???

Bu arkadasina güveniyor ki zaten bende mesafemi yerimi bilirim. Bize guveniyor diyeyim.
Ama bir arkadasi daha var onla yanyana gelsem o gun kesin kavga cikar. Onu asiri kiskaniyor.

Esim de sevmez tokalasmayi, yanaktan opusmeyi falan. Cevremizde bunu bilir genelde. Kafa selami verirler esime.
Hatta bir keresinde yeni yeni gorusmeye basladigim bir kiz arkadasim esimle tanisirken elini uzatmisti. Esim k.bakmayin lutfen tokalasmayi sevmiyorum demisti. Hatta ben kizmistim sonradan kadinin eli havada kaldi diye. Ama iste onun da sınırı bu esime de bisey diyemem. Ben de oyleyim cunku. Sevmem karsi cinsle tokalasmayi. Inancim geregi de uygun gormem zaten. Kadin da sorun etmedi esimin davranisini Allahtan, anladim sorun degil dedi gecistirdi.
Ama kiz belki de boyle degildir. Tokalasan opusen cok arkadasim var. Birisi esime bunu yapsa ve o an esim karsilik verse yapana takilmam. Zaten selamlasmasi bu derim. Esime takilirim. Cunku adam bu zamana kadar bunu sevmiyordu. Simdi neden karsilik verdi diye bende kurardim kafada.
Dusa mi girsem,ter mi kokuyorum acaba falan demesine de takilmazdim. Esim de ben de genelde misafirden once dus aliriz. Millet gelmeden ev temizligi,ikram hazirlama falan yorup terlettigi icin ikimizi de, dusa gireriz misafir gelmeden. Kokmayalim diye. Bu yuzden bu da bana normal geldi.
Ancak senin konunda beni asil rahatsiz eden aylardir uyuyan devin o 5 dakikada uyanmis olmasi. Bunu bende dibine kadar sorgulardim gercekten.
Esinin tavirlarindan hoslanmadim ben kisacasi.
Ama hamilesin. Tavsiyem fazla takmaman yonunde. Son zamanlarin sonucta. Stres yapma durduk yere.
Ama ben olsam eger hoslanmiyorsam 4lu gorusmeyi azaltirdim. Mesela bulusulacaksa o gun agrim var gibi davranirdim. Boylece beni birakip tek de gidemezdi.
Kafa sagliginiz icin gorusmeyi kesin ya da olabildigince azaltin bence.

İnsanoğluna güven tabii ki olmaz neyin ne olacağını bilemeyiz ancak burdaki yorumlar asla yapıcı ve sorun çözücü değil. Eşine bağır misafirlere laf sok huzur kaçır diyen bile olmuş. Böyle yaparsanız tat kaçıran, huysuz biri olarak görecek eşiniz sizi ve cinsel soğukluğun yanı sıra duygusal soğukluk da girecek maalesef. Eşimin sevdiği son arkadaşı diyorsunuz o kişiyle de arası açılırsa sıkılıp sıkılıp size patlayacak,sizi suçlayacak. Ortama ayak uydurup kızla yakınlaşıp alttan alta hakimiyet kazanmak varken memnuniyetsiz tavır takınmak asla iyi bir tercih değil. Eşinize bu konuyu da açmayın olmayan şeyi aklına sokacaksınız özgüvensiz imajı çizeceksiniz. Niyeti bozan adam her türlü aklını çelecek kadın bulur hiç yapamazsa sanal alemden yapar boşu boşuna ara bozmayın

Bu arkadasina güveniyor ki zaten bende mesafemi yerimi bilirim. Bize guveniyor diyeyim.
Ama bir arkadasi daha var onla yanyana gelsem o gun kesin kavga cikar. Onu asiri kiskaniyor.
Demek istediğim de tam olarak bu aslında. O da erkek olarak hissediyor ki kişiye göre tavrını koyuyor. Sizde başka kız olsa belki sorun etmezsiniz ama bu kızdan rahatsız olmuşsunuz. Umarım görüşmek istememenizi saygıyla karşılar, zorlamaz sizi.

