- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.847
- 53
- 31
Üzerine 2 kere adet gördüyseniz zaten hamile olamazsınız.Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm
Bunun derdine düşmek için fazlaca geç değil miKızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir mi?
Canım hamileliğimde benzer şeyler yaşamıştım üstelik kimseyle bir münasebetim olmadığı halde yaşadım bu tarz bir sorunu.Neden niçin aklıma böyle birşey geldi diye kendini suçlama hastalık bu yaşadığınız Okbnin ta kendisi tedavi görünEvet kullanıp kendiligimden bırakmıştım şu an yine başladım ilaclara
Tedavi olun ciddiyim,hadi kendinize saygınız yok eşinize ve bebeğinize karşı biraz saygı .....Bir TV programında görmüştüm çocukla baba tıpa tıp benziyorlardi. Ama gerçek baba değilmiş şok olmuştu oradaki herkeste yani insan insana benziyormuş sadece
Valla yazarken ben deYaa gerçekten hunharca kahkaha attım
Tedavi olun ciddiyim,hadi kendinize saygınız yok eşinize ve bebeğinize karşı biraz saygı .....
Bu kadar irdelemin anlamı ne çok merak ediyorsanız gidin DNA testi yaptırın, sonuç diğer adamdan ise( verdiğiniz tarihler hiç mi hiç tutmuyorum ,üstelik iki kere adet görüp hamile kalmişsiniz) kocayı boşayip koşa koşa o adama gidin.İcten içe bunu umuyor
Hasta olduğu ihtimalini neden düşünmüyorsunuz kadının bu hastalık ve gerçekten yaşamayan görmeyen bilmez günahını almayınYa senin eski sevgiline dönesin var da çocuk ondan olsun diye de bu kadar yırtılınmazaçık açık desene safa yatacağına
Hamilelikten falan hiç anlamam ama 47. haftada doğsa bence direkt okula yazdırırdınız.Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
47 haftada doğum yapan bir tane insan evladı olmuş mu ya yaşamayan bilmez derkenHasta olduğu ihtimalini neden düşünmüyorsunuz kadının bu hastalık ve gerçekten yaşamayan görmeyen bilmez günahını almayın
47 mi? Kız, doğurmaya niyetin yoktu galibaHatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Olamaz kardeşim.Şu an gözümde yaşlarla sizi okuyorum. Ben ne fake im ne erkek böyle bir şey bana olabilirmiş gibi geliyor. Düşündükçe ruhum daralıyor düşünmeden edemiyorum böyle bir durum olabilir mi diye size tüm samimiyetimle soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?