Artı çıktı onu mu yakmaya çalışıyor acaba. Yoksa 54 çıktı da heyecandan mı bayıldı@MiuLego nerdeisn kuzum sen
Hoşgeldin cnm. . Dün kusura bakma senle ilgilenemedim.. bayramda kilo almışım detoks yaptım o da beni baya zorladı.. başım çok ağrıyordu..Gunaydin kizlar,
Sabaha guzel basladim. Tartildim 73 kiloyum (ama bu regl oncesi odemle beraber). Bakalim bugun basliyorum.
Sabah 1 litreye yakin su ictim. Hava inanilmaz sicak, bisikletle starbucks'a gelene kadar oldum. Ardindan, kepek ekmegine peynir domates biber li sandvicimi yedim. Simdi de kahvemi icip calismaya baslayacagim.
Aksama kanatciya davetliyim. Ilk sinavimi bugun vericem. Allahtan cok sevmem kanat :)
Her ne kadar bu hafta listede olmasam da grubumuza sans diliyorum.
Bu arada gecen haftalarin yarismalarina baktim da, biz bayagi siki bir grupmusuz.
Bir kere 4. olduk gerisinde hep iyiydik. Geçen hafta sen sabit gelsen yine 1. olurduk.Şansa kadere canım haklisin. Dikkat ettim ben iyi olunca genelde kazanamıyoruz ben kötü olunca derecede oluyoruz
Bak ya yine ihale bana kaldıBir kere 4. olduk gerisinde hep iyiydik. Geçen hafta sen sabit gelsen yine 1. olurduk.
Biz ramazanda hep kilo verdik. Diğer takımlar genellikle kilo aldı. O kiloları veriyorlar.
12 ye 5 kalayı bekliyor benceArtı çıktı onu mu yakmaya çalışıyor acaba. Yoksa 54 çıktı da heyecandan mı bayıldı
Bu hafta da bana kalacak korkuyorumBak ya yine ihale bana kaldı
Sen bilirsin canım bizim elektrikler gelene kadar liste paylaşamam. Ama aç kalacaksın zaten detoxtan açım diyordun.Yettim kaptan. .
Şimdi Tartildim 84.8.. artılar gitmiş şükür bide eksiye geçmişim.. -5001 saat daha beklesem mi belki 10ü daha gider
Ya kaptan birincilik senden önemli mi?? Haftaya eksi çıkarsın. .Hayır butun bayram tatlı yeme kaçamak yapma herkes artı gelsin sen eksi gel. Sonra kıytırık 2 taş yüzünden artıya geç. Olacak iş mi ya.
Evet açım ama takım hep artı.. fedakarlık yapim diyorum ama.. bi yarım saat daha dayanim..Sen bilirsin canım bizim elektrikler gelene kadar liste paylaşamam. Ama aç kalacaksın zaten detoxtan açım diyordun.
Ona değil benim isyanım bayramda hayır dediğim tatlılaraYa kaptan birincilik senden önemli mi?? Haftaya eksi çıkarsın. .
Kim artıEvet açım ama takım hep artı.. fedakarlık yapim diyorum ama.. bi yarım saat daha dayanim..
Bilmiyorum ki.. genel olarak dedimdi..Kim artı
Herkes sabit değil mi şimdilik.
Hoşgeldin cnm. . Dün kusura bakma senle ilgilenemedim.. bayramda kilo almışım detoks yaptım o da beni baya zorladı.. başım çok ağrıyordu..
Şimdi su içmek istiyorsan şöyle başlayabilirsin.. öncelikle her yemekten önce 2 bardak su içmeye çalış. . Kendine büyük boy bir bardak al. Bende var yarım lt alıyor. Susadıkça onu doluduruyorum. Bi bakıyorum 1 lt içmişim bile.. bu şekilde en az 4 lt su içiyorum. . Bisiklete binmen çok güzel. . Yarım saat bisiklet 1 saatlik tempolu yürüyüşe eşit.. ilk günler sandviç ye tabi ama zamanlar daha sağlıklı kahvaltılar yap bence. . Yumurta gibi.. hem sağlıklı hem uzun süre tok tutuyo.. fazla atıştırma çünkü leptin hormonu salgılanmıyo..
Bu arada evet şükür güzel bir takımız.. genelde 1. olıyoruz. Bunun en önemli sebebi sürekli buradayız ve birbirimizi motive ediyoruz. . Sende eşlik edersin inş bize..
Bir daha kaçamak yapıp artıya geçmezsen detox yapmana gerek kalmaz. Tebrik ediyorum seni iyi dayandın. Acillik olmasam bende yapıyordum ne güzel.Kızlar detoks la 1.8 kilo verdim 2 günde... değer ama daha yapamam heralde. ..
Biz de yüksek çıkıyoruz maalesef. Yapacak bişey yokHaklisin. bu leptin olayi yuzunden ara ogun yemiyorum. Tamamen acikmayi bekliyorum. Hsonlari yumurta yiycem bakalim. Havalar serinlese biraz daha uzun sure bisiklet kullanabilicem, o zaman sulu yemek yiyebilecegim bi yere de giderim. Hem cesitlenmis olur beslenmem.
Bisey daha sorucam:
Regl donemlerinde ne yapiyorsunuz? Yani dusunuyorum da, eger tartilma gunu benim reglimin bir kac gun oncesine gelirse ben kafadan 2 kilo yuksek cikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?