• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemedim.ekmek yada unlu gıdalar yok.yada çok az.meyve günde 1 tane.proteyin ağırlıklı beslendim

Konu sahibi ortalarda görünmüyor.ama sonuçta aynı yolun yolcusuyuz. Bence aramıza katılman güzel olur.hoş geldin
Hoş buldum o halde :)

Akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemedim.ekmek yada unlu gıdalar yok.yada çok az.meyve günde 1 tane.proteyin ağırlıklı beslendim

Bende akşam yemeklerini kesersem başarılı olabileceğimi düşünüyorum.

Sabah akşam 20 şer dakka koşu bandında yürüyorum.başka spor yapamıyorum.çünkü çok sıkılıyorum spordan

Eski sporcu olmama rağmen spor yapmaktan çok sıkılıyorum, bir tek zumba yaparken çok keyifliyim.

Bu arada diyeti bozduğum zamanlar( 1_2 gün oluyor genellikle) ne yazıkki tek öğün bozmuyorum.tüm günü kapsıyor ve gerçekten çok ve sağlıksız yiyorum.tekrar toparlanmam da 3 günü buluyor.

Bu arada diyeti bozduğum zamanlar( 1_2 gün oluyor genellikle) ne yazıkki tek öğün bozmuyorum.tüm günü kapsıyor ve gerçekten çok ve sağlıksız yiyorum.tekrar toparlanmam da 3 günü buluyor.
Bilirim vakti zamanında 4251521 kere diyet geçmişim olduğu için.. Belki diyet dediğimiz bu algıyı yıkmamız lazım. sağlık yaşam adı altında bu yaptığımızı yaşam felsefemiz halimize getirmemiz mi gerekiyor? Bilemedim..

Doğru söylüyorsun ama çok zor. Patates kızartması dururken brokoliyi tercih etmeyi gönülden istemeyeceğim hiç bir zaman.tıpkı siğara içmek gibi.biliyorum bana zararlı ama yinede yapıyordum

Merhaba kızlar.. Bende evlendikten sonra kilo almaya devam edip, apandisit ameliyatı oldum, üzerine vücudumda tümör oluştuğu için operasyon ve tedavi süreci geçirdim.. Bunların üstüne amaaaan ölümlü dünya deyip, kocamında ben seni böyle seviyorum demesine de ekledim ve sonuç 110 kilo..
Ve gerçekten kilo vermek istiyorum, çünkü hem sağlığım hem de görüntüm bozuldu.

Cnm cook geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli
Kilo insana çok zarar veriyor
Hep birlikte azimle devam edelim yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız ins

Back
X