- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ay kaptan regl oldum diye çok korkıyordum.. bide dün sarelleli ekmek yedim ya.. hadi kızlar gelin artık. . Artı olmaz inş kimseden..
Tebrik ederim canım... Aslında yaptığımız kaçamaklar hemen ertesi gün yansımıyor çok abartmazsak. Eğer yakmazsak sporla bol suyla yağ olarak depolandıktan sonra tartıya yansıyor. Biz yine de perşembe çok dikkat ederek riske girmiyoruz.Ay kaptan regl oldum diye çok korkıyordum.. bide dün sarelleli ekmek yedim ya.. hadi kızlar gelin artık. . Artı olmaz inş kimseden..
Yok canım benim kızım tek başına fazla yürüyemiyor ki. Yürümesi duzelirse yaptırırım inşallah.Anka alakasız olacak ama şimdi tv de gördüm. . Sen kızına sevgi izi yaptırdın mı??
O sarelleden önce yarım litre su sonra yine yarım litre su içtim.. ne yiceksem önce yarım litre su içiyorum. .Tebrik ederim canım... Aslında yaptığımız kaçamaklar hemen ertesi gün yansımıyor çok abartmazsak. Eğer yakmazsak sporla bol suyla yağ olarak depolandıktan sonra tartıya yansıyor. Biz yine de perşembe çok dikkat ederek riske girmiyoruz.
Ahh cnm Allah yardımcın olsun.. inş yürür. . En fazla nasıl oluyorsa o şekilde düzelir..Yok canım benim kızım tek başına fazla yürüyemiyor ki. Yürümesi duzelirse yaptırırım inşallah.
17.00 a kadar vakit var canım. Dışarı çıkacağım ben kuaföre falan gideceğim listeyi paylaşıp fazla bekleyemem bu hafta.Anka kaptan ya kaçtır deniyorum 69 goremedım bugun yenı kalktım ondan mı acaba kaça kadar bekleyeyim iş yapıcam bıraz gider yine inerim sanırım o zaman yazsam
Geliyom az kaldı :) canım yarın saate yicem yemek akşama kadar aç duramam ki imkansız@MiuLego gel kız artık.. akşama kdr aç kalma..
Tamam bizde dısarı cıkıcaz 16 gibi en gec yazarım İnş17.00 a kadar vakit var canım. Dışarı çıkacağım ben kuaföre falan gideceğim listeyi paylaşıp fazla bekleyemem bu hafta.
Bekle kaledeAusencia
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 83.3
Fark 2.5
Yüzdesi 3.00 acele hesapladım bir bakın
Vurdu veeeeeeee goooooooooolllllllll
Bize mi yazalım bu yuzdeyi olurrrrrr ben yazarımBekle kaledeAusencia
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 83.3
Fark 2.5
Yüzdesi 3.00 acele hesapladım bir bakın
Vurdu veeeeeeee goooooooooolllllllll
Burada ne işin var kuzum12.takım burası
tamam kardeş takım eyvallahta
bu arada fazla heyecandan haftaları karıştırdın ...84.9 den 83.3 ....yüzden de 1 küsür ....
Panik yok 12 takım ... yüzde 3 müz yok
selamlar bu arada her birinize .... öpüldünüz
Bize mi yazalım bu yuzdeyi olurrrrrr ben yazarım
Yuzdeler karışmış haftalar karışmış takımlar karışmış nasıl korkuttuysan kaptanım
yanlış yüzde ankacımarkadaş benle yarışıyordu bu hafta ...yüzdemi geçmek için ne yapacağını şaşırdı zaar ama geçmiş ..... neyse iftara yakın bir daha tartılırım bende ... ben listede değilim bu arada panik yok
Yuzdeler karışmış haftalar karışmış takımlar karışmış nasıl korkuttuysan kaptanım
At tabii yaa hakkın. Kolay mı o kadar kilo vermek
1-0 dı durum .... 1-1 yapma telaşı .... haftaya 2-1 yapacak kilomda kalmadı ....diyip havamı atayım mı
hadi miu paylaş artık meraktan ölecemGeliyom az kaldı :) canım yarın saate yicem yemek akşama kadar aç duramam ki imkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?