11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
47 haftada doğum olurmu Allah'ım al canımı diye bağırmak istedim ayyh bunu çevrenize falan da anlatmayın kendi kendinin adını çıkarırsin kocayı boynuzlamis kimle yatıp kalktı kim bilir derler

Ya bide çocuğa bi bakın hiç mi babasına benzemiyor. Benim çocuklar babanın kopyası resmen. Böyle bi durum olsa aynı gün başkası ile yatmış olsam yine emin olurdum babasından
Benim kocam eppesmer kara kaş kara göz oğlum altın sarısı bembeyaz 1 gram benzemiyor aşkım oğlum yavrum benim oğlum o ben doğurdum

Çok teşekkür ederim gerçekten güç verdiniz. Evet kendimi ikna edemiyorum beynim bu durumu sürekli düşünüyor ama kötüsünü düşünüyor hep... gerçekten çok iyisiniz çok sağ olun
Okbsin maalesef ilaç kullanman gerek bununla ilgili, atak yapmış gibi duruyor.

Çok teşekkür ederim gerçekten güç verdiniz. Evet kendimi ikna edemiyorum beynim bu durumu sürekli düşünüyor ama kötüsünü düşünüyor hep... gerçekten çok iyisiniz çok sağ olun
Oğlunuz hemen hemen ergenlik çağlarına gelmiş. Bu asılsız olay büyür de duyarsa neler hisseder? Eşiniz duyarsa ne olur? Siz bu defa yalnızca kendinizi değil onları da ikna etmeye çalışacaksınız böyle bir durumda. Çünkü arada 7 hafta olup da böyle bir şüpheniz olduğuna inanmaz kimse. Ne derler? 1 gün önce miydi 2 gün önce miydi doğru söyle derler. Herkesin dengesini alt üst edersiniz. Siz nasıl ikna olabilirsiniz tam olarak? Şöyle olursa olurum diyebiliyor musunuz? En olmadı dna testi yaptırın gizlice. Ama vesvese öyle bir şey ki bu defa da ya test sonucunda yanlışlık olduysa diye yer bitirirsiniz kendinizi. O yüzden diyorum ya terapi alın lütfen.

Çok teşekkür ederim evet farkındayım ama kendime söz geçiremiyorum zahmet verdim. Çok sağ olun

Benim kocam eppesmer kara kaş kara göz oğlum altın sarısı bembeyaz 1 gram benzemiyor aşkım oğlum yavrum benim oğlum o ben doğurdum
Sarı gen baskın bir gen bence. Esmer biri ile kendi olmasa bile ailesinde sarışın birisi olankişinin çocukları genelde sarı oluyor. Ailede mutlaka sarışın vardır.

Konu benim rüyalarımın saçmalık seviyesi gibi abla kim 47 hafta hamile olabilir dünya üzerinde mümkün mü üstelik üstünden 11 yıl geçmiş çocuğun tipinden huyundan suyundan da mı eşine , çocuğun halasina kv benzetmedin

Sarı gen baskın bir gen bence. Esmer biri ile kendi olmasa bile ailesinde sarışın birisi olankişinin çocukları genelde sarı oluyor. Ailede mutlaka sarışın vardır.
Yok kız aksine esmer gen baskındır . Koyu saç koyu göz teni baskındır sarisinlik renkli göz çekinik gen

Evet bende bu ihtimaller gercekse ve herkesin dengesini değiştirmekten çok korkuyorum. Saç teline ikna olmam kan değerlerinden baktırmak isterim ama bunu ikisine nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.

Evet bende bu ihtimaller gercekse ve herkesin dengesini değiştirmekten çok korkuyorum. Saç teline ikna olmam kan değerlerinden baktırmak isterim ama bunu ikisine nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.
Asla böyle bir şey yapmayın. Hiç ummayacağınız şeylere sebep olursunuz. O ihtimaller asla gerçek değil. Bol bol dua edin, size iyi gelen şeyleri yapın. okb tanınız var mıydı? ya da daha önce bu denli takıntı yaptığınız başka bir şey olmuş muydu?

kadın normal düşünemiyor. tedavi olması lazım. dalga geçilecek bir konu değil bence. en ufak bir ihtimal kırıntısı onun içini kemiren bir yığın sıkıntıya sebep oluyor. sizi ciddiye alabilir.
Aa benle dalga geçerler der ve caydırıcı bir etkimiz olur belki de bu şekilde düşünürken...

Evet okb tanım var. Yine buna benzer biseye takmıştım sonra geçti. Ama bu nasıl neden aklıma geldi bilmiyorum

Evet kullanıp kendiligimden bırakmıştım şu an yine başladım ilaclara

Aa benle dalga geçerler der ve caydırıcı bir etkimiz olur belki de bu şekilde düşünürken...
Daha çok yaralıyor dalga geçmeniz ve acabalarimi kuvvetlendiriyor benim alay edilmeye değil samimi fikirlerinize ihtiyacım var yoksa hiç yorum yapmayın lütfen okumayin da

Çok teşekkür ederim çok sağ olun :) bende öyle olmasını ve bu duygudan kurtulmayı çok istiyorum

La gece gece surda herkese matematik hesabı yaptıryorsun. O degil de iyi hatırlıyosjn ayrılık süresini tekrar ilişki suresini vs ben bu ay adet olacaksam ve bu adet vi türlü gelmiyorsa acaba hamile miyim diyorum en son ne zaöan hasta olmustum diye unutuyorum taa gdyprum lazer salonuyşa falan yazısmam varsa "bugun hastayım 1 hafta sonra gelsem olurmu" vs gibi oyle hatırlıyorum hangi tarihte hasta oldugumj sana helal olsun her detsyı hatırlıyosjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…