- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aynen ben de başlarda Azer Bülbüle bağlıyordum ama alıştım şimdi hiç zorlamıyor.Bugün benim wall sit 50 sn. Nasıl yapcam bilmiyorumsün 40 sn idi bacaklar son 10 saniye dans ediyodu
Ben denemedim canım karatay tavsiye ediyor.Kaptan denedinmi hiç tadı nasıl
Cok lezzetli canim cokda fatdali dene bi
Olgununu nasıl anlıcaz eylülüm? Bir de hemen bozulan bişey mi? Tane ile mi alınıyor o? 1 tane mi alayım kaç tane alayım?Kizlar lezzeti cok guzel olgunlasmamis alirsaniz gazeteye sarip bekletun 2 gune olgunlasiyor
İnşallah alışırAynen ben de başlarda Azer Bülbüle bağlıyordum ama alıştım şimdi hiç zorlamıyor.
Bende deneyim bakalım en azından değişik birşey yemiş olurumBen denemedim canım karatay tavsiye ediyor.
Dur deneyeyimakşam marketten alcam
Olgununu nasıl anlıcaz eylülüm? Bir de hemen bozulan bişey mi? Tane ile mi alınıyor o? 1 tane mi alayım kaç tane alayım?
İnşallah alışırMaksimum kaça kadar yapabildin kaptan?
Çok geçmiş olsunİyi günler kızlar benım de kızım hasta oldu ya atesi var kuzumun grip olucak sanırım
Gecmis olsun canim yaİyi günler kızlar benım de kızım hasta oldu ya atesi var kuzumun grip olucak sanırım
Olgunu parmagini bastirinca icine esner rengi parlak olsunakşam marketten alcam
Olgununu nasıl anlıcaz eylülüm? Bir de hemen bozulan bişey mi? Tane ile mi alınıyor o? 1 tane mi alayım kaç tane alayım?
95 sn durdum. Ama 80 den sonra baya titremeye başladımakşam marketten alcam
geçmiş olsun burda kıyamamİyi günler kızlar benım de kızım hasta oldu ya atesi var kuzumun grip olucak sanırım
TamamdırOlgunu parmagini bastirinca icine esner rengi parlak olsun
Olgun bulamazsan da al evde olgunlasir 1 2 gune
oh oh iyi baya durmuşsun ilham oldu bana da95 sn durdum. Ama 80 den sonra baya titremeye başladım
ne zor yaSanki 3 dk falan yapabilirim gibi gelmişti bi an hala olmamış benimdaha idman lazım.
Tamam canım bi alayım ilk sade denicem. Favorilere ekledim tarifi bir sonrakinde de böyle yapıcam.Kızlar avakado yapacaklara tatif..
Önce avokado yu gazeteye sarın bi iki gün dursun yumuşak olucak. . Sonra çatalla eziliyo zaten. . İçine limon ve sarımsak ezin koyun. . Tabağa koyun üstüne domates ve moydonozla süsleyin.. meze gibi oluyo. .
Uyuduysan biraz kendine gelmişsindir iyi olmuşKızlar ben oğlan uyumadı ben durduğum yerde uyumuşum. 8 yaşındaki oğlum ilgilendi biraz..
Tadı tatlı değilmiki onun hayallerim yıkıldıKızlar avakado yapacaklara tatif..
Önce avokado yu gazeteye sarın bi iki gün dursun yumuşak olucak. . Sonra çatalla eziliyo zaten. . İçine limon ve sarımsak ezin koyun. . Tabağa koyun üstüne domates ve moydonozla süsleyin.. meze gibi oluyo. .
Bende ilk armut gibi bişey sanmıştım. . Aldık yiyemedik.. sonra bu şeklini öğrendim gayet güzel olduTadı tatlı değilmiki onun hayallerim yıkıldı
Ay Can'ım geçmiş olsunİyi günler kızlar benım de kızım hasta oldu ya atesi var kuzumun grip olucak sanırım
Kızlar ben oğlan uyumadı ben durduğum yerde uyumuşum. 8 yaşındaki oğlum ilgilendi biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?