• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100_105 kilo arası olanlar

Boy 1.64 kilo 84 hedef 69 diyelim.Aslında 65 ama 69 u bir görelim

Ben çok aburcubur yerdim akşamları.hatta gündüz yemezdim akşam yerdim.ama diyete girince canım fazla istemiyor artık.çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın.regl dönemimi meyveye atlatmaya çalışıyorum ben

Ben çok aburcubur yerdim akşamları.hatta gündüz yemezdim akşam yerdim.ama diyete girince canım fazla istemiyor artık.çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın.regl dönemimi meyveye atlatmaya çalışıyorum ben

Aynen bende hatta kızlarımi yatırıp dizimide açardım rahat rahat gece yerdim üst üste patlayana kadar doyardım zevkine yerdim

Kuzenim 3 çocuk doğurdu,Çağla şikel gibi ortalıkta dolanıyor.bende 2 kaşık bulgur pilavı yesem şiş karınla dolaşıyorum.adaletsiz dünya işte

Insan ilk önce kendisi için zayıflamalı ama ben eşim için istiyorum artık utanıyorum oda ister zayıf güzel bakımlı bi kadın
Benden yağlar fışkırmış göbek sarkmış ayyy valla kendimden tıksiniyorum

Bende kendim için değilde resmen çevrem ısrar ettiği için zayıflama çabasındayım.ama açıkçası kilo verdikçe kıyafetlerin yakışması çok güzel bir duygu

Bende kendim için değilde resmen çevrem ısrar ettiği için zayıflama çabasındayım.ama açıkçası kilo verdikçe kıyafetlerin yakışması çok güzel bir duygu

Tabikide güzel bi duygu
Benim tanıdık bi abla vardı yaşı 45 fln kilolu pasaklı kadın bi zayıfladı tarzını fln değiştirdi ben tanıyamamıştım kadın benden genç duruyordu tabi sonra kocasını aldattı

Hahaha. Komikmiş bu.kocası kadının eski pasaklı halini geri istemiştir.allah her şeyin hayırlısını versin dememişler boşuna

Back
X