11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Bende bunun bi değişini yaşadım
Adet günümden eminim
İlişkiye girdiğim tarihten bile eminim
Ama doktorlar yok sen yanlış hatırlıyorsun çocuğun gelişimi öyle değil diye diye 1 ay önce doğum tarihi verdiler
Noldu tam benim verdiğim adet tarihime göre doğurdum
Allahtan sürekli test yapıyordumda lan önceki ilişkilerimden mi oldu acaba diye düşünmedim
Bide adet olmuşun takma bu kadar

ben üzüldüm valla bu konuyu okuyunca. çünkü takıntıların, insanın beyninin kendine ne gibi büyük oyunlar oynayıp olmayan şeylere nasıl gerçekmiş gibi inandırab,leceğinin bir örneği bu. yakın zamanda ben de farklı bir konuda takıntı yaşadım. sağlığımla ilgili. insan gerçekten inanıyor. bu cidd bir durum. psikiyatriye bu korkunu da anlat. boyutunu iyice bilsin. inşallah çocuğuna yansıtmıyorsundur tüm bunları

Boylr birsey imkansiz arada iki ay var ve bu iki ayda siz adet gormussunuz ayrica cocugunuz bu durumda 11 aylikken dogucak yani siz 1 yil hamile olucaksiniz birincisi cocuk o kadar karninizda dursa kendi pisligini yer ve ölür ikincisi erken dogum olmus olsa bebek kuvoze alinir nefws almasinda cigerlerinde ne bileyim gelisiminde farkedilir farkliliklar olur imkansizi dusunuyorsunuz suan ama cok merk ediyirsaniz dna testi yaptirin esinizin saci ve cocugunuzun saciyla yaltirabilirsiniz

Sizin psikolojik destek almanız şart. DNA testi bile yaptırsanız diyeceksiniz ki acaba yanlış mı bakıldı, hata olabilir mi %99,9 çıkmış zaten ya %0,01 değilse vs düşünmeye devam edeceksiniz. Takıntı başlamış sizde ve şu an gündeminiz bu. Bunu aşsanız başka şeye takacaksınız. Hemen psikiyatriye başvurun derim.

Bunun derdine düşmek için fazlaca geç değil mi
Ayrıca 35. Haftada doğuran birisi olarak 47 haftayı şoklar içinde okudum takıntı haline gelmis bence..

Diğer kızınızın da hastanede karışmış olabileceğinden şüphelenmişsiniz.

O yüzden bir şekilde bu konuda ikna olsanız ve kafanız rahatlasa bile uzman yardımı almanızı öneririm.

Çünkü bu meseleyi aşınca bir müddet sonra muhtemelen başka bir konuya takılacaksınız.

Evet kullanıp kendiligimden bırakmıştım şu an yine başladım ilaclara
Canım hamileliğimde benzer şeyler yaşamıştım üstelik kimseyle bir münasebetim olmadığı halde yaşadım bu tarz bir sorunu.Neden niçin aklıma böyle birşey geldi diye kendini suçlama hastalık bu yaşadığınız Okbnin ta kendisi tedavi görün

Bir TV programında görmüştüm çocukla baba tıpa tıp benziyorlardi. Ama gerçek baba değilmiş şok olmuştu oradaki herkeste yani insan insana benziyormuş sadece
Tedavi olun ciddiyim,hadi kendinize saygınız yok eşinize ve bebeğinize karşı biraz saygı .....
Bu kadar irdelemin anlamı ne çok merak ediyorsanız gidin DNA testi yaptırın, sonuç diğer adamdan ise( verdiğiniz tarihler hiç mi hiç tutmuyorum ,üstelik iki kere adet görüp hamile kalmişsiniz) kocayı boşayip koşa koşa o adama gidin.İcten içe bunu umuyor gibisiniz.......

Ya senin eski sevgiline dönesin var da çocuk ondan olsun diye de bu kadar yırtılınmaz açık açık desene safa yatacağına

Ya senin eski sevgiline dönesin var da çocuk ondan olsun diye de bu kadar yırtılınmaz açık açık desene safa yatacağına
Hasta olduğu ihtimalini neden düşünmüyorsunuz kadının bu hastalık ve gerçekten yaşamayan görmeyen bilmez günahını almayın

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Hamilelikten falan hiç anlamam ama 47. haftada doğsa bence direkt okula yazdırırdınız.

Ceza yemişsin ama yazacağım büyük ihtimalle okursun. İlaçlarını kesinlikle aksatma, 1 ayın sonunda halâ aynı yerdeysen doktoruna bunu bildir. Durumun çok ağır görünüyor, ilaç ya da doz değişimi gerekiyordur belki.

Hasta olduğu ihtimalini neden düşünmüyorsunuz kadının bu hastalık ve gerçekten yaşamayan görmeyen bilmez günahını almayın
47 haftada doğum yapan bir tane insan evladı olmuş mu ya yaşamayan bilmez derken herkes aynı cevabı yazdı yetmedi aynı konuları devamlı açtı. Bilimsel olarak im-kan-sız kimseyi keklemesin aklı fikri geçmişinde belli

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
47 mi? Kız, doğurmaya niyetin yoktu galiba

Olamaz kardeşim.
İki kere regl olmuşsun.
Bebeğin boyutlarından da anlaşılırdı, neredeyse 2 ay fark var arada.
Çocuk eşinin kopyası imiş.
Ayrıca 47 hafta hamile olamazsın.

Ciddi manada takıntılısın, bu bi rahatsızlık, adına üzüldüm, böyle kendine işkence edersin sadece. Lütfen, mümkünse bir uzman yardımı al, asla normal bi durum değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…