Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Cok lezzetli canim cokda fatdali dene bi
akşam marketten alcam
Kizlar lezzeti cok guzel olgunlasmamis alirsaniz gazeteye sarip bekletun 2 gune olgunlasiyor
Olgununu nasıl anlıcaz eylülüm? Bir de hemen bozulan bişey mi? Tane ile mi alınıyor o? 1 tane mi alayım kaç tane alayım?
Aynen ben de başlarda Azer Bülbüle bağlıyordum ama alıştım şimdi hiç zorlamıyor.
İnşallah alışır Maksimum kaça kadar yapabildin kaptan?

Olgunu parmagini bastirinca icine esner rengi parlak olsun
Olgun bulamazsan da al evde olgunlasir 1 2 gune

Kızlar avakado yapacaklara tatif..
Önce avokado yu gazeteye sarın bi iki gün dursun yumuşak olucak. . Sonra çatalla eziliyo zaten. . İçine limon ve sarımsak ezin koyun. . Tabağa koyun üstüne domates ve moydonozla süsleyin.. meze gibi oluyo. .

Kızlar ben oğlan uyumadı ben durduğum yerde uyumuşum. 8 yaşındaki oğlum ilgilendi biraz..

İyi günler kızlar benım de kızım hasta oldu ya atesi var kuzumun grip olucak sanırım
geçmiş olsun burda kıyamam
Olgunu parmagini bastirinca icine esner rengi parlak olsun
Olgun bulamazsan da al evde olgunlasir 1 2 gune
Tamamdır
95 sn durdum. Ama 80 den sonra baya titremeye başladım
oh oh iyi baya durmuşsun ilham oldu bana da
Sanki 3 dk falan yapabilirim gibi gelmişti bi an hala olmamış benim daha idman lazım.
ne zor ya
Tamam canım bi alayım ilk sade denicem. Favorilere ekledim tarifi bir sonrakinde de böyle yapıcam.
Kızlar ben oğlan uyumadı ben durduğum yerde uyumuşum. 8 yaşındaki oğlum ilgilendi biraz..
Uyuduysan biraz kendine gelmişsindir iyi olmuş

Tadı tatlı değilmiki onun hayallerim yıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…