Nasıl stres oldun demi canım.Anka canım takımlar hangi durumlarda nota alıyor biz kesin nora alacak.miyiz
Evet canim yani 0.5 bile olsak sevinecektim bayram sonu başarı diye.. ama haftaya için her şey farklı olacak bence b3nim hedefim 61 leri görmekNasıl stres oldun demi canım.
Evet canım alacağız.%0.300 un altında kalan takımlar alıyor. Ben her zaman dereceye giremeyebiliriz de hiç nota almayız diye düşünüyordum çok büyük şok oldu benim için.Anka canım takımlar hangi durumlarda nota alıyor biz kesin nora alacak.miyiz
Herkesin yaşını ortaya çıkardım12. Takım Beden Kitle Indeksi
Anka ==> 165 -66.6 - 29
Sily ==> 1,63 - 60.0- 31 yaş
@eylul7158eylul ==>1,60 - 59.7
tevafuk55 ==> 172 - 62.6 - 31 yaş
@MiuLego ==> 1,64 - 53.9 - 29 yaş
@Korhilalp ==> 1,62 - 56.4
@hippotalamus ==> 175 - 84.8
@5816bursa ==> 167 - 68.9 yaş ==>32
@umut-016 ==> 156 - 67.9
florence_N ==>162 - 78.2-35 yas
@inciakis ==>170 - 68.4
@ICIR ==> 160 - 82.2
@Jalapeno ==>169-60.8-28 yaş
KIZLAR YAŞLARINIZ LAZIM HERKES EKLESIN LUTFEN
Sağlık olsun kaptan üzülme haftaya az verenler arti da olanlar için bonus gibi olacakEvet canım alacağız.%0.300 un altında kalan takımlar alıyor. Ben her zaman dereceye giremeyebiliriz de hiç nota almayız diye düşünüyordum çok büyük şok oldu benim için.
Bende şok oldum yaaa o kadar kötü olamayizzzEvet canım alacağız.%0.300 un altında kalan takımlar alıyor. Ben her zaman dereceye giremeyebiliriz de hiç nota almayız diye düşünüyordum çok büyük şok oldu benim için.
Sonuçta nota aldık. Tur bittiği zaman hiç nota almayan takımlar arasında olmayacağız.Sağlık olsun kaptan üzülme haftaya az verenler arti da olanlar için bonus gibi olacak
Bundan sonra dünya birincisi olsak yok size kaçamak. Bayramda hak verdim suyunu çıkardınız.Bende şok oldum yaaa o kadar kötü olamayizzz
Yalniz ben nota olayini ilk kez duydum daha takima girdim gireliSonuçta nota aldık. Tur bittiği zaman hiç nota almayan takımlar arasında olmayacağız.
Hahaha alırı ortak noktanız varmış hahahah ev sahibiniz aynı. Ay bi de ne ara samimi oldu da birbirinizden başka kimseniz yokmuş çok sinir oluyorum o lafaayyy evrt yaaa kafam dalgin kusura bakma hiç tanımadığım bi kadin komşuymuş çocuğuyla pat diye cikageldi taaaa ogle arasinda eşim evdeyken yeni gitti sinir oldum yaa .. ikimizin ev sahibi ayni kisiymis onun için samimi olacakmisiz o da burali degilmis birbirimizden baska kimsemiz yokmusss .. ama ben kadina isinamadimkiiii
Tamamen katılıyorumBundan sonra dünya birincisi olsak yok size kaçamak. Bayramda hak verdim suyunu çıkardınız.
Aaa bu ot yakmalara cok.karsiyim zatenrabbim korumuş neyseki..
Rüzgar da çok güçlü, yangın birden kuvvetlenince küller balkonuma savrulmuş. 200 MT var arada, az da değil. Çatır çutur yanma sesini duyunca çok korktum. Bizim 2. Kat tavan olduğu gibi lambri.Nasıl ya senin balkonda mı yandı. Allah korusun yaa nasıl becerdi.
Bir musibet bin nasihatten iyidir kaptanim bu bize ders olmuş oldu..Sonuçta nota aldık. Tur bittiği zaman hiç nota almayan takımlar arasında olmayacağız.
Kiz miu öğle arasinda bile hunharca sporlar yapiyo cocuklarla biz nasil yapalim o sporlariBir musibet bin nasihatten iyidir kaptanim bu bize ders olmuş oldu..
Baksana @MiuLego nun mezuniyetine bile sevinemedik.. miuuuuuu mezuniyet partisi yapalım sen bize konuşma yap kilolarını nasıl verdiğini anlat diyecem de ac kaldım diyeceksinolsun s3n yine de anlat kuzum motive olsun koruma da ne yapmayı düşünüyorsun daha da vermek istiyor musun kafamda deli sorular...
Bence etleri önden tencerede suyunu salip çekene kadar kısık ateşte yapmalısın fırında yaparken de üzerine folyo patlıcanlar da pişince folyoyu alıp üzeri kızarana kadar pişirebilirsin.Kendi fırınimda patlıcan yapacağım, kaburga ile. Borcamda yapacağım. Turbo fan fırın. Etleri üste dizmeliyim değil mi..
Sanki .. bi fikrim yok ama sanirim annem öyle yapıyordu.. merak ettim takipteyimmKendi fırınimda patlıcan yapacağım, kaburga ile. Borcamda yapacağım. Turbo fan fırın. Etleri üste dizmeliyim değil mi..
Al b3nden de o kadar :))Kiz miu öğle arasinda bile hunharca sporlar yapiyo cocuklarla biz nasil yapalim o sporlarianca peslerinde kostururuz (en azindan ben kendi adima konusayim )
Canım yaaaa ❤Bir musibet bin nasihatten iyidir kaptanim bu bize ders olmuş oldu..
Baksana @MiuLego nun mezuniyetine bile sevinemedik.. miuuuuuu mezuniyet partisi yapalım sen bize konuşma yap kilolarını nasıl verdiğini anlat diyecem de ac kaldım diyeceksinolsun s3n yine de anlat kuzum motive olsun koruma da ne yapmayı düşünüyorsun daha da vermek istiyor musun kafamda deli sorular...
Folyo çok çok çok çok zararlı amaBence etleri önden tencerede suyunu salip çekene kadar kısık ateşte yapmalısın fırında yaparken de üzerine folyo patlıcanlar da pişince folyoyu alıp üzeri kızarana kadar pişirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?