Birincilik gitti bari ikincilik gitmese hic olmayan bi hirs geldi bana
Ya inşallah onemli bir sey yoktur tlf da kapaliysa merak ettim simdiSilyyyyyyyyyyyyy senin eksilerine ihtiyacımız vardı sillllyyyyyyyy (yakarışımı duydu bence her neredeyse) Sily
Yola çıkacaktı incim korkma :)Ya inşallah onemli bir sey yoktur tlf da kapaliysa merak ettim simdi
Ya herkes bildirim yapsaydu 2.liğe bu kdr Üzülmez dim.. ya
Bana da
Ay resmen 2. Liği beğenmiyorum
Kesin eksi bence ve deYa herkes bildirim yapsaydu 2.liğe bu kdr Üzülmez dim.. yaSily eksiyse diye. .
Ay hayirli gitsin kazasiz belasizYola çıkacaktı incim korkma :)
Dün gece oruçlu olanlar bildirim yapsaydı eksi olsa bugün düzeltirlerdi..Artik herkes persembe ve cuma kilo bidirimi mi yapsa bir daha boyle bir sorun yasamayiz
Artik herkes persembe ve cuma kilo bidirimi mi yapsa bir daha boyle bir sorun yasamayiz
Dün gece oruçlu olanlar bildirim yapsaydı eksi olsa bugün düzeltirlerdi..
Melemen veeee 1.5 dilim tb ekmekYa ben bu akşam ne yesem ki.. mercimek çorbası var.. yanına ne yapsam yesem. . Acıktım eşimde yok iftara..
Dalga geç senMelemen veeee 1.5 dilim tb ekmek
Kız valla dalga değil. Bugün cuma hem hafif yemek sonuçta o ekmek de bişey yapmaz.Dalga geç sen
Seni mi kırıcam menemen yapim.. ekmek bakıcaz :))Kız valla dalga değil. Bugün cuma hem hafif yemek sonuçta o ekmek de bişey yapmaz.
Bidaha da duyamazsın benden zaten hahahah bu hafta harika kilo verdin bi ekmek ye diyesim geldi gönül rahatlığıyla
68.1 olmusum 100 gr ise yarar mikızlar yaa yok mu başka eksik çıkan az daha zorlasak geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?