AynenBende yemeklerden ziyade akşamları boş otururken canım sıkıldığında kuru ekmek yiyordum hemde yarim ekmek
Bundan sonra sabahları tostu yasaklıyorum sanaBen makarnaya ekmek bankp yiyordum ya oof of. Bi de kahvaltıda yaarım ekmekle normal kahvaltı yapıyodum sonra da diğer yarısıyla bal kaymak nutella fındık ezmesi faslı yapıyordum 1 ekmek gömüyodum
Kahveyle maden suyu içince noluyormuşKalkayım kahve yapayımyanına da bir maden suyu acayim badem sekeri kuş lokumu falan var ama artıları vermeden olmaz
Sen ne yedinn canimcim yaa nr olacak miuv bu bendeki istahh nr oldu bana yaa
Ooof of kaçamaklar durmuyor ben de yaptım bir cıss
Akşam yemeği neden o kadar geç oldu?
Ben bu adanadaki tüüüm ekmekçileri ortadan kaldırıcam ya şimdi bi de beyaz ekmek çıktı
GörmesekkSon olarak yarın sabah herkes tartılsın bayram ganimetlerini görelim.
Cins insan işte ben :)) sabah alıyorsun çıtır çıtır akşama biraz yumusuyirya heh işte o halini çok seviyorumAynen
Canı sıkılınca ekmek yiyen ilk defa görüyorum
Metobolizma havalara uçuyorKahveyle maden suyu içince noluyormuş
Hımm neyse geçti gitti. Ben de nutella seviyorum ama yemiyorum ölmüyorum boşver.Cins insan işte ben :)) sabah alıyorsun çıtır çıtır akşama biraz yumusuyirya heh işte o halini çok seviyorum
Hımmm ben arada bişeyler atıştırmak yerine bişeyler içiyorum oyalanmak için de ayrı ayrı içiyorum. İki hakkımı aynı anda bitirmek istemiyorum böyle faydası olmaz mı kiMetobolizma havalara uçuyor
Koruma sürecinde her şeyi tadında yeriz bence. bir gün yersek ikinci gün dengeleriz.. artık bu konularda ustalastigimizi düşünüyorum zaten..Hımm neyse geçti gitti. Ben de nutella seviyorum ama yemiyorum ölmüyorum boşver.
Bende ekmek makinesi var. Akşam yatmadan kurup yatıyordum sabah uyanmadan miss gibi ekmek kokuyordu ev. Sıcacık çıkıyordu kahvaltıya tereyağına surup surup yiyordum
onu da yemiyorum artık hala ölmedim
Göreceğiz kızlar. Sabah herkes tar-tı-la-cakGörmesekk
Olur tabiki n3d3n olmasın. Bende ne yapıyorum sehpaya hepsini sıralıyorum yavaş yavaş peşpeşe içiyorumHımmm ben arada bişeyler atıştırmak yerine bişeyler içiyorum oyalanmak için de ayrı ayrı içiyorum. İki hakkımı aynı anda bitirmek istemiyorum böyle faydası olmaz mı ki
Göreceğiz kızlar. Sabah herkes tar-tı-la-cakGörmesekk
Sende artı yok.mu canım:)Göreceğiz kızlar. Sabah herkes tar-tı-la-cak
Bayramdan önce söyledim çarşamba tartılalım diye ayarlasaydınız kendinizi. Hunharca yemeseydiniz kaçış yok
Yesillik canim.. marul maydonoz dereotu semizotu kabak kuzukulak tere roka .. bunlarsiz yapamıyorum tabi birde yogurtNe otu aldın Sily? Yarın ben de aktara gideceğim ne alsam diye düşünüyorum.
Cooook sicakkk yaaa dikkat edin bebiseCanım antalya ya gidiyoruz ama biz oğlan için hem sivas hem de konya da kalıyoruz.şu an sivastayız.biz dönüşümlü bebek yokken kullanıyorduk eşimle de şimdi zor oluyor..böyle de 2 gün yolda geçiyor...neyse artık yarın öğlen antalyadayız inşallah
Yok canım yanyana içiyorum kahve bitiyor diğerini içiyorumVallami
Karistiriyomusun
Maden suyu ile Türk Kahvesi çok lezzetli oluyor. . Bi dene.. hemde bol köpüklü..Yok canım yanyana içiyorum kahve bitiyor diğerini içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?