11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Çocuk sizin çocuğunuz. Geçmiş gitmiş. Belliki eşinizden. Ama çok dert etmeye ne gerek var. Çocuk sizin. Bu kadar

Çocuk sizin çocuğunuz. Geçmiş gitmiş. Belliki eşinizden. Ama çok dert etmeye ne gerek var. Çocuk sizin. Bu kadar
Cocuk benim ama böyle bir durum eşimi de geçtim cocuk için çok büyük yıkım değil mi

Cocuk benim ama böyle bir durum eşimi de geçtim cocuk için çok büyük yıkım değil mi
Bilmek zorunda değil cocugunuz sizin eski ilişkinizi. Ayrıca mahkemede bile önceki yaşanan olaylar evlilik sonrasına boşanma sebebi sayılmıyor. Fazla sorgulamissiniz. Üstüne iki kez adet gördüğünüz bir ilişki sonuçta. Ha bence evlilik dışı bubtarz iliskiler ahlaki değil zaten. Ama olan olmuş. Düşünüp durmanın alemi yok.

Erkek açısından bakılırsa nolucak
Ne gibi şey olabilir ya da siz ne olsun istersiniz? Bu o kişiye çok büyük haksızlık farkına varilmadan da olsa ihanet değil mi Allah kimseye yaşatmasın korkunç bir durum

11 yıldır bu şekilde yaşamıyorsun değil mi? Yoksa tetikleyen bir şey mi oldu? Çok üzüldüm gerçekten keşke gidip tedavi olsan yazık canına

Maşallah ne güzel bi bosvermisliginiz var imrendim size

11 yıldır bu şekilde yaşamıyorsun değil mi? Yoksa tetikleyen bir şey mi oldu? Çok üzüldüm gerçekten keşke gidip tedavi olsan yazık canına
Hayır bu şekilde yaşamıyordum tetikleyen bir şeyde yok nerden geldi anlamadım. Tedaviye basladim

Abla kadın eski ilişkiden bahsetmiyor.Derdi çocuğumun babası başkasımı acaba diyor

Ne gibi şey olabilir ya da siz ne olsun istersiniz? Bu o kişiye çok büyük haksızlık farkına varilmadan da olsa ihanet değil mi Allah kimseye yaşatmasın korkunç bir durum
O adamdan olsa ne yapacaksınız Allah aşkına gidip bu senin kızın diye onun hayatına mi dahil olmak istiyorsunuz anlamadım ki

Çocuğunun babası eşin matematik bu.
Artı benzerlikte varmış dert etme artık.
İllaki istiyorsan gizlice dna testi yaptır

O adamdan olsa ne yapacaksınız Allah aşkına gidip bu senin kızın diye onun hayatına mi dahil olmak istiyorsunuz anlamadım ki
Benim o adamla ilgili hiç bir planım yok aklımda. eşim ve çocuğum için eğer öyleyse çok kötü yıkım olur

Eşine söyleme fikri aklınıza geldi mi
İş işten gecipte araya bunca yıl girdikten sonra eşimden olmadigindan emin olsam da gidip kimseye demem. Bitmiş gitmiş. Huzuru yok etmenin ne alemi var. Bir çok erkeğin sahip olup haberi olmadığı çocuğu var. Hiç bu kadar gerildiklerini sanmam.

Eşine söyleme fikri aklınıza geldi mi
Durduk yere aklıma böyle bir şey geldi dersem çok üzülür. Şayet öyle bir şey varsa yüzleşmek bile istemeyebilir bu sefer onu da şüphelerle yaşatmaz miyim. DNA kan ile olursa beni ikna edebilir ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum

Koca kandırılmaya devam yani aman huzurum bozulmasın diye düşüncenizi bilemedim.Nasıl olsa bitmiş gitmiş kimse kim demi

Benim yazdığım sana diger kişiye çocuk eşinden şu vesveseyi at kafandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…