12 Haziran Transfer Yapılanlar

Transfer sonrası ilaçların belli mi. Estrofem şuan kaç tane alıyorsun.?
Evet belli canim sabah aksam 2 ser tane aliyorum.
Prednol 4 mg dan sadece sabahlari 2 tane
Tetradox sabah aksam 1 er tane 5 gun kullanip birakilacak.
Oksapar ve prolutex igneleri gunde 1 tane gebelik testine kadar

Evet belli canim sabah aksam 2 ser tane aliyorum.
Prednol 4 mg dan sadece sabahlari 2 tane
Tetradox sabah aksam 1 er tane 5 gun kullanip birakilacak.
Oksapar ve prolutex igneleri gunde 1 tane gebelik testine kadar
Prednol 4 mg mı da varmış. Benim ki 16 mg dan çarpı 2.tani gnde 32. Çok canımı sıkıyor kortizon olayı aslında, estrofem de az. Ben fazla ilaç mı alıyorum ya acaba

Prednol 4 mg mı da varmış. Benim ki 16 mg dan çarpı 2.tani gnde 32. Çok canımı sıkıyor kortizon olayı aslında, estrofem de az. Ben fazla ilaç mı alıyorum ya acaba
Prednol o kadar igrenc bi ilacki kusasim geliyor ne ise yariyor acaba bide evde 16 mg var asistana sordum ikiye bol kullan yariya bolunce 8 mg oluyor ama onu icmek iskence

Prednol o kadar igrenc bi ilacki kusasim geliyor ne ise yariyor acaba bide evde 16 mg var asistana sordum ikiye bol kullan yariya bolunce 8 mg oluyor ama onu icmek iskence
Gerçekten öyle zehir sanki. Ya bu ilaç bağışıklığı baskılıyor vucut embriyosu yabancı dısarı atmasın diye. Ama 16mgfan günde 32 mg cok değil mi ya. Benim gibi içen var mı ki acaba

Gerçekten öyle zehir sanki. Ya bu ilaç bağışıklığı baskılıyor vucut embriyosu yabancı dısarı atmasın diye. Ama 16mgfan günde 32 mg cok değil mi ya. Benim gibi içen var mı ki acaba
Ooo baya yuksek bi bildigi vardr doktorun mesela baskilayici serum takilacak transfer gunu ozellikle bana

Ben 3 gece popomun ustune yatamamistim artik vurulsck yer klmamisti. Igeneyi vurduktan sonra kolanyali pamukla dairesel hareketler yapin bi 5 10 dk dagilsin morarmada cok olmuyor ozaman
YA canım morarmayı gectim de çok agrıyor orası. Dönemiyorum yürüyemiyorum. Kara kara düşünüyorum şimdi gideceğim yaptırmaya. Sen transfer öncesi neden oldun. Sonrasında daha az mı vericek doktorun acaba

Ilk transferimde vermisti doktor ama bu doktorum vermedi onun yerine prolutex verdi gobekten igenelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…