- 21 Aralık 2017
- 118
- 96
- 13
- 45
- Konu Sahibi esrarenkizz
Teşekkür ederim arkadaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok aburcubur yerdim akşamları.hatta gündüz yemezdim akşam yerdim.ama diyete girince canım fazla istemiyor artık.çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın.regl dönemimi meyveye atlatmaya çalışıyorum ben
Kremalı bisküvinin yerine yeşil çay yada havuç yemek gerçekten zor. Yiyip yiyip kilo almayan tanıdıklarım var.sinir oluyorum açıkcası onlara
Insan ilk önce kendisi için zayıflamalı ama ben eşim için istiyorum artık utanıyorum oda ister zayıf güzel bakımlı bi kadın
Benden yağlar fışkırmış göbek sarkmış ayyy valla kendimden tıksiniyorum
Bende kendim için değilde resmen çevrem ısrar ettiği için zayıflama çabasındayım.ama açıkçası kilo verdikçe kıyafetlerin yakışması çok güzel bir duygu
Kızlar hayırlı aksamlar bugün Spor yaptınız mi
Merhaba kızlar grip oldum galiba halsizlik, burun akması falan o yüzden spor yapamadım. Sanırım yarında yapamam.
Kızzzlaaaar herkese günaydıııınnn
Bu sabah tam da halay modundaydım, tartı 107,2 gösterdi..
Allah diyeti bozdurtmasıııın
Sabah kahvaltım;
2 yumurta
Domates,salatalık
peynir
![]()
Günaydın canımKızzzlaaaar herkese günaydıııınnn
Bu sabah tam da halay modundaydım, tartı 107,2 gösterdi..
Allah diyeti bozdurtmasıııın
Sabah kahvaltım;
2 yumurta
Domates,salatalık
peynir
![]()
Harikasın canım yavaş yavaş hedefimize ilerliyoruzGünaydinn kızlar bugün 97.100 çıktım coook mutluyum
Harikasın canım yavaş yavaş hedefimize ilerliyoruz
Günaydın kizlar bugün 103.9 çıktım -600 gram![]()
Canım cook sevindim istedik mi oluyormuş demekki sakın bozmayalım kizlarr
Günaydın kizlar bugün 103.9 çıktım -600 gram![]()
Aynn cnm ikili rakamları görünce daha çok egzersiz yapıcam kilo verdikçe dağa rahat egzersiz yapar bnceHadi bakalım 99.900 çok az kalmış ozm dahada hırs yaparsın
Afiyet olsun; ))Şimdi de sade türk kahvemi yudumluyorum Allahım nasıl güzel anlatamam, hemen bi fal kapatayım![]()
İnşallah hep böyle devam eder :)))Bozmak yok ayyyy çok keyifliyim allah bozmasııııın kızllaaaar
Güne ne güzel başladııık yahuu süpeeeeeeer
Aynn cnm ikili rakamları görünce daha çok egzersiz yapıcam kilo verdikçe dağa rahat egzersiz yapar bnce
Cuma günü nisan var bu kilo ile ne giyerim bilmiyorumkilo resmn ağır bir yük zamanımızi en güzel günlerimizi çalıyor :/
Cuma günü nisan var bu kilo ile ne giyerim bilmiyorumkilo resmn ağır bir yük zamanımızi en güzel günlerimizi çalıyor :/