konuş kaptan miuyu kalpten götürelimAynen 3 kilo olma ihtimali var dedi ben de verdim
Gitcem öğlen aç aç. Belki bayılırım belki azcık vicdan azabı duyarsınyapar kaptan ona hiç belli olmaz bugün spor salonundan çıkmaz artık
Aynen 3 kilo olma ihtimali var dedi ben de verdim
konuş kaptan miuyu kalpten götürelim
söylemem aşırı sürprizlibari kilonu da paylaşsaydın miu
yapma miucum sen zaten regl değil misin zorlama kendini haftaya en az 1,5 kilo gidecek aç kalma boşu boşuna kıyamam ben sana daha sen bana lazımsınGitcem öğlen aç aç. Belki bayılırım belki azcık vicdan azabı duyarsın
çok korkuyorumsöylemem aşırı sürprizlikalpten giden sen olma da
ben de hafiften tırsmaya başladım kaptaninciakis sana tüyo vereyim -900 le gelirsen maalesef yenileceksin Ayak yapıyor bu sana... Ben olsam öğle arası spor yaparım
Resmen spoiler veriyorsun olmadı hiçinciakis sana tüyo vereyim -900 le gelirsen maalesef yenileceksin Ayak yapıyor bu sana... Ben olsam öğle arası spor yaparım
çok korkuyorum
ben de hafiften tırsmaya başladım kaptan
stresten kilo aldım kesin yaaaaaaaa1 paket yeni civara aldım. Ne için biliyor musun?
KEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Bildirim yaptığın an ben de yapıp yakıcam
öp barışalımyapma miucum sen zaten regl değil misin zorlama kendini haftaya en az 1,5 kilo gidecek aç kalma boşu boşuna kıyamam ben sana daha sen bana lazımsın
Vereceğiniz her gram bana lazım. Yendim diye oturmasınResmen spoiler veriyorsun olmadı hiç
ödemdir o ödem kilo olsa duramazsınstresten kilo aldım kesin yaaaaaaaa
evet çok haklısın takımımız için o spoilera değerVereceğiniz her gram bana lazım. Yendim diye oturmasın
öp barışalım
ben zaten yendim diye durmuyorum ki gecen hafta kilo bildirdiğimde yenmiştim ama akşam azalınca tekrar paylaşmıştım kaptan rekabet ayrı önemli olan grupVereceğiniz her gram bana lazım. Yendim diye oturmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?