- Konu Sahibi paradiseislander
-
Kaç günde hafifler acaba. Burda forumda gördüm kızlardan biri gidene kadar elimde ısıtıyorum biraz iyi geldi dedi onu denicem bakalım. Yavaş vurun diye de rica edeceğim.O ignee malesef ole oluyor sert oluyor tas gibi yer
En erken 10.gun3.gğn için kaçıncı günde kasette çıkar
Canim icinde sivi yagli oldugu icin yayilamiyor yavas vurdurun birden bosaltmasinKaç günde hafifler acaba. Burda forumda gördüm kızlardan biri gidene kadar elimde ısıtıyorum biraz iyi geldi dedi onu denicem bakalım. Yavaş vurun diye de rica edeceğim.
Evet öyle duydum canım. İnşaAllah fayda ederCanim icinde sivi yagli oldugu icin yayilamiyor yavas vurdurun birden bosaltmasin
Aynen bizim doktor da kendisiHangi doktor Bende şuan üniversite ye gidiyorum cihan kabukçuya
Benim de transferim Pazartesi oldu,benim de 3.gün iki embriyo transfer edildi.Hadi inşaallahMerhabalar. Bugün 3.gün embriyosu olarak iki embriyo transfer edildi. Halen hastanedeyim çok yeni. Birbirimize destek olalım istedim
Nevajajun benim de 4.tüp bebek denemem bu.Test zamanın ne zaman?Allah’ım bu sefer tutunurlar inşaallahBende geçtiğimiz perşembe 5.gün embriyosu oldum 5.tüp bebek denemem.İnşallah hep beraber güzel haberler alırız
Biz de çok geç evlendik .35 yaşında :))5 yıldır denedik olmadı.Bu 4.deneme,14 Haziran’da transfer oldum.İnşaallah bu kez yüzüm güler.İsteyen herkesin kucağına tatlış sağlıklı güzel melekler ver yarabbimBiz 1 senedir uğraşıyoruz
2 yıllk evliyiz
Geç evlendik
Climara Forte Bandı ben de kullanıyorum.TRansfer öncesi E2 düşük çıktı bende,transferi erteledi ve bandı yapıştırttı.3gün sonra transferi yaptı hala bandı da kullanmaya devam dedi.Estradiol içeriyor bant.Lutinus mu dediğin fitil. Oysa bende de var. Ama bantı neden verdi doktorun acaba
Yarın test günüm.Amin inşallah bu sefer tutarNevajajun benim de 4.tüp bebek denemem bu.Test zamanın ne zaman?Allah’ım bu sefer tutunurlar inşaallah
Hadi inşaallah,bize umut olursun umarımYarın test günüm.Amin inşallah bu sefer tutar
Hangi doktor Bende şuan üniversite ye gidiyorum cihan kabukçuya
Aynen bizimkisi de Cihan doktorHangi doktor Bende şuan üniversite ye gidiyorum cihan kabukçuya
Kuzum bu belirti forumda transfer olup pozitif olan arkadaşların çok bu ağrıyı çekmiştirHadi inşaallah,bize umut olursun umarımBenim test günüm 26’sı.Ama moralim bozuk bugün adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var rahmimde.Aynı adet öncesi olan Sen de oldu mu hiç?
Aynı ruh halindeyiz bende umutsuz uyandım bu sabah dibine kadar regl belirtileri yaşıyorum arkadaşım maalesefHadi inşaallah,bize umut olursun umarımBenim test günüm 26’sı.Ama moralim bozuk bugün adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var rahmimde.Aynı adet öncesi olan Sen de oldu mu hiç?
Benim ilk iki tüp bebek denememde oldu.Zaten anladım olacağımı kasık ağrımdan duramadım.3.de kimyasal gebelikti ama hiç bir belirti olmadı.4.de aynı şekilde belirti yoktu.Şimdi de öyle hiç bir belirti yok yarını iple çekiyorum.Moralini bozma canım başka şeylere odaklanmaya çalış.Hadi inşaallah,bize umut olursun umarımBenim test günüm 26’sı.Ama moralim bozuk bugün adet olacakmışım gibi bir hassasiyet var rahmimde.Aynı adet öncesi olan Sen de oldu mu hiç?
Merhaba dün 5.gün embriyosu transferim yapıldı. Siz de durumlar nasılMerhabalar,
Var mı 12 Haziran ya da yakın tarihte transfer olanlar?
Allah yardımcımız olsun.
Ne durumdasınız?
Sorma uyuyamadım bir de düşünmekten bu sefer bir ara uyuyakalmışım progestan fitili 1 saat geç koydum koymam gereken saatten. Hepten moralim bozulduAynı ruh halindeyiz bende umutsuz uyandım bu sabah dibine kadar regl belirtileri yaşıyorum arkadaşım maalesefRabbim hayırlara çıkarsın inşallah
14 Haziran transfer ,2 adet 3.gün embriyosu.Bu 4.denemem.Hiç hamilelik yok.Merhaba dün 5.gün embriyosu transferim yapıldı. Siz de durumlar nasıl
Bozma canım moralini ne olacaksa onu yaşayacağız henüz hiçbirşey bilmiyoruz bu süreç tüm tedavi sürecinden de zor onu biliyorumSorma uyuyamadım bir de düşünmekten bu sefer bir ara uyuyakalmışım progestan fitili 1 saat geç koydum koymam gereken saatten. Hepten moralim bozuldu
Merhaba canım hayırlı olsun inşallahMerhaba dün 5.gün embriyosu transferim yapıldı. Siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?