Ben eşimin kilo almasını istiyorum 5 kilo kadarKızlar iyi geceler herkese valla çok yoruldum sıcak mahvetti pazar falan derken bittim yatmadan taze fasulye yaptım zeytinyağlı yarına hazır olsun diye esım rahatsız bıraz onunla ılgıleneyım az kilo verıcem diye bısey de yemiyor 5 kilo verdı bu arada :)
Hahahah cok obur yaa nolcaksaa artik
Afiuet seker bal olsunnFıstık hatunlar iyi geceler
Ben bugün açık büfe kurbanı oldum.miktar olarak çok değil ama bir iki şey kaçırdım
Menü yazamayacağım..
Yarın tartı ne diyecek bakalım
Ayyy canim yaaa kiyamamCokk acim yaa cokk halsiz uykusuzum Qllah baska dert vermesin ama sinirlerim harap oldu aglamk istiyor o kadar yani suan cok mutsuzum
Supersin canimKizlar -1000 deyim an itibariyle .. cok kilo kaybim yok, size fazla destek olamicam bu hafta ama artilarimdan kurtuldum.. 60.4
Hilalim seni gorunce yaptigim kacamaklara cok kiziyorum sen yol aldin ben yerimde sayip duruyorum ayni kilolardaydik
Ben de istiyorum bi 15-20 alsa yeterBen eşimin kilo almasını istiyorum 5 kilo kadar
Aynen benimle 10 kilo fazlası olanlar bile bya yol aldıHilalim seni gorunce yaptigim kacamaklara cok kiziyorum sen yol aldin ben yerimde sayip duruyorum ayni kilolardaydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?