Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin cnm. . Dün kusura bakma senle ilgilenemedim.. bayramda kilo almışım detoks yaptım o da beni baya zorladı.. başım çok ağrıyordu..

Şimdi su içmek istiyorsan şöyle başlayabilirsin.. öncelikle her yemekten önce 2 bardak su içmeye çalış. . Kendine büyük boy bir bardak al. Bende var yarım lt alıyor. Susadıkça onu doluduruyorum. Bi bakıyorum 1 lt içmişim bile.. bu şekilde en az 4 lt su içiyorum. . Bisiklete binmen çok güzel. . Yarım saat bisiklet 1 saatlik tempolu yürüyüşe eşit.. ilk günler sandviç ye tabi ama zamanlar daha sağlıklı kahvaltılar yap bence. . Yumurta gibi.. hem sağlıklı hem uzun süre tok tutuyo.. fazla atıştırma çünkü leptin hormonu salgılanmıyo..

Bu arada evet şükür güzel bir takımız.. genelde 1. olıyoruz. Bunun en önemli sebebi sürekli buradayız ve birbirimizi motive ediyoruz. . Sende eşlik edersin inş bize..

Şansa kadere canım haklisin. Dikkat ettim ben iyi olunca genelde kazanamıyoruz ben kötü olunca derecede oluyoruz
Bir kere 4. olduk gerisinde hep iyiydik. Geçen hafta sen sabit gelsen yine 1. olurduk.

Biz ramazanda hep kilo verdik. Diğer takımlar genellikle kilo aldı. O kiloları veriyorlar.

Yettim kaptan. .
Şimdi Tartildim 84.8.. artılar gitmiş şükür bide eksiye geçmişim.. -500 1 saat daha beklesem mi belki 10ü daha gider

Günaydıııın

Kızlar sabah çok yorgundum işten izin aldım gitmedim. Şuan hala yataktayım. Bi uyanayım kendime geleyim geçmişi okucam. Gözüme çarpan elektrik yok liste yok. Evde laptop varsa hemen toparlayıp listeyi hazırlayayım

Heyecandan tartılmadım. Uyanayım bir türk kahvesi içeyim metabolizmam hızlanır belki bişeyler yakarım

Haklisin. bu leptin olayi yuzunden ara ogun yemiyorum. Tamamen acikmayi bekliyorum. Hsonlari yumurta yiycem bakalim. Havalar serinlese biraz daha uzun sure bisiklet kullanabilicem, o zaman sulu yemek yiyebilecegim bi yere de giderim. Hem cesitlenmis olur beslenmem.

Bisey daha sorucam:

Regl donemlerinde ne yapiyorsunuz? Yani dusunuyorum da, eger tartilma gunu benim reglimin bir kac gun oncesine gelirse ben kafadan 2 kilo yuksek cikarim

Kızlar detoks la 1.8 kilo verdim 2 günde... değer ama daha yapamam heralde. ..
Bir daha kaçamak yapıp artıya geçmezsen detox yapmana gerek kalmaz. Tebrik ediyorum seni iyi dayandın. Acillik olmasam bende yapıyordum ne güzel.
Dile benden ne dilersen sana bu ustun çaban için bir dilek hakkı veriyorum.

Biz de yüksek çıkıyoruz maalesef. Yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…