Eskiden yeterince ekmek yemişim diye mBundan sonra sabahları tostu yasaklıyorum sana
Dondurma yedim. Şimdi girdim eve spora başlıyorum 3 gibi biter inşallahSen ne yedinn canimcim yaa nr olacak miuv bu bendeki istahh nr oldu bana yaa
Kız yarın sen niye detoks yapmıyorsun??Eskiden yeterince ekmek yemişim diye myasakla kaptanım yasakla bana
Dondurma yedim. Şimdi girdim eve spora başlıyorum 3 gibi biter inşallah
Denedim canım ama yarin da yapayım çok guel oluyor:)Maden suyu ile Türk Kahvesi çok lezzetli oluyor. . Bi dene.. hemde bol köpüklü..
Detoks çırba mı? Hazırlamaya üşendim bi de ben çok acıktım onda bi de ne zamandır yemekhanede yemek yemiyodum mideme bişey girmiyodu düzgün yemek ondanKız yarın sen niye detoks yapmıyorsun??
Ben napim ya çok moralim bozuk.. artı 700.. o tatlılar ahh o tatlılar.. ekmek yemem yemek yemem.. ama tatlı ya Hayır demek çok zor ya..
Ya artı 700 ün bir günlük işi var hippo neden taktın bu kadar.. gider o canım benim hiiiiç kafanı takma koskoca 2 gün var dahaBen napim ya çok moralim bozuk.. artı 700.. o tatlılar ahh o tatlılar.. ekmek yemem yemek yemem.. ama tatlı ya Hayır demek çok zor ya..
Ayy moralim bozuldu ama ya.. 86 oldum 85ten sonra.. artık 80lere veda etmek istiyorum ya..Ya artı 700 ün bir günlük işi var hippo neden taktın bu kadar.. gider o canım benim hiiiiç kafanı takma koskoca 2 gün var daha
İlk bi görünce bozuluyo ama dikkat edersen cumaya eksi görürsün eminim. Çünkü o birden gelen kilo hemen önlem alırsan kalıcı olmuyor giditor hemen.Ayy moralim bozuldu ama ya.. 86 oldum 85ten sonra.. artık 80lere veda etmek istiyorum ya..
ÇıldırrrrtırrrKızlaaar leslie 3 mil e başlıca şimdiçıldırır mısın çıldırtır mı
Sen de çıldırmaya ne dersin umutÇıldırrrrtırrr
Sence var gibi mi duruyorumSende artı yok.mu canım:)
Eczanede tartıl internet kafeden bildir. O kilo bildirilecek
Uyku modundayım canımSen de çıldırmaya ne dersin umut
45 dk cık kız
İyiki artın yok. . Yedin bizi kaptan...Sence var gibi mi duruyorum
Ben arefe günü abarttım. 1. gün 5 tane bayram çikolatası yedim. Başka kaçamağım yok
Bide arife günü YedigünSence var gibi mi duruyorum
Ben arefe günü abarttım. 1. gün 5 tane bayram çikolatası yedim. Başka kaçamağım yok
:)İyiki artın yok. . Yedin bizi kaptan...
Bende hazırladım.İyi geceler cumleten detoks suyumu hazırladım yarından itibaren full konsantre dvm İnş
Masşallah . Detox suyu ne yawİyi geceler cumleten detoks suyumu hazırladım yarından itibaren full konsantre dvm İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?