- Konu Sahibi esrarenkizz
Kaç günde hangı dıyetle kaçtan kaça düştün canısı
Cnm evde neyapiyorsam ondan yiyorum
Cnm valla yalan söylemiyim tam olarak bilmiyorum kaç haftada verdigimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç günde hangı dıyetle kaçtan kaça düştün canısı
Eeee süpersın bılıyorsun degılmı
Azim edip hep birlikte 80 i görürüz bence.önemli olan bırakmamak sonuçta.çok sıkıldığımızda 1-2 gün ara verip tekrar disipline olursak, hedefimize ulaşabiliriz
Cnm cook geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli
Kilo insana çok zarar veriyor
Hep birlikte azimle devam edelim yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız ins
Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen :salata
Akşam:1 greyfurt 2 yumurta
Ara: 2 kahve az sütlü ve yeşil çay
İnşallah kendime ilk iki ay için haftada 1,5 kilo sınırı koydum. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen :salata
Akşam:1 greyfurt 2 yumurta
Ara: 2 kahve az sütlü ve yeşil çay
Bugün yediklerim
Sabah kahve içtim
Öğlen schnitzel salata ve bulgur pilavı yedim
Ara kahve
Akşam bulgur pilavı yicem
2litre su
20dk yürüyüş
Normalde daha çok yiyorum. 1400 kalorisinin altına inmemeye çalışıyorum ama dün görümceme dedikodu çekirdek ve bisküvi nin dibine vurduk.hemde akşam.bu yüzden dengelemeye çalışıyorum
Liste az ama bir kaç eklenti yapabilirsen iyi olur.. Mesela sabahları yumurtanın yanında bi dilim peynir, kalsiyum için önemli.
Sabah ve öğle arasında 2-3 tam ceviz koyabilirsen şahane olacağını düşünüyorum.
Bende sabaha kahveyle başlıyorum... Güzel menü.
Spor salonuna kayıt olup, tek gitmeyen ben değildir demi? Yürüyüş yapmak istemiyorum, her gün 20-45 dk ideal.
Ne mutlu sana :)
Bende bi kaç app kullanacağım artık spor salonuna para vermemek için. Telefondan tabletten izleyip yaparım diye planlıyorumDaha hiç birzaman spor salonuna kayıt olmadım ben kendimi biliyorum bir iki kere giderdim sonra birdaha uğramazdım evde koşu bandım var onunla idare ediyorum
Tam hatırlamıyorum ama 7sene önce 83 kilodan 55 fln inmiştim sürekli yürüyordum ve sadece patates salatası yiyordum sonradan bi bıraktım bu hale geldim
Bende bi kaç app kullanacağım artık spor salonuna para vermemek için. Telefondan tabletten izleyip yaparım diye planlıyorum