Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay kaptan regl oldum diye çok korkıyordum.. bide dün sarelleli ekmek yedim ya.. hadi kızlar gelin artık. . Artı olmaz inş kimseden..
Tebrik ederim canım... Aslında yaptığımız kaçamaklar hemen ertesi gün yansımıyor çok abartmazsak. Eğer yakmazsak sporla bol suyla yağ olarak depolandıktan sonra tartıya yansıyor. Biz yine de perşembe çok dikkat ederek riske girmiyoruz.

O sarelleden önce yarım litre su sonra yine yarım litre su içtim.. ne yiceksem önce yarım litre su içiyorum. .

Anka kaptan ya kaçtır deniyorum 69 goremedım bugun yenı kalktım ondan mı acaba kaça kadar bekleyeyim iş yapıcam bıraz gider yine inerim sanırım o zaman yazsam
17.00 a kadar vakit var canım. Dışarı çıkacağım ben kuaföre falan gideceğim listeyi paylaşıp fazla bekleyemem bu hafta.

Bekle kalede Ausencia
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 83.3
Fark 2.5
Yüzdesi 3.00 acele hesapladım bir bakın
Vurdu veeeeeeee goooooooooolllllllll

Burada ne işin var kuzum 12.takım burası

tamam kardeş takım eyvallahta

bu arada fazla heyecandan haftaları karıştırdın ...84.9 den 83.3 .... yüzden de 1 küsür ....

Panik yok 12 takım ... yüzde 3 müz yok

selamlar bu arada her birinize .... öpüldünüz

Valla yureğime iniyordu kaptanım. Bize veresi gelmiş yuzdeyi bizim için sorun yok

Bize mi yazalım bu yuzdeyi olurrrrrr ben yazarım

yanlış yüzde ankacım arkadaş benle yarışıyordu bu hafta ...yüzdemi geçmek için ne yapacağını şaşırdı zaar ama geçmiş ..... neyse iftara yakın bir daha tartılırım bende ... ben listede değilim bu arada panik yok

Yuzdeler karışmış haftalar karışmış takımlar karışmış nasıl korkuttuysan kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…