- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kiraz sapı da yasak ki..O kadar etkiler mi yaa 2kg kadar oowww.
Canim sole yapsam madesn suyu limon icsem kiraz sapi misir puskulu var evde onlari icsem ama yesil cay emziren anneye yasak. Bugun en son saat 2de yedim bir daha da yemesemmi ki?
Yeme tabi bak ekmek yemedin diye ölmedinYettim miu...
@MiuLego detoksta 1 dilim ekmek hakkım var ama yemedim.. ben çorbamla mutlu olmaya çalışıyorum.. bide oğlanlarla uğraşıyorum. .
Ölmedim ama açım yaww.. senin yediklerinden istiyorum.Yeme tabi bak ekmek yemedin diye ölmedin
İyi olmana sevindik kaptan..Kızlar bana kimse cevap yazmamış yaa aşk olsun.
Pardon miulego hariç kimse
Kızlar bana kimse cevap yazmamış yaa aşk olsun.
E tamam cumadan sonra da onlardan ye. Hepsi sağlıklı zatenÖlmedim ama açım yaww.. senin yediklerinden istiyorum.
Canim artının _600 ü o kadar sevinmeYaşasın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harika habeeer
Aramızda kalsın tt ekmeğim bitti diye ekmek yemiyorum 2 gündür. .sorduğun soru hakkında da hiç fikrim olmadığı için bir şey demedim kaptancığım
E tamam cumadan sonra da onlardan ye. Hepsi sağlıklı zaten
Açsın çünkü şuan çatır çatır yağ yakıyorsun
Bilmediğim için kuzum kalani hakkinda cevap yazdim :)Kızlar bana kimse cevap yazmamış yaa aşk olsun.
Aramızda kalsın tt ekmeğim bitti diye ekmek yemiyorum 2 gündür. .sorduğun soru hakkında da hiç fikrim olmadığı için bir şey demedim kaptancığım
E tamam cumadan sonra da onlardan ye. Hepsi sağlıklı zaten
Açsın çünkü şuan çatır çatır yağ yakıyorsun
meydan dayağı atarım sana bakAramızda kalsın tt ekmeğim bitti diye ekmek yemiyorum 2 gündür. .beyaz ekmekte yiyemem.. öyle kaldım.
Niye ki?? Sanki hepi topu 1 dilim yiyordum..meydan dayağı atarım sana bak
hepi topu bir dilimse yemeyiver o zaman çok da büyük kayıp değil.Niye ki?? Sanki hepi topu 1 dilim yiyordum..
Aaa evet sende yazmıştın sağol canım.Bilmediğim için kuzum kalani hakkinda cevap yazdim :)
Foto atsana ankaChialı puding yaptım bakalım nasıl olacak.
Chialı puding yaptım bakalım nasıl olacak.
Ya yaptım derken aslında vanilya chia sut karıştırıp dolaba attım o şişecekmiş. Şişip yerken atayım inşallah canım.Foto atsana anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?