Yok onu bir gün önce içmiştim iftarda.Bide arife günü Yedigün
Yemeseydiniz. Hele sen hele sen o kadar edebiyat yaptın burda. Nasıl yersin.İyiki artın yok. . Yedin bizi kaptan...
Umut kaptan on kere yazdıMasşallah . Detox suyu ne yaw
Geçmişte bir suru tarif verdim sen hiç takip etmiyorsun burayıMasşallah . Detox suyu ne yaw
Hadi yaaa !! Ben kaçırmışım. Bakim bi geçmişeUmut kaptan on kere yazdı
6 tane detoks suyu tarifi verdi. Biri yapılacak dedi.. Eğer cumaya kadar uğraşmadan artı gelirseniz takıma almam dedi .
Ekmek, kola, gazoz yemedim. Ama tatlı yedim kaptan ya.. bide bayram çikolatası..Yemeseydiniz. Hele sen hele sen o kadar edebiyat yaptın burda. Nasıl yersin.
Takıma demedim kız. Listeye almayacağım bu hafta bir dahaki hafta vereceği kilo ikiye bölünür..Umut kaptan on kere yazdı
6 tane detoks suyu tarifi verdi. Biri yapılacak dedi.. Eğer cumaya kadar uğraşmadan artı gelirseniz takıma almam dedi .
Aşkolsun ankaGeçmişte bir suru tarif verdim sen hiç takip etmiyorsun burayı
Zaten bu haftadan sonra her hafta mesaj sayımı spor kontrolü menu kotrolu yapacağım. Sıkı yönetime geçiyorum.
Oluyo mu öle? ?Takıma demedim kız. Listeye almayacağım bu hafta bir dahaki hafta vereceği kilo ikiye bölünür..
Ben 1 lt suya bir limon bir kasık elma sirkesi ve taze nane koydum sana hangisi uyarsa yap cnmHadi yaaa !! Ben kaçırmışım. Bakim bi geçmişe
Sağol canımcımBen 1 lt suya bir limon bir kasık elma sirkesi ve taze nane koydum sana hangisi uyarsa yap cnm
Bildirimde bulunmadığı zaman yapılıyor aslında.. Bir sonraki hafta verdiği kilo ikiye bölünüyor canım.. Ama ben ceza olarak kullanacağım. Belki gelecek hafta ikiye bölündüğü için takıma da zararı olacak ama olsun. Zaten detoxumuza tam uyarsak artı gelmeyiz. İşte hiç birşey yapmayıp gelenlere ceza.Oluyo mu öle? ?
Hiç üşenmem secereni çıkarırım biliyorsun canım.Aşkolsun anka
Takip ediyorum kuzum
Sabah uyanıyorum bakıyorum akşam gözümden uyku akıyor girip kızlar ne yaptı bakıyorum
Kırdın beni bea
Cnm ben 1lt suya 1 çubuk tarçın,Sağol canımcım
Ben bayılcakmıışım yarın tüm günSence var gibi mi duruyorum
Ben arefe günü abarttım. 1. gün 5 tane bayram çikolatası yedim. Başka kaçamağım yok
Eczanede tartıl internet kafeden bildir. O kilo bildirilecek
Sıkı yönetim miiiiii en sevdiğiiiimmmGeçmişte bir suru tarif verdim sen hiç takip etmiyorsun burayı
Zaten bu haftadan sonra her hafta mesaj sayımı spor kontrolü menu kotrolu yapacağım. Sıkı yönetime geçiyorum.
Ekmek mi yemedinEkmek, kola, gazoz yemedim. Ama tatlı yedim kaptan ya.. bide bayram çikolatası..
Ben de aynısını yapcam. Miunun nesi eksikCnm ben 1lt suya 1 çubuk tarçın,
4 5 karanfil ve bi limon koydum cnm. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?