Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet çok haklısın bi duraklama gerileme donemi oluyor illaki. Paylaşımla kıyaslamıyoruz zaten o olağandışı vermişler maşallah

Paylaşım alanına bakınca moral.yerlerde

Eline sağlık kaptanım

herkesin verdiği / aldığı kilo kendine ...

ben takımımda hep şunu düstur edindim .. kötü bir yüzde ile 1.olmak yerine ...iyi bir yüzde ile sonuncu olabiliriz ..

Bu hafta yüzdeniz kötü , onu toparlayın .... kimin hangi yüzde ile 1. olduğuna takılmayın sakın

Valla hak ettik bence.
Herkes kaçamak yaptı..
Baya baya yiyenler oldu hatta. E kaçamak sonrası da spor yapmayıp eritmek için upraşamayınca da sonuç bu. Bize güzel bir ders olacak.
Ben 9. Takıma baktım gayet sağlıklı menülerle vermişler kuzum şok diyettir diye düşünmüştüm ama yooo baya sağlıklı menüler ve 0 kaçamak ile. Hak etmişler kesinlikle.

Biz kaçamak yapmak için bahane arıyormuşuz. Öğrenmiş olduk bence.. ve bayram ramazan derken çok çok az hareket ettik spor olarak.. bunlar bize ders oldu artık kaçamaksız daha çok sporlu menülerler devam etmeliyiz.

Haftaya tamamen toparlanacağımıza inanıyorum ve kızlara herkese çok güveniyorum

Kesinlikle çok doğru...

ekledim canım .. şimdi bizimkini hesaplayayım ak koyun kara koyun çıksın bizde de .

Çok teşekkür ederim eline sağlık. Benim eşim sağolsun bayram telaşıyla faturayı yatırmayı unutmuş elektriği kesmişler. Tam da cuma günü. Bir aile faciasını önledin yani.

Aynen yuzdemiz çok kötü inşallah ders olur da herkes haftaya eksiyle gelir.
Bu hafta takımlar genel olarak iyi. Kimse kaçamak yapmamış bayramda sanırım.

Aynen öyle haftaya kadar herkes üzerine düşeni yapacak önemli olan hedeflerimize ulaşmak
Bu arada söylemiş miydim tam bir motive kaynağısın kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…