• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Azim edip hep birlikte 80 i görürüz bence.önemli olan bırakmamak sonuçta.çok sıkıldığımızda 1-2 gün ara verip tekrar disipline olursak, hedefimize ulaşabiliriz

Cnm cook geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli
Kilo insana çok zarar veriyor
Hep birlikte azimle devam edelim yaza kadar istediğimiz kiloya ulaşırız ins

İnşallah kendime ilk iki ay için haftada 1,5 kilo sınırı koydum. Hakkımızda hayırlısı inşallah

Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen :salata
Akşam:1 greyfurt 2 yumurta
Ara: 2 kahve az sütlü ve yeşil çay

Çok iyi cnm ama dikkat et sonradan bozma
Çünkü hiç birşey yememissin ben böyle yapıyordum sonradan bozuyordum dayanamayıp artık evde ne yemek varsa onlardan yiyorum çok az hem ozm canım çekmemiş oluyor

Normalde daha çok yiyorum. 1400 kalorisinin altına inmemeye çalışıyorum ama dün görümceme dedikodu çekirdek ve bisküvi nin dibine vurduk.hemde akşam.bu yüzden dengelemeye çalışıyorum

Sabah: 1 greyfurt 2 yumurta
Öğlen :salata
Akşam:1 greyfurt 2 yumurta
Ara: 2 kahve az sütlü ve yeşil çay

Liste az ama bir kaç eklenti yapabilirsen iyi olur.. Mesela sabahları yumurtanın yanında bi dilim peynir, kalsiyum için önemli.
Sabah ve öğle arasında 2-3 tam ceviz koyabilirsen şahane olacağını düşünüyorum.

Bugün yediklerim

Sabah kahve içtim
Öğlen schnitzel salata ve bulgur pilavı yedim
Ara kahve
Akşam bulgur pilavı yicem
2litre su
20dk yürüyüş

Bende sabaha kahveyle başlıyorum... Güzel menü.
Spor salonuna kayıt olup, tek gitmeyen ben değildir demi? Yürüyüş yapmak istemiyorum, her gün 20-45 dk ideal.
Ne mutlu sana :)

Liste az ama bir kaç eklenti yapabilirsen iyi olur.. Mesela sabahları yumurtanın yanında bi dilim peynir, kalsiyum için önemli.
Sabah ve öğle arasında 2-3 tam ceviz koyabilirsen şahane olacağını düşünüyorum.

Bende sabaha kahveyle başlıyorum... Güzel menü.
Spor salonuna kayıt olup, tek gitmeyen ben değildir demi? Yürüyüş yapmak istemiyorum, her gün 20-45 dk ideal.
Ne mutlu sana :)

Daha hiç birzaman spor salonuna kayıt olmadım ben kendimi biliyorum bir iki kere giderdim sonra birdaha uğramazdım evde koşu bandım var onunla idare ediyorum
Tam hatırlamıyorum ama 7sene önce 83 kilodan 55 fln inmiştim sürekli yürüyordum ve sadece patates salatası yiyordum sonradan bi bıraktım bu hale geldim

Daha hiç birzaman spor salonuna kayıt olmadım ben kendimi biliyorum bir iki kere giderdim sonra birdaha uğramazdım evde koşu bandım var onunla idare ediyorum
Tam hatırlamıyorum ama 7sene önce 83 kilodan 55 fln inmiştim sürekli yürüyordum ve sadece patates salatası yiyordum sonradan bi bıraktım bu hale geldim
Bende bi kaç app kullanacağım artık spor salonuna para vermemek için. Telefondan tabletten izleyip yaparım diye planlıyorum

Kızlar kalça ve bacak sıkılaştırma selülit yok etme 10:42
Karin yağlarından kurtulmak için 6:07
Kollar nasıl sıkılaşır 7:27

24 dk fln sürüyor şuanda ölüyorum cook yoruldum tabi alışkın degilki zavallı vücudum
Bence sizlerde yapın süre az olsada coook agir geldi bana ama artık hergün yapicam 20dk da yürüdüm bugünlük yeter bence

Kızlar yoğurt limon pul biber karışımı var onada bugün başlıcam
2hafta hergün yatmadan önce yenilcekmis okudum faydasını görenler var
Isterseniz birlikte bugün başlıyalım bakalım nolcak 2hafta sonra

Back
X