Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar elektrik yok bizde PC yi açamıyorum. Listeyi ayarlayamadım maalesef. Siz yazın kilolarınızı ben sonra toparlayayım artık.

Şükür iki günlük detoksum bitti kazasız belasız.. resmen ağrı kesicilerle ayakta durdum.. hele dün gece çok kötü oldum. . Bi daha detoks yapmam heralde..

Aynen benimle 10 kilo fazlası olanlar bile bya yol aldı
Hakedene kadar tek bir ufacik kacamak bile yok kaptanim dun karsimda patlamis misir kurabiye halley gofret yediler cardaga indik ben cay ictim sadece

Hee kaptanim ben kilo bildirimi yapamiyorum cunki hangi kilom dogru bilmiyorum cikiyotum teraziye bi 59.7 gosteriyo bi 60.1 bir de 59.4 dijital teraziden nefret ediyorum beni cok geriyo hangisi dogru simdi en cok birini gosterse onu diyecem ta aldigimizda boUkdu da iade etmedik

Eski terazim tam 59
Yenisinde de 59.7kabul ediyorum o zaman ole yapalim

Gunaydin kizlar,

Sabaha guzel basladim. Tartildim 73 kiloyum (ama bu regl oncesi odemle beraber). Bakalim bugun basliyorum.

Sabah 1 litreye yakin su ictim. Hava inanilmaz sicak, bisikletle starbucks'a gelene kadar oldum. Ardindan, kepek ekmegine peynir domates biber li sandvicimi yedim. Simdi de kahvemi icip calismaya baslayacagim.

Aksama kanatciya davetliyim. Ilk sinavimi bugun vericem. Allahtan cok sevmem kanat :)

Her ne kadar bu hafta listede olmasam da grubumuza sans diliyorum.

Bu arada gecen haftalarin yarismalarina baktim da, biz bayagi siki bir grupmusuz.

Yaaa ne sandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…