Hadi hadi meraktan öldümTerziye gidip geliyorum
Hippo duymamazliktan geliyo
Neden kuzumHadi hadi meraktan öldüm
Ay benimle kustun mu miu beni sallamiyon muaynen canım ben işyerinde hep böyle yiyorum öğle yemeğimi. Çok da güzel doyuyorum.. O yüzden akşam hafif olsa da koymuyor çok.. Acıkıyor muyum evet ama zaten çatlayana kadar da yesem 5 saat sonra yine acıkıyorum.
Sende hiçbişey yok ki detoks çorba hep aynı
yarın cuma ve sen güzel eksi göreceksin
ben onunla küsüm
bir dahakine?
Ben sirf bu hafta uzulme diye kilo aldim sen kazan da mutlu ol diyeBeni ihmal ettiğin hafta artıdasın işte.. Bilmem anlatabildim mi? inciakis
Ne yap et yarına eksi çık inci
Cok moralim bozuk yarina kadar ne yapsam ne etsemHemsomun moralini çok da bozmayayim dedim
Elbise hastasiyim ben giyemem ama çok severim.. istedigim kiloya ulasinca hep elbise gicemNeden kuzum
-600 bu sabah. Okuya okuya güncellle geliyorum.hippotalamus florence_N Kızlar bu sabah ne durumdasınız artınız biraz çoktu detoks ne kadar etkiledi meraklardayımmmmm:)))
Küstüm tabi beni hep ihmal ettiğin için.Ay benimle kustun mu miu beni sallamiyon mu
kazancaaaammmmmmBen sirf bu hafta uzulme diye kilo aldim sen kazan da mutlu ol diye
İnci akşam yemeğini hemen ye başka da bir şey yeme bol sıvı tüket ve yapabiliyorsan spor yap ama yürüyüş değil vücudun yürüyüşe alıştı senin. Dans etmek olur ne biliyim yoracak biraz o tarz spor. Yarına o artıdan eser kalmaz. YapabilirsinCok moralim bozuk yarina kadar ne yapsam ne etsem
Tamam canim bugun sporda yaptimeylul7158eylul canım bugün akşamı çok erken kapat tamam mı ve sonrasında kilitle ağzını:) içecekler dışında ve bol bol su
Yaşasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harika habeeer-600 bu sabah. Okuya okuya güncellle geliyorum.
O kadar etkiler mi yaa 2kg kadar oowww.Bak dün bende halley yedim yanında bir parca çikolata ama etkilemedi. Detoks suyu ictim bwlki ondan. Kisir beni hep cok ssiirir o etkilemiş olabilir. Şu detoks suyunu bugün içebilir misin
1 paket yeşil çay 1 kiraz sapı 400 ml de demlenecek
Ş
Soğuyunca yarim limon sıkılacak kabukları da atılacak
1 sise maden suyu
1 çubuk tarçın
Bunu bugün yap tamam mı ben yapacam. Akşamı da erken yani 4 gibi yers3n yarın 58 lerdesin emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?