sakin olun sakinnnn
şimdi sadece korhilalpin kilosu eklenecek değil mi. başka değişiklik yok galiba.
yok miu dedi onu ben gerek yok dedim o zaman da yine de oyle kaldı.Sen 3 demistin diye öyle söyledim kuzum
Tamam canım 2 gündür koşuşturmacadan eksiye düştüm ya çok mutluyum; )olsun geldin ya sorun yok.
olsun canım nazar boncuğu olsunKendi adıma özür dilerim
Ay hadi inşallah bayrama rağmen bunu başarırsam supper olurolsun canım nazar boncuğu olsunhaftaya bu aldığını verir üzerine bu kadar daha verirsin sallarsın listeleri
Haftaya görüşürüzTamam canım 2 gündür koşuşturmacadan eksiye düştüm ya çok mutluyum; )
Pazartesi sabah yola çıkıyoruz canım. Tatil demek kalori demek tabiHaftaya görüşürüzsen tatile ben eksilere
Ay canım sorma elim ayağıma dolaştı yazamadım bile bildirimitebrikler korhiii yüreğimize indiriyodun kız
Yaparsın zayıflarsın bayrama rağmen hem de ben inanıyorum ❤ semizotu her türlü hafif ki istediğin gibi ye bence :)Bu aksam semizotu salatasi yiyecem kaloriyi azaltmak icin yanina da belki 1 keoce corbasemizotunu yoğurtlu mu yapsam salataya mi doğrasam hangisi zayıflamaya daha iyi
İvit ama teli bile kapalıSily de gelse belki 1. Oluruz
KıyamamAy canım sorma elim ayağıma dolaştı yazamadım bile bildirimi
Ben sana çooook güveniyorum boooolca yüzersen çok güzel eksiler gelirPazartesi sabah yola çıkıyoruz canım. Tatil demek kalori demek tabiamaaa ben abartmayacağım ölçülü ywtim her şeyden emin olabilirsin
Bilmiyom ki anka düzenlicek hesaplayamadım bilgisayar başında değilim kafa gitti benim. Tevafuk devrelerimi yaktı2. Miyiz miu
Birincilik gitti bari ikincilik gitmese hic olmayan bi hirs geldi bana7. Takım sürpriz yapmazsa 2. yiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?