9. Takım paylaştı listesini. Çok iyiler. Bir de takım ismi verme canım ayıp olur. Duzenle hadi mesajını.ben gizli gizli diğer gruplara bakıyorum
duzelttim9. Takım paylaştı listesini. Çok iyiler. Bir de takım ismi verme canım ayıp olur. Duzenle hadi mesajını.
Teşekkür ederimduzelttim
Teşekkür ederim
Korkuttun kızı..@MiuLego bayıldı mı acaba nerdesin miuuuuuuu
kız ben asıl korkuyorum çok vermiş olabilirKorkuttun kızı..
Gelcem gelcemmm tartiliyim bi acaba nasil gelcemmm anka beni yendi kesin bu hafta@Korhilalp
@ICIR
@tevafuk55
Sily
@5816bursa
@eylul7158eylul
@Jalapeno
@umut-16
@florence_N
hippotalamus
Kızlar nerdesinizzz? Bugün cuma unutmadınız değil mi kilo bildirimi vaaaar
İnşallahhhhh her hafta her hafta sen mi yeneceksin.Gelcem gelcemmm tartiliyim bi acaba nasil gelcemmm anka beni yendi kesin bu hafta
Mileet bayramlik almaya gitti heraldeBen de meraktan öleceğim nerde bu millet...
OluuuurKızlar hepimiz bayram sabahı resim paylaşsak mı??
Bide bana diyosun.. bu saate kdr aç mı kaldın??geldim yettim gari açılınnnnnn
gel gel bizim takımda hesaplansın bu hafta yüzden hoş geldin arada böyle çık çık gelBekle kalede @Ausencia
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 83.3
Fark 2.5
Yüzdesi 3.00 acele hesapladım bir bakın
Vurdu veeeeeeee goooooooooolllllllll
hahahahah hahahahahah artık bir kere bizim takıma yazdı bizim takımla hesaplansın yüzdesi bize ne bize ne
Burada ne işin var kuzum12.takım burası
tamam kardeş takım eyvallahta
bu arada fazla heyecandan haftaları karıştırdın ...84.9 den 83.3 ....yüzden de 1 küsür ....
Panik yok 12 takım ... yüzde 3 müz yok
selamlar bu arada her birinize .... öpüldünüz
hahaha hahaha panikletmişsin efseri aus kaptan yazık verdin çatır çatır kiloları tabi. Ben izliyorum takipteyim
1-0 dı durum .... 1-1 yapma telaşı .... haftaya 2-1 yapacak kilomda kalmadı ....diyip havamı atayım mı
hadi miu paylaş artık meraktan ölecem
@MiuLego bekliyorum. .
Ben de meraktan öleceğim nerde bu millet...
hahahah ben de yapcam şimdi.ben gizli gizli diğer gruplara bakıyorum
@MiuLego bayıldı mı acaba nerdesin miuuuuuuu
Korkuttun kızı..
kız ben asıl korkuyorum çok vermiş olabilir
eveeeet kesinlikle harika fikiiirKızlar hepimiz bayram sabahı resim paylaşsak mı??
Yok kız sabah da activia yoğurt ve türk kahvesi içtim. Demin de öğle yemeği yedim aç değilimBide bana diyosun.. bu saate kdr aç mı kaldın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?