- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Sen bu hafta kaçamak yaptın... sus bakim. .. zayıfladın hemen geri mi almak istiyorsun.. neler çektin verene kdr..özümün önünde aşırı güzel pasta yiyecekler
Miu garip Miu aç sadece koklayacak
Hımm anldım canım bende en yakın zamanda senin tarifini deniycem o zaman merak ettim :)Bende ilk armut gibi bişey sanmıştım. . Aldık yiyemedik.. sonra bu şeklini öğrendim gayet güzel oldu
Sen nelere dayandın bunamı dayanamıcaksınözümün önünde aşırı güzel pasta yiyecekler
Miu garip Miu aç sadece koklayacak
Oy maşallahhhhKızlar ben oğlan uyumadı ben durduğum yerde uyumuşum. 8 yaşındaki oğlum ilgilendi biraz..
Kaçamaklar hatta. Berbat bir hafta oldu benim için hippo. Kendimi hiç anlayamadım bu hafta. Yemedim kuzum tabiki..Sen bu hafta kaçamak yaptın... sus bakim. .. zayıfladın hemen geri mi almak istiyorsun.. neler çektin verene kdr..
Dayandım dayandım şükürSen nelere dayandın bunamı dayanamıcaksın
Kilo aldın mı?? Bende hamileyken yemek duyamıyordum pişiremiyordum ama ikincidr birincide hiç olmadı ama önüme konunca yiyordum herşeyi :))Ben burdayım. YazayiM mi yediklerimi:)
Kilo aldın mı?? Bende hamileyken yemek duyamıyordum pişiremiyordum ama ikincidr birincide hiç olmadı ama önüme konunca yiyordum herşeyi :))
Neeeerdeeeesiiiiiinnnn -iz
Ben hiç kusmadım sadece bulantı olduBen kusuyorum sabah kalkinca ama sonra hep yiyorum canım yaaaaa
Daha almadım elma armut domates favorim ara öğünler bunları yapıp kilo almamaya çalışıyorum :)
Burdayım fıstık
Ben hiç kusmadım sadece bulantı oldu
Yaz kızBen burdayım. YazayiM mi yediklerimi:)
Ayyy hippo sen evinde değilken bile iradeni korudun o ismi lazım değillere karşı. Kokla sadece@MiuLego ya dayan diyordum ama şimdi benim gözümde neler canlanıyor. .
var mı klında yapacağın yemek fikri?Daha yemegim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?