- 7 Mart 2009
- 165
- 17
- 623
- 41
- Konu Sahibi paradiseislander
-
3.gun embr. Cikmayabilir 5. Günse seninki cikar yani bende 8.gun verdim 5.gun embr. Cikti bendeGrubumuzdan güzel haberler gelmeye başlamış.Hadi yolu açtınız inş hepimiz pozitif haberleri veririz.Benim test günüm perşembe ama ben pazartesi yaptıracağım.Varsa sürpriz yaparım eşime yok sa kendimi hazırlarım biraz.Az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum
Jnsallh hersey yolunda gider hayirlisi ileVücut embriyoyy yabancı görüp dısarı atmasın dşte sanırım veriliyor. Bana da Prendol kortizon verdi kalp atışına kadar
İnşaAllah canımJnsallh hersey yolunda gider hayirlisi ile
Bende aynı düşünüyorumGrubumuzdan güzel haberler gelmeye başlamış.Hadi yolu açtınız inş hepimiz pozitif haberleri veririz.Benim test günüm perşembe ama ben pazartesi yaptıracağım.Varsa sürpriz yaparım eşime yok sa kendimi hazırlarım biraz.Az da olsa değer çıkar diye düşünüyorum
3.gğn için kaçıncı günde kasette çıkar3.gun embr. Cikmayabilir 5. Günse seninki cikar yani bende 8.gun verdim 5.gun embr. Cikti bende
Amin canım insallah hepizin yüzünü güldürsün AllahımAnladım canım.Allah kolaylık versin.Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah
AA ne güzel hangi doktorda yaptırdınız tüp bebeğiBen de öyle
Merhaba progestan fitili kullaniyormusun3.gğn için kaçıncı günde kasette çıkar
Üniversite hastanesi tüp bebekteAA ne güzel hangi doktorda yaptırdınız tüp bebeği
Evet canım fitil kulla ıyorum ama lutunis. Günde 4 tane. Onun dışında sulandırıcı iğne. Prendol estrofem ve bir gün ara ile proluton iğneMerhaba progestan fitili kullaniyormusun
Prolutex prednol estrofem oksapar tetrafox kullaniyorim fitilie oglen baslayacam jel gibi degil nasil yapayim yani fitili attiktan sonra kac dakika yatmak lazim yurumek gerekiyormh sonrdanEvet canım fitil kulla ıyorum ama lutunis. Günde 4 tane. Onun dışında sulandırıcı iğne. Prendol estrofem ve bir gün ara ile proluton iğnesen ne kullanıyorsun
Hangi doktor Bende şuan üniversite ye gidiyorum cihan kabukçuyaÜniversite hastanesi tüp bebekte
Aslında unutmak lazım. Yorulmadan devam edelim bol dua ile. Nasip edecek olan Allahım edecek tabi. Nerde oldun canım transferi
Diyarbakır bahçeci de oldum. Ilık suyla alabilirsin dedi. Sıcak su biraz sıkıntılıymış havalarda zaten sıcak en iyisi ılık suDuş ile ilgili bir sey dedi mi doktorun?? ben duş almadığım gün kötü hissediyorum
Canım fitili kullanınca en az 1 ssat yat dedi doktor hatta ben iki saat yatıyorum. Garanti olsun diye yürüme sadece yat en az 1 saatProlutex prednol estrofem oksapar tetrafox kullaniyorim fitilie oglen baslayacam jel gibi degil nasil yapayim yani fitili attiktan sonra kac dakika yatmak lazim yurumek gerekiyormh sonrdan
Herkes ayrıDiyarbakır bahçeci de oldum. Ilık suyla alabilirsin dedi. Sıcak su biraz sıkıntılıymış havalarda zaten sıcak en iyisi ılık su
Tamam canim jel de yurumek gerekiyor bunda yatmak gerekiyor altina yastik koymaliyiz miCanım fitili kullanınca en az 1 ssat yat dedi doktor hatta ben iki saat yatıyorum. Garanti olsun diye yürüme sadece yat en az 1 saat
Yok canım kullanmana gerek yok. Ama itebildiğin kadar yukarı itmen lazım. Yoksa Hızlı geri gelir. Attıktan sonra düz Bi şekilde uzat ayaklarını bekleTamam canim jel de yurumek gerekiyor bunda yatmak gerekiyor altina yastik koymaliyiz mi
İNŞAALLAH sonuç olumlu olur. Nerde oldu transferin.. Test günün kaçıTamam canim jel de yurumek gerekiyor bunda yatmak gerekiyor altina yastik koymaliyiz mi
Pazartesi transferim canim erbil yagmur doktorum ileri atma aleti yok kendim koyuyotum o fitiliİNŞAALLAH sonuç olumlu olur. Nerde oldu transferin.. Test günün kaçı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?