugunun 23 yas erkegiyle zor

Peki siz yaşınızın kadını mısınız? Hem fiziksel hem mental anlamda soruyorum.

Hepimiz aynı yıllardan geçiyoruz ama hiçbirimiz aynı yere varmıyoruz. Sizin icin 33 onun icin 23 yılın sonunda kim olduğunuz, ne gördügünüz, ne ögrendiginiz, kisiliginizin hangi yönde ilerledigi önemli.

Yani 33 yaş muhabbetleri size nasıl geliyo, 20 lik kızlarla dolu bi ortamdaki sohbete 20 dk tahammül edebilir misiniz mesela ya da ne 20 dk sı saatlerce oturur geyiğin dibine vururum diyo musunuz? Giyim tarzınız, saçınızın kesimi, sosyal medyayla ne derece ilgilisiniz, hayatınızda kaç yakınınızı kaybettiniz...

İnsanın olgunluğunu belirleyen milyonlarca soru yazılabilir sizin için de onun için de. Dogum tarihi bu listeye son sıralardan ancak dahil olur emin olun. Mesele cevapların ortak bi yerde bulusup bulusmayacağı.

Hemen kestirip atmayın derim ben. Ama çok hayale de kapılmayın. Aynı işyerinde olmanızı da hesaba dahil edince tedbiri elden bırakmanın çok ciddi sonuçları olabilir ama tamamen yüz çevirmek de çok güzel gidebilecek bi fırsatı tepmek anlamına gelebilir. Geri gidip kapıları kapatmak yerine adım adım sağlam basarak ilerlemek en güvenlisi.

Benden büyük kadınlardan hoslanirim senle sevgili olsak cümlesi iğrenç bir anlam barındırıyor bana göre
Bana gore bu cumlenin meali su :Sen bu yasa gelmişsin bekarsin rahat sevisirsin
Yaş farkından önce karakterinin bile oturmadigi çok belli
Bu kişi yanlış adam

Bence uygun değil çünkü henüz çok genç. Bir süre sonra yaşıtları veya daha küçüklerle ilgilenmeye başlayacaktır sorun yapacaksınız üzüleceksiniz. Olgun konuşmaya gelince bazen 14 yaşında gençler bile öyle büyümüş de küçülmüş gibi konuşuyorlar ki şaşarsınız. Davul bile dengi dengine diye bir söz vardır ve boşuna değildir.

Bence cok abarti 10yas.Yani onun sizden buyuk olmasinda da 10yas cok abarti olurmus boylede.Aranizda kusak farki var resmen.Siz 50yasindayken o daha 40yasinda olacak.Bu is olmaz.

10 yas çok fazla
ister kadin buyuk olsun ister erkek olsun çok
5 i geçmese iyi olur
ama kadin in buyuklugu siz konusu ise mumkunse o hiç olmasin

Genc iyidir. Tecrube konusuyor.. oluruna birak

Olmaz :-/ guzelim. 10 yas kcuuk adami elinden tut parka götür

Erkek her zaman buyuk olmali bence..sevgili olunca anlarsn cocuk gibi davranmaya baslar.

Seninki 4 yas.
10 yastan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…