11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)

bu hafta çok az kilo verdim bugün de ödül günü yaptım yine utanmadan çiklat ceviz antep fıstığı mısır yedim de yedim

günaydın 66.3 kiloyum dün fazla yedim sanmıştım öyle olmamış düşününceDE ÖYLE.

yemek olarak sabah corn flakes öğlen 2 mandalin yarım muz akşam da ABURCUBUR YEMİŞTİM

66.3 KİLOYUM KİLOLARA ELVEDA ŞİMDİ PATATES HAŞLIYACAĞIM VE 5 GÜNDE 5 KİLO DŞYETİNE BAŞLAYACAĞIM

bu diyet boyunca 1 adet kaçamağım olucak oda her gün olucak sanırım orta şekerli türk kahvesi

kahvesiz asla

tartıda belli oluyor ama bakınca pek belli olmuyor zayıfladığım ne ilginç bişi yaa

Aynı sorun bende de var. Tam tersine kilo almışım gibi hissediyorum hiç fark yok. Su kas, desem hepsinin olduğunu sanmıyorum.

Aynı sorun bende de var. Tam tersine kilo almışım gibi hissediyorum hiç fark yok. Su kas, desem hepsinin olduğunu sanmıyorum.

zamanla oturuşur inşallah hızlı veriyoruz ya ondan oluyor bence kilomuzu korumamız lazım o zaman fark eder inşallah

Haftada 1 kilo falan çok değil aslında. Ama dün psikolojiden midir nedir 67.500'u bile gördüm. Hemen toparlayıp bir şeyler yapmak lazım bayrama kadara bayramda daha kötü çünkü.

haftada 1 kilo falan çok değil aslında. Ama dün psikolojiden midir nedir 67.500'u bile gördüm. Hemen toparlayıp bir şeyler yapmak lazım bayrama kadara bayramda daha kötü çünkü.

aynen canım ben 5 günde 5 kilo yapıyorum 2 versem yeter banaoda şimdilik

Günaydın 65.7 kiloyum bugün ne yiyeceğiz bakayım

1. Gün sabah 66.3 kilo
2. Gün sabah 65.7 kilo
3. Gün sabah ... kilo
4. Gün sabah ... kilo
5. Gün sabah ... kilo
finito ... Kilo

bakalım ne olacak hep beraber görelim

Bu arada 1 günde 600 gr fark etmiş şahane

Son düzenleme:
domates ve salatalık yiyecektim vazgeçtim göbek marul kırmızı lahana saLATALIK LİMON VE MİNNAK TUZDAN OLUŞAN BİR SALATA LÜPLETTİM BUGÜN BESLENME ŞEKLİM BU

TUZSUZ OLMUYOR AZ DA OLSA KOYDUM
ŞEKERSİZ DE KAHVE OLMUYOR TÜRK KAHVEMİ DE LÜPLETTİM

bende şuan special k dieyti yapıorum 2 inci günüm
400 gram ıçmuş bu sabah
diyetim bitince 5 gübde 5 kilo diyeti bende yaopcam inş

bende şuan special k dieyti yapıorum 2 inci günüm
400 gram ıçmuş bu sabah
diyetim bitince 5 gübde 5 kilo diyeti bende yaopcam inş

tebrik ederim canım şahane bi haber ben yapıyım bakalım ne kadar vereceğim fazla umudum yok 2 kilo gitse şükür diyeceğim zaten az yiyorum bayadır,sanmıyorum fazla gitsin o yüzden

olmadı haftaya beraber yaparız yine

son 2.7 kilom kalmış hayırlısıyla 11.11.2013 de 63 oluyum da sonra 58 e yolculuk yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…