Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah sen bilirsin patila (gozleme)
1 yumurta bol yesillik
Ogle ayran aşı
Akssm ciger sis 2 tane
Karpuz
2 dondurma
Yazmasamiydim
Spor olarak 9000 adim
2 dondurma ne canım iki top mu demek iştedin eğer öyleyse b3nce çok.kotu değil:) patila sabahta kalmis ama bugüne bir şeyler yap canım miunun sadece 200 artısi var o yarına muhtemelen eksi görecek

@MiuLego tepsine bayıldım.. öğlen böyle güzel yersen akşam yemene gerek kalmaz zaten sen benim menümü görsen haline şükredersin :))
aynen canım ben işyerinde hep böyle yiyorum öğle yemeğimi. Çok da güzel doyuyorum.. O yüzden akşam hafif olsa da koymuyor çok.. Acıkıyor muyum evet ama zaten çatlayana kadar da yesem 5 saat sonra yine acıkıyorum.

Sende hiçbişey yok ki detoks çorba hep aynı
Kızlar oğlanı uyuyup başım dönmeden spor yapmam lazım evde bi sürü iş var benim derdim spor yapmak :)) ahh yrn cuma olmıcaktı..
yarın cuma ve sen güzel eksi göreceksin
Yettim gari canim miu +600 um sabah tartildim

Ye ye firin makarnalari ye sen

Yemedi ki...
Dün kaçtın??
ben onunla küsüm
Sorma canim giremedim ya surekli geziyorum nolur affedin

Sabah sen bilirsin patila (gozleme)
1 yumurta bol yesillik
Ogle ayran aşı
Akssm ciger sis 2 tane
Karpuz
2 dondurma
Yazmasamiydim
Spor olarak 9000 adim

2 tane maraş usulü kornet miu bu hafta kesin yener beni

E siz şimdi başlamış durumdasiniz bır dahakine başlarım artık
bir dahakine?

@anka_misali napıyorsun canım iyi misin. Ödem için ne yapıyorsun kuzum. Yağdan vermişsin süper olmuş ödemler de gidince seni kim tutabilir

2 dondurma ne canım iki top mu demek iştedin eğer öyleyse b3nce çok.kotu değil:) patila sabahta kalmis ama bugüne bir şeyler yap canım miunun sadece 200 artısi var o yarına muhtemelen eksi görecek

muhtemelen mi?

Demek %100 güvenmiyorsun bana. Bana bana miuna .. eksi göreceğime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…