- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bugün sık dişini. . Gitsin 300 ..Dun tartilamamistim bu sabah tartildim
Sabah sen bilirsin patila (gozleme)Bu sabah mi
Dün ne yedin yaz bakayım
Dikkat edicem canim oructan cilinca gozum dondu galibaBugün sık dişini. . Gitsin 300 ..
2 dondurma ne canım iki top mu demek iştedin eğer öyleyse b3nce çok.kotu değil:) patila sabahta kalmis ama bugüne bir şeyler yap canım miunun sadece 200 artısi var o yarına muhtemelen eksi görecekSabah sen bilirsin patila (gozleme)
1 yumurta bol yesillik
Ogle ayran aşı
Akssm ciger sis 2 tane
Karpuz
2 dondurma
Yazmasamiydim
Spor olarak 9000 adim
Sonuç güzel olursa barışırımKız birini bıraktım alıntıların.. ya yazacaktım hadi dedim totem yapim yrn cuma yazarım inş..
2 tane maraş usulü kornet2 dondurma ne canım iki top mu demek iştedin eğer öyleyse b3nce çok.kotu değil:) patila sabahta kalmis ama bugüne bir şeyler yap canım miunun sadece 200 artısi var o yarına muhtemelen eksi görecek
E siz şimdi başlamış durumdasiniz bır dahakine başlarım artıkE başla canım bir yerden başlaman gerekli sonuçta
aynen canım ben işyerinde hep böyle yiyorum öğle yemeğimi. Çok da güzel doyuyorum.. O yüzden akşam hafif olsa da koymuyor çok.. Acıkıyor muyum evet ama zaten çatlayana kadar da yesem 5 saat sonra yine acıkıyorum.@MiuLego tepsine bayıldım.. öğlen böyle güzel yersen akşam yemene gerek kalmaz zatensen benim menümü görsen haline şükredersin :))
yarın cuma ve sen güzel eksi göreceksinKızlar oğlanı uyuyup başım dönmeden spor yapmam lazımevde bi sürü iş var benim derdim spor yapmak :)) ahh yrn cuma olmıcaktı..
Yettim gari canimmiu +600 um sabah tartildim
Ye ye firin makarnalari ye sen
Yemedi ki...
Dün kaçtın??
Sorma canim giremedim ya surekli geziyorum nolur affedin
Sabah sen bilirsin patila (gozleme)
1 yumurta bol yesillik
Ogle ayran aşı
Akssm ciger sis 2 tane
Karpuz
2 dondurma
Yazmasamiydim
Spor olarak 9000 adim
@MiuLego nerdesin
2 tane maraş usulü kornetmiu bu hafta kesin yener beni
bir dahakine?E siz şimdi başlamış durumdasiniz bır dahakine başlarım artık
2 dondurma ne canım iki top mu demek iştedin eğer öyleyse b3nce çok.kotu değil:) patila sabahta kalmis ama bugüne bir şeyler yap canım miunun sadece 200 artısi var o yarına muhtemelen eksi görecek
Hemsomun moralini çok da bozmayayim dedim
muhtemelen mi?
Demek %100 güvenmiyorsun bana. Bana bana miuna .. eksi göreceğime..
Hemsomun moralini çok da bozmayayim dedim
Kim o zavalliiiiBULDUM YENİ KURBANIMIIIIIII ÇOOOK ŞAŞIRACAĞINIZ HİÇ UĞRAŞMADIĞIM YEPYENİ BİR İSİM
Kim kiz merak ettimBULDUM YENİ KURBANIMIIIIIII ÇOOOK ŞAŞIRACAĞINIZ HİÇ UĞRAŞMADIĞIM YEPYENİ BİR İSİM
Kim o zavalliiii
Kim kiz merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?