11 yıl onceki bebegimin ikili test sonucunu buldum

Bacım buraya yazana kadar acaba DNA testi mi yaptırsan

Bebeğinizin doktorlardan bile habersiz 47 haftalık olma ihtimali var mı sizce?
Doktorlar böyle bir şeyi nasıl anlamaz öyle bir durumda?
Tedavi olmanız lazım bu normal bir takıntı değil

Gülmeyin kızlar benim ikna olma sebebim, konu sahibi 11 yıl önceki adet tarihini , yani 23 Kasım 2012 de adetinin son günü olduğunu net kesin tarih vererek biliyor ben dün ne yedim onu hatırlayamıyorum...

11 yıl sonra bu şüphe varsa ya siz hamileydiniz ve bu 7 hafta belki 7 gündü de siz bunu içinizde baskıladınız.

Ne bizler Müge Anlı' yız ne doktoruz. Akıl istediniz size diyoruz ki git DNA testini yaptir bizde rahatlayalim sen de rahatla...

bu kadar ısrarla sorup durmanız ve anlamamanız acaba eşimle oldu dediğiniz ilişkinin eski sevgilinizle mi olması? Ben öyle anlıyorum artık ondan olmadığına ikna etmeye calısıyorsunuz kendnizi

Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
Hanımefendi 47 haftalık doğum diye bir şey söz konusu bile olamaz, 47 haftalık gebelik yaşasaydınız siz zehirlenirdiniz bebeğiniz de muhtemelen ölmüş olurdu, ben mekonyum aspirasyonlu doğmuş biriyim, sizin anlayacağınız şekilde yazayım rahmetli annem 40. haftasında bile doğum yapamamış biraz da doktor hatası diyelim normal doğuma zorlanmış ama doğum gerçekleşmemiş, annem çok acı çektiği halde doğuramadığı için günlerce yattığı hastaneden kaçmış bu arada yıl 1972 o zamanın tıbbi donanımıyla şimdilerin donanımı aynı değil, neyse nasıl akıl edildi bilemem annem başka hastaneye götürülüyor annemin genel durumundaki sıkıntılar, o zaman nasıl bakıldı bilmiyorum ama bende de sorun olduğunu anlamış olsalar gerek mekonyum aspirasyonu olabileceği söyleniyor ve annem acilen sezaryene alınıyor, rahmetli babama da bebek anneyi zehirlemeye başlamış anneyi kurtarabiliriz ama bebeğin şansı yok deniyor, annem tıbbi müdahaleleri tam bilmiyor ama çok iyi bir doktora denk geldim sen ölecektin seni kurtardı 10 aylık doğdun diye anlatırdı hep, ben dahi geç doğum sayılmama rağmen muhtemelen 41-42 haftalık doğdum 47 hafta mümkün değil.

Son düzenleme:
2 kere regl olmuşsunuz ilişkinin üstüne. Üstelik 47 haftalık doğurmuş olucam eski iliskimdense diyorsunuz. Bu iki imkansız seçeneğin yanında DNA testi yapıp sonuç eşiniz çıksa bile yanlış çıkma ihtimalini düşünürsünüz. Sizin sorununuz çocukla eşinizle eski ilişkinizle vs ilgili değil maalesef psikolojinizle ilgili.

47 hafta hamilelik mi? 38. Haftada olup doğurmakta geç kaldığını düşünen ben gruptan ayrıldı

2013’ten beri düzenli olarak regl, ilişki vs takip ediyorum uygulamadan. Mail ile senkronize olduğu için telefon değiştirsem bile verilerim kaybolmadı yıllardır. Konu sahibi de öyle bir şey yapmıştır belki. Size de öneririm .

Gerçekten bilmiyordum. Kk bana cok sey öğretti onu biliyorum, bu da onlardan biri.

Saçın DNA si daha iyi çıkıyormuş bilimsel araştırmalara göre yüzde yüz sonuç veriyormuş...ama kanda şöyle sıkıntı var labaratuarda karışıp onu ayarlayan kişinin kanı dökülürse ne olur ..ama saç öylemi kesinlikle herkes bone önlük ve eldiven taktığı için sürekli kontrol ediliyor ve takmama gibi ihtimalleri asla yok ...saçın karışma ihtimali yok zaten daha hızlı bir işlem ..sen gizlice saçlarını al en iyisi

Cocugun kimden oldugunu anlamak icin teste bile gerek yok cogu zaman. Yuzune bakinca hic mi size ve evli oldugunuz kisiye benzemiyor Allasen? Ben kendi cocuguma bakinca bir kendimi bir babasini goruyorum. Bence ya eksik hatali anlatiyorsunuz olayi ya da ciddi psikolojik sorununuz var. Bir kere tibben gebeligin en uzun hali 40 hafta kabul edilmis. 47 hafta durmasi imkansiza yakin, oyle olsa 6 kilo civarinda bir bebek dogurup televizyona cikmaniz gerekirdi. Gec dollenme olmus olsaydi dahi boyle olurdu. Ikincisi bebekler bizim genetigimizden olusuyor. En benzemeyen bebekte bile ana baba izi var. Mesela benim yanagimin kenarinda bir cukur var, aynisi kizimda da var. Kaslari babasinin kasinin aynisi. Mantiginizi devreye sokun ve acilen tedavi olun gercekten paranoya derecesinde taktiysaniz bu konuya.

47 haftalık hamilelik mümkün değil. Benim ilk hamileliğim 41 hafta sürdü, doktor 2-3 gün içinde doğum başlamazsa biz başlatacağız dedi ve çevremde ne kadar 40-41 haftalık hamile olan varsa doğumları başlamadığı zaman doktor tarafından müdahale edildi.

Sizin mantığınıza göre çocuk 47 haftalık olsa, ilk muayeneye gittiğinizde neredeyse cinsiyeti oluşmuş olması gerekirdi, doktor SAT tarihine bakıyor, kan testi alıyor ve ultrasona sokuyor eğer dediğiniz gibi bir durum olsaydı doktorun bunu farketmemesi mümkün değil

Çocuğunuz ergenlik yaşına gelmiş. Kafanızdaki kuruntularla 12 yaşındaki bir çocuğu bu kaosun içine çekmeye hakkınız yok

Yok eşime bunu yapamam, yok nefes alamıyorum deyip duruyorsunuz. Bu olayların içinde çocuk nerede? Bu tarz söylentilere sonra intihar etse ne yapacaksınız?
Yapmanız gereken tek şey DNA raporu alıp bu şüpheleri kafanızdan silmek.

Yetişkin halinizle kafayı sıyırmışsınız bu konuyla. Kendiniz rahatlayacaksınız diye bir çocuğa böyle bir yük yükleyemezsiniz.

Hızlı bir şekilde yola nasıl devam edeceğinize karar verin ve o şekilde ilerleyin. Sürekli dillendirip çocuğun kulağına gidecek hale getiirmeyin bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…