Evet herşeye düsünürsem bir açiklama bulabilirim ama onlarin gelecegini duydugunda seni ozledim deyip istek duymasi beni asil işkillendiren.
Sadece bu cumleyi konumda kullanamazdim o yuzden bir butun halinde anlattim ki biraz olsun konu hakkinda yorum yapabileziniz diye.

Simdilik kafana takma ve dedigim gibi gorusmemeye calis bence. Dogumdan sonra bakarsin duruma gore. Simdi sadece bebegini dusun

Bunun lafini daha önce ettim zaten. Bu kiz seni neden zırt pırt öpüyor ve sen neden izin veriyorsun ddm ?
Güldu kıskandinmi flan dedi.
Hayir ama normalde hoslanmassin boyle seylerden bidaha olmasin ddm. Tabiki sonrasinda defalarca kez oldu. En son sen kasiniyosun ne bu samimiyet dedim o opuyor ne yapayim opmemi deyim dedi. Yani benim rahatsiz oldugumu biliyor. Bunun için çok geç...
E zaten kendimi de iyi hissetmiyorum ozguvenim zaten kalmadi daha cok parcayi birleştirmeye başladim.

En iyisi yarin o arkadasini kahveye cagirayim gelincede tokalaşip öpeyim haber alamazsaniz merak etmeyin

Simdilik kafana takma ve dedigim gibi gorusmemeye calis bence. Dogumdan sonra bakarsin duruma gore. Simdi sadece bebegini dusun

Öyle yapiyordum bikac gün öncesine kadar ne oldu anlamadim. Full hd aldatma ruyalari da göruyorum uzerine bu da oldu. Yani ben cinsellik istemesem yok desem belki bir ihtimal sucu kendimde bulacagim.

En iyisi ogluma odaklanmak

Eğer öyle bir durum olsaydı eşiniz kızın nişanlısıyla yani arkadaşıyla bu kadar samimi olamazdı ister istemez gıcık olurdu erkeklik iç güdüsü devreye girerdi arkadaşının varlığından rahatsız olduğu için laf sokardı vs. Ama söylediğinize göre hiç öyle bir durum yok arkadaşıyla arası çok iyi. Ve böyle şeyler hissetseydi ister istemez vicdan yapardı konu açılınca gözlerini kaçırırdı şüpheli davranışlar sergilerdi içine kapanırdı. Sizin kıskanmanız hafiften hoşuna gitmiş işte ben abartılı bir durum göremedim. Bir de kıskandığınızı bildiği için “bak öyle bir durum yok yaklaşıyorum sana” tarzı onlar aradıktan sonra yaklaşmak istemiş olabilir gönül alma,içinizi rahatlatma isteğiyle ama saçma olmuş tabii.

Ooo demek ki anliyor karsidakinin niyetini.. kizin niyetini de anliyordur.

O arkadaşi yuzunden az kavga etmedi benimle. Bi ara yururken dengem bozuldu bu arkadasi elimden tuttu düşmeyim diye 1 hafta kavga etti benimle nasil elini tutar diye. Bende dedmki koca olsaydinda yanimda yuruyen dengem bozuldugunda elimden tutan sen olsaydin. bunun icinde baya kavgalar cikmişti evde.

En iyisi yarin o arkadasini kahveye cagirayim gelincede tokalaşip öpeyim haber alamazsaniz merak etmeyin
Aile faciası çıkmasın sonra aman diyeyim Yukarıda bir arkadaşın dedikleri de mantıklı gibi. İçinizde kalmaz en azından fikrinizi söylersiniz, görüşmek zorunda değilsiniz.

Hiç böyle düşünmemiştim am o çok güclü duygularda degilmidir ? Meselaa aşk gibi... Eşim aşık olsa dedikleriniz cok dogru bir tespit. Ama sanki eşimin bu durumlar begenildigini düşünmesi ya da kizin israrla öpmesi hoşuna gidiyor gibi. Ya da kizin sicakligi sevecenligi vs ???
Birde iskambil oynuyordukk kizla nisanlisi eşti. Benim eşim kizdan aldigi son kagitla bitirdi oyunu ve yendik.
Cocuk nisanlisina kizdi. Kizda cok uzuldu yuzu falan düştü.. Esimde keske bitmeseydim hata bende diye ortami yumuşatti.

