• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Daha nitrelikli spor yapmak gerekiyor.Benimki son derece yetersizdi:( Az yediģime seviniyorum.Teselli artik.

Korkumdan tartılamadım.Bu hafta hic dikkat edemedim cünkü.Bir hafta süre veriyorum kendime o yüzden.

Kızlar günaydın.. Hafta sonu hamile bir arkadaşımın yetişin galiba doğum yapıyorum demesi üzerine apar topar eşimle yola çıktık. Şükür ki erken doğum gerçekleşmedi, o telaştan buradan uzaklaştım kusura bakmayın..

Merhaba kızlar.bugün yediklerim

Sabah: 2 yumurta 1 greyfurt
Öğle: 2 kase yayla çorbası ve salata
Akşam: 1 greyfurt ve ton balıklı salata

2 lt su ve 40 dk yürüyüş

Menü çok iyiymiiş.

Kızlarrr 97.800 çıktım bugünn

Şahaneee yaaa :KK200:

Dün gittiğim yemekli düğünde malesef kaçırdım.hatta abarttım.işin içine çipköfteler-baklavalar - çikolatalar da girdi.o yüzden bu sabah tartışmaya korkuyorum.bugün daha az yiyip yarın tartılcam.suçluyum cezama razıyım hakim bey

Bunu kaçamağa sayarsın sonuç olarak arada lazım, çok abarttıysan ertesi günün akşamı birşey yemediğinde denge düzelir :21:

Kızlar yarın herkez güncel kilosunu ve hedeflediği kiloyu yazsın ve hedef tarihini listeyi oluşturayim

Selaaam.. Boy 1.74 başlangıç : 110 güncel 108,7

Sabah haşlanmış yumurta domates salatalık zeytin peynir

Öğlen azıcık menemen yoğurt ve salata

Akşam mercimek çorbası ve yogurt

Şuanki adım sayım 6000 uyuyana kadar 10.000 yapıcam eğer gücüm yerinde olursa zumba yapıcam

Menü ve bu şekilde sporla devam ederseeeen mükemmel sonuçlar alırsııın :KK54:

Bugün kü menü;
Sabah: 1 yumurta, peynir, biber

Öğlen ve akşam içinde şöyle bir planım oluştu.
Dedem benim yatalak oldu aylar önce yemesi de çok düzenli değildi, bu yüzden eczaneden ona kutu şişelerde protein aldılar ve birazcık fazla almışlar. Bende son son kullanma tarihi geçmeden onları içmem istedim.
Bakalım inşllah güzel sonuç alırım.

Bugün kü menü;
Sabah: 1 yumurta, peynir, biber

Öğlen ve akşam içinde şöyle bir planım oluştu.
Dedem benim yatalak oldu aylar önce yemesi de çok düzenli değildi, bu yüzden eczaneden ona kutu şişelerde protein aldılar ve birazcık fazla almışlar. Bende son son kullanma tarihi geçmeden onları içmem istedim.
Bakalım inşllah güzel sonuç alırım.

Öncelikle dedene geçmiş olsun cnm
Birakmadigina çok sevindim

Bende bugün öğlen çorba içtim, iş çıkışına doğru bi protein patlatıp geceyi kahve ile kapatacağım. :)
Allah yardımcımız olsuuunHoppa

Amin cnm ben artık başarmak istiyorum
Biktim artik ne giyersem giyiniyim olmuyor yakışmıyor
Kaç senelerdir başlıyorum bozuyorum
Busefer acayip istiyorum türkiye gelcez tatile ozamana kadar ins 70 fln olurum
Insan kilolu olunca özgüven sıfır oluyor

Back
X