- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Çok uykusuzum.. 1 saat uyusam bari..ta maaaammmmmmmmm
Sakin ol kıyamam ya :)
Niye huysuzlandı yawrum kuzumÇok uykusuzum.. 1 saat uyusam bari..
hippotalamus açım aslında ama oruç olunca bişey yemiyorum. Akşam için de tarçınlı limonlu su yaptım ilk onu içeceğim inşallah kapatır iştahımı. Ama bir uyku hali bir halsizlik var.
Bu çocuklara ne oluyor ya. 2 sahurdur benim ufak oğlan da bizle yiyor. Uyumadı 4.5u geçiyordu yattiginda sanırım. Gündüz de uyusan olmuyor, uzandigimi her gördüğünde emmeye geliyor. Zombi oldum ben de.Niye huysuzlandı yawrum kuzum
İnşallah uyur da sende biraz dinlenirsin
Ben hiç yemedim hayatımdaKizlar avakado ne kadar tok tutugor insani ya ve faydasi cok fazla gel gelelim kucucuk avakado 6 tl eylul ekim gibi ege akdeniz trafinda tanesi 1 tl dusuyormus.
Eylul gubi anamura gidebiliriz ordan alsam cokca derin dindurucuya atilabiliniyor mu?? Yapan var mi onu merak ediyorum
Ramazan'da çocukların düzeni bozulduBu çocuklara ne oluyor ya. 2 sahurdur benim ufak oğlan da bizle yiyor. Uyumadı 4.5u geçiyordu yattiginda sanırım. Gündüz de uyusan olmuyor, uzandigimi her gördüğünde emmeye geliyor. Zombi oldum ben de.
Kizlar avakado ne kadar tok tutugor insani ya ve faydasi cok fazla gel gelelim kucucuk avakado 6 tl eylul ekim gibi ege akdeniz trafinda tanesi 1 tl dusuyormus.
Eylul gubi anamura gidebiliriz ordan alsam cokca derin dindurucuya atilabiliniyor mu?? Yapan var mi onu merak ediyorum
Kaptan denedinmi hiç tadı nasıl
Cok lezzetli canim cokda fatdali dene biBen hiç yemedim hayatımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?