Ayyy oyle mi oluyor cok kötüymüş %2 olsa %1 mi hesaplanacakAynen hayırlısı haftaya inşallah da. Bu sefer de yüzdeleri bölünecek kızların haftaya.
Ben yine 1 in ustune cikariz demistim kizlar bi paylassa ya
aynen ben de öyle düşünüyordum. şok oldum şu an. tevafuk zaten birini sıfırladı. 2 kişi de bildirimde bulunmadı.. korhilalp artıdaydı zaten de bir umut belki eksiye düşmüştür demiştim.
Ayyy oyle mi oluyor cok kötüymüş %2 olsa %1 mi hesaplanacak
Kuzum 700 artıdayım düzelteyim derken farkı duzeltmemisim kusura bakmayın.tevafuk55 600 gr mı 700 gr mı artıdasın kafam karıştı benim
Kaç kilosun kiKuzum 700 artıdayım düzelteyim derken farkı duzeltmemisim kusura bakmayın.
Dün tartılmıştım 63.5Kaç kilosun ki
Sağol rakiplerin en tatlısı ben de cok mutluyum bugun 37 gun oldu ve _8.8 gitti cok sukur hic duraklama yasamadim kaldi 5 kilo onu da once senin sonrada grubun sayesinde vericem inşallahBu arada kuzum tebrik ederim harika bir kilo ve yüzde geldi yine sende. En dişli rakibi kapmışım yine beni yendin ağlasam mı takım adına senin adına sevinsem mi napsam bilemedim hahahahinciakis
Kendi adıma özür dilerimaynen ben de öyle düşünüyordum. şok oldum şu an. tevafuk zaten birini sıfırladı. 2 kişi de bildirimde bulunmadı.. korhilalp artıdaydı zaten de bir umut belki eksiye düşmüştür demiştim.
vereceksin tabiii hem de çok yakın zamandaaaaaSağol rakiplerin en tatlısı ben de cok mutluyum bugun 37 gun oldu ve _8.8 gitti cok sukur hic duraklama yasamadim kaldi 5 kilo onu da once senin sonrada grubun sayesinde vericem inşallah
Maşallah Maşallah kasidim davereceksin tabiii hem de çok yakın zamandaaaaamaşallah de nazar değcek ha
Kız artı 100 gram eksi değil ki. düşecek ortalamamız.100 gr için uğraşmayalım ya. Yetişirsem eve geçince bakayım.
kapalı..Sily i aramadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?