Ohhhh o da güzel. Ama onla ekmek yemeeeeYapmadım cnm. . Halam patlıcan türlüsü yolladı :))
Ekmek yemedim..Ohhhh o da güzel. Ama onla ekmek yemeeee
@anka_misali @MiuLego
Menüm gelsin. ..
Kahvaltı 14te..
2 yumurta
Domates
Salatalık
Kk peynir
3 zeytin
Yarım tam buğday ekmeği
Ara 16da
1 büyük muz tarçın serpip yedim (malum adet sancısına iyi geliyormuş)
1 bardak süt
Akşam
19da..
1 kase mercimek çorbası
1 tabak patlıcan türlüsü
Birazdan şekersiz türk kahvesi içerim yanına da bayram çikolatası :))
Aklıma gelmedi hiç yoğurt :)) bekle daha sporumu yazıcam :))Harikaaaa akşam yemmeği yanında yoğurt olsa iyice harika olurdu
Bekliyoruuuuum kız sporun faydası oldu bence çok ne güzel kilo verdinAklıma gelmedi hiç yoğurt :)) bekle daha sporumu yazıcam :))
Geçen hafta daha çok vermiştim..Bekliyoruuuuum kız sporun faydası oldu bence çok ne güzel kilo verdin
Ama bu hafta malum haftandı onu unutma..Geçen hafta daha çok vermiştim..
Evet cnm.. seninde az kaldı.. mezun olacaksın. . Vay be ilk mezunumuz..Ama bu hafta malum haftandı onu unutma..
Kız aslında bu hafta olabiliyordum ama olmadımEvet cnm.. seninde az kaldı.. mezun olacaksın. . Vay be ilk mezunumuz..
1.5 kilo kaldı :))Kız aslında bu hafta olabiliyordum ama olmadım
Ya herkes bildirim yapsaydu 2.liğe bu kdr Üzülmez dim.. yaSily eksiyse diye. .
Sen beni mi merak ettinnnnn kiyamammmYa inşallah onemli bir sey yoktur tlf da kapaliysa merak ettim simdi
Şaka gibi biliyo musun ben inanamıyorum hala ben hep 62-63 kiloydum lise belki ortaokulda 54 tüm en son hatırlamıyorum bile1.5 kilo kaldı :))
Bizde seni seviyoruz.. merak ettik.. ihmal etme bizi bi daha. .Kizlar geldim artikkk.. cenaze defin islemleri mevluttu bassagliyi vs hallettik sayilir yarin dan itibaren menülerimi duzenli yazmaya başlayacağım.. ben bu grubu seviyorum yaaaa
Hayirli yolculuklar canimSen beni mi merak ettinnnnn kiyamammmiyiyim kuzum şarj bitti bi de yola çıkmıştık yolculuklar yolculuklarrrr
Tartını unutma..Hayirli yolculuklar canimbiz de yarin ogleden sonra cikariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?