Aile faciası çıkmasın sonra aman diyeyim Yukarıda bir arkadaşın dedikleri de mantıklı gibi. İçinizde kalmaz en azından fikrinizi söylersiniz, görüşmek zorunda değilsiniz.

Valla facia mi cikar bilemem ama eşimin hoşuna gitmeyecegi kesin. Bunu da secenek olarak sunabilirim. Ben onu opsem hosuna gidermi flan derim. Düsünsün dursun kafasinda...

Valla facia mi cikar bilemem ama eşimin hoşuna gitmeyecegi kesin. Bunu da secenek olarak sunabilirim. Ben onu opsem hosuna gidermi flan derim. Düsünsün dursun kafasinda...
Bu olayı aslında eşinizle kavga etmeden çözün isterim ama pek mümkün gözükmüyor gibi. Siz yine baştan güzel konuşun baktınız anlamıyor kızın neyi var falan diyor. O zaman dersiniz o arkadaşın da bana göre iyi birisi ama sen rahatsız oldun, bu da öyle ben de rahatlığından rahatsız oldum dersiniz. 10 yaş da çok fazla aslında, belki de kendinden küçük diye sizin rahatsız olabileceğinizi düşünmüyordur. Kafanızda fazla kurup üzmeyin kendinizi.

aman Allahim hamilesiniz ve bu saatte uyaniksiniz eger turkiye'de yasiyorsaniz tabiki.. bu sorunu dert etmeyin bu kadar kendinize dikkat edin. konusun esinizle ayagini denk alsin. o kizla da kesinlikle mesafe koyun.

Siz birbirinizi öz kardeslerden kiskanacak kadar problem yasayan bir ciftseniz kimseyle arkadas olmayin yahu, kan bagi olan kardeşi kiskanabiliyorsaniz sizin kiskanmayacaginiz hickimse olamaz zaten, esim kardesimi kiskansa "senin aklindan neler geciyor" diye azarlardim. Bunun sevgiyle filan alakasi yok.
Bazilarini okurken şok oldum resmen ozguvensizlik akiyor.

Kizda problem yok olsa olsa eşin yanliş anlayip kendi kendine kuruluyor gibi geldi bana, sen de kiskaniyorsun. Biriyle konusacaksan eşinle konuş kendine ceki duzen versin, yok kaldiramiyorsaniz gorusmeyin hiç. O kiz hickimseyi opmeyip eşini özel olarak opmuyordur muhtemelen ama eşin özel olarak ona opturuyorsa bu kizin suçu degil. Ortada ters birsey olsa kizin nişanlisi gormuyor mu?

Herseyden nem kapiyorsunuz. Yok efendim 10 yaş var adiyla hitap etmismis. Eşimle aramda 8 yaş var dolayisiyla arkadaslarinin hepsi benden buyuk oluyor, ortamda herkese abla, abi diye diye mi dolasacagim cocuk gibi. Arkadas ortaminda yaş farki var diye kimseye abi ya da abla demedim bekarken de dahil, kimsenin kocasini ayartmadim.

Numarasini aldi diye zirt pirt yazişmiyorlardir muhtemelen oyle birsey olsa çoktan kiyameti kopartirdin. :)

Bu kadar herkesi tehlike gorenler kimseyle arkadas olmasin, havadan nem kapip milleti de zan altinda birakip boşuna canini sıkmayin kimsenin.

canım hamileyken son aylarda eşin uzaklaşması çok normal benimde eşim öyleydi bebeğe birşey olacak diye korkardı.
ama bu kızla bıraz mesafe koy eşinin telefonunuda bırazcık kurcala cunku aklın hep onlarda kalacak acıkcası benım bile ıcıme bır kurt dusurdu bu davranıslar ama suan en onemlısı bebek doğumun az kalmıs ve uzun zaman olmus bebek beklemenız bıraz mesafe bıraz zaman bakalım esın bebegı dogurdukdan sonra ne yapacak
bırde kızın tek basına gelmesıne anlam veremedım sıze gelmeyı ne cok ıstıyor kocanda gozu kalmıs anacım bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…