Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herkesin yaşını ortaya çıkardım amacım da buydu aslında

Sily kız tam senin eklemeni düzelttim sen de düzeltmişsim
ayyy evrt yaaa kafam dalgin kusura bakma hiç tanımadığım bi kadin komşuymuş çocuğuyla pat diye cikageldi taaaa ogle arasinda eşim evdeyken yeni gitti sinir oldum yaa .. ikimizin ev sahibi ayni kisiymis onun için samimi olacakmisiz o da burali degilmis birbirimizden baska kimsemiz yokmusss .. ama ben kadina isinamadimkiiii

Evet canım alacağız.%0.300 un altında kalan takımlar alıyor. Ben her zaman dereceye giremeyebiliriz de hiç nota almayız diye düşünüyordum çok büyük şok oldu benim için.
Sağlık olsun kaptan üzülme haftaya az verenler arti da olanlar için bonus gibi olacak

Hahaha alırı ortak noktanız varmış hahahah ev sahibiniz aynı. Ay bi de ne ara samimi oldu da birbirinizden başka kimseniz yokmuş çok sinir oluyorum o lafa
Bundan sonra dünya birincisi olsak yok size kaçamak. Bayramda hak verdim suyunu çıkardınız.
Tamamen katılıyorum

Aaa bu ot yakmalara cok.karsiyim zaten rabbim korumuş neyseki..

Nasıl ya senin balkonda mı yandı. Allah korusun yaa nasıl becerdi.
Rüzgar da çok güçlü, yangın birden kuvvetlenince küller balkonuma savrulmuş. 200 MT var arada, az da değil. Çatır çutur yanma sesini duyunca çok korktum. Bizim 2. Kat tavan olduğu gibi lambri.

Sonuçta nota aldık. Tur bittiği zaman hiç nota almayan takımlar arasında olmayacağız.
Bir musibet bin nasihatten iyidir kaptanim bu bize ders olmuş oldu..
Baksana @MiuLego nun mezuniyetine bile sevinemedik.. miuuuuuu mezuniyet partisi yapalım sen bize konuşma yap kilolarını nasıl verdiğini anlat diyecem de ac kaldım diyeceksin olsun s3n yine de anlat kuzum motive olsun koruma da ne yapmayı düşünüyorsun daha da vermek istiyor musun kafamda deli sorular...

Kiz miu öğle arasinda bile hunharca sporlar yapiyo cocuklarla biz nasil yapalim o sporlari anca peslerinde kostururuz (en azindan ben kendi adima konusayim )

Kendi fırınimda patlıcan yapacağım, kaburga ile. Borcamda yapacağım. Turbo fan fırın. Etleri üste dizmeliyim değil mi..
Bence etleri önden tencerede suyunu salip çekene kadar kısık ateşte yapmalısın fırında yaparken de üzerine folyo patlıcanlar da pişince folyoyu alıp üzeri kızarana kadar pişirebilirsin.

Canım yaaaa ❤
Dur bu şok etkisini atlatalım da kutlamalar yapalım doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…