- Konu Sahibi esrarenkizz
95 e çok az kalmis ne güzel valla darısı bizim başımıza
90dan bi çıksam ozm bayram olucak bana :)
Canım darısı hepimizin başına
Ama çok az yazıyorsunuz sayfaya sürekli girin yazisalimki motivasyonumuz düsmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
95 e çok az kalmis ne güzel valla darısı bizim başımıza
Kızlar spor ne durumda diyetle olmuyo sadece hareket de etmek lazım kilo vermmk icin
5000 adım attım bile
Ben şimdilik sadece koşu bandında vakit geçiriyorum.gribi anlatınca internetten zayıflatıcı egzersizler yapmayı düşünüyorum.işe yararmı bilmem ama
Olsun canım çok iyiBen elimden geldiği kadar hareket etmeye çalışıyorum dün 30dk yazmıştım ama 20dk daha yürüdüm gece
İnşallah inşallah ufak ufak hedefler ile asıl hedeflerimize ulasicaz90dan bi çıksam ozm bayram olucak bana :)
Canım darısı hepimizin başına
Ama çok az yazıyorsunuz sayfaya sürekli girin yazisalimki motivasyonumuz düsmesin
İnşallah inşallah ufak ufak hedefler ile asıl hedeflerimize ulasicaz
Günaydın kızlar,sabah kahvaltıya gittik. Ama ben kendimi tutmayı başardım.açık büfeden sadece peynir zeytin ve yeşillik aldım.eskiden kızartmalar,börekleri hep yerdim ama kendimi tuttum.
Eriyorsun cankiz ,ha gayret.Sekseni göreceksin inşallah.
Kızlar nasılsıniz bigün normal bi kahvaltı yaptım tartilmadim yarın bakıcam kaç olmuşum ins biraz daha gitmiştir kilo sizler ne yaptınız yürüyüşler yapıldı mi
Herkez bugün ki hedef yürüyüşünü yazsın kızlar aksama bakalım kimler yapmış olacak 10.000 hedef bnm ki