- 24 Mart 2019
- 3.042
- 4.173
- 133
- 38
Bacım buraya yazana kadar acaba DNA testi mi yaptırsanKızlar yine ben...geçen 11 yıl önce bir ilişkim olduğunu ayrilip 7 hafta sonra da şimdiki eşimle ilişki yaşayıp hamile kaldığımı sonrasında evlendigimizi vs vs yazmıştım. Cocuk ilk ilişki yaşadığım kişiden olabilir mi diye sormuştum sizde olmaz psikiyatriye git benzeri şeyler söylemiştiniz. Ben gittim ilaca başladım ama bugün daha kötüyüm düşünmeden yapamıyorum ya eşimden değilse...bugün 12 haftalikken yaptirdigim 2 li test sonucunu buldum anlayanlariniz illa ki vardır bu test gebelik yaşını doğru verir
Sizin kan grubunuz çocuğun kan grubu ve eşinizin kan grubu ne?Bilemiyorum işte
Nasıl yani 47 haftada dogum yapan birini mi duydunuz
Hanımefendi 47 haftalık doğum diye bir şey söz konusu bile olamaz, 47 haftalık gebelik yaşasaydınız siz zehirlenirdiniz bebeğiniz de muhtemelen ölmüş olurdu, ben mekonyum aspirasyonlu doğmuş biriyim, sizin anlayacağınız şekilde yazayım rahmetli annem 40. haftasında bile doğum yapamamış biraz da doktor hatası diyelim normal doğuma zorlanmış ama doğum gerçekleşmemiş, annem çok acı çektiği halde doğuramadığı için günlerce yattığı hastaneden kaçmış bu arada yıl 1972 o zamanın tıbbi donanımıyla şimdilerin donanımı aynı değil, neyse nasıl akıl edildi bilemem annem başka hastaneye götürülüyor annemin genel durumundaki sıkıntılar, o zaman nasıl bakıldı bilmiyorum ama bende de sorun olduğunu anlamış olsalar gerek mekonyum aspirasyonu olabileceği söyleniyor ve annem acilen sezaryene alınıyor, rahmetli babama da bebek anneyi zehirlemeye başlamış anneyi kurtarabiliriz ama bebeğin şansı yok deniyor, annem tıbbi müdahaleleri tam bilmiyor ama çok iyi bir doktora denk geldim sen ölecektin seni kurtardı 10 aylık doğdun diye anlatırdı hep, ben dahi geç doğum sayılmama rağmen muhtemelen 41-42 haftalık doğdum 47 hafta mümkün değil.Hatırlayamıyorum. Ben o ilişkiden sonra 2kere adet gördüm ilk ilişkiden ise 47. Haftada dogum yapmam gerekiyordu. Ama sat e göre 39 3 te normal dogum yaptim. Siz ce arada 7 8 haftalik bir fark olsaydı Dr farkeder miydi?
2013’ten beri düzenli olarak regl, ilişki vs takip ediyorum uygulamadan. Mail ile senkronize olduğu için telefon değiştirsem bile verilerim kaybolmadı yıllardır. Konu sahibi de öyle bir şey yapmıştır belki. Size de öneririmGülmeyin kızlar benim ikna olma sebebim, konu sahibi 11 yıl önceki adet tarihini , yani 23 Kasım 2012 de adetinin son günü olduğunu net kesin tarih vererek biliyor ben dün ne yedim onu hatırlayamıyorum...
11 yıl sonra bu şüphe varsa ya siz hamileydiniz ve bu 7 hafta belki 7 gündü de siz bunu içinizde baskıladınız.
Ne bizler Müge Anlı' yız ne doktoruz. Akıl istediniz size diyoruz ki git DNA testini yaptir bizde rahatlayalim sen de rahatla...
Umarım çok kolay, rahat bir doğum olur, sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza47 hafta hamilelik mi? 38. Haftada olup doğurmakta geç kaldığını düşünen ben gruptan ayrıldı
hatırlamıyordur ya regl takvimi tutuyordurGülmeyin kızlar benim ikna olma sebebim, konu sahibi 11 yıl önceki adet tarihini , yani 23 Kasım 2012 de adetinin son günü olduğunu net kesin tarih vererek biliyor ben dün ne yedim onu hatırlayamıyorum...
Gerçekten bilmiyordum. Kk bana cok sey öğretti onu biliyorum, bu da onlardan biri.2013’ten beri düzenli olarak regl, ilişki vs takip ediyorum uygulamadan. Mail ile senkronize olduğu için telefon değiştirsem bile verilerim kaybolmadı yıllardır. Konu sahibi de öyle bir şey yapmıştır belki. Size de öneririm.
Saçın DNA si daha iyi çıkıyormuş bilimsel araştırmalara göre yüzde yüz sonuç veriyormuş...ama kanda şöyle sıkıntı var labaratuarda karışıp onu ayarlayan kişinin kanı dökülürse ne olur ..ama saç öylemi kesinlikle herkes bone önlük ve eldiven taktığı için sürekli kontrol ediliyor ve takmama gibi ihtimalleri asla yok ...saçın karışma ihtimali yok zaten daha hızlı bir işlem ..sen gizlice saçlarını al en iyisiDurduk yere aklıma böyle bir şey geldi dersem çok üzülür. Şayet öyle bir şey varsa yüzleşmek bile istemeyebilir bu sefer onu da şüphelerle yaşatmaz miyim. DNA kan ile olursa beni ikna edebilir ama bunu nasıl yaparım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?