Yaptım cnm
Tamam bebeem ben not ettim.@MiuLego tartılabildim anca zaten kisteye etkisi yok ama 60.8 sen ekleywbilirmisin bebeem benm yerime okuyamadım yazılanları pekte akşama okuycam
Elimi opmedin bayramda. .florence_N sen 35 yaşında mısın ben seni benden küçük sanıyordum çok şaşırdım
Valla ya çok ayıp etmişim.Elimi opmedin bayramda. .
Niye yüzüme vuruyorsun... Öyle bir yolun ortasındayım ki şiirlere bile ilham olmuş.florence_N sen 35 yaşında mısın ben seni benden küçük sanıyordum çok şaşırdım
Spor yapayım dedim komşu bahçede ot çöp yakarken köyü yakıyordu, Allah'tan orman yangın hemen yakinda. Koca zeytinlik gitti. Balkonum arka tarafta ama kül oldu hep. Ev ve can kaybı yok ona şükür.Valla ya çok ayıp etmişim.
Bu arada bu hafta gözüm üzerinde. Sporu ihmal etmiyorsun tek bir kaçamak bile yapmıyorsun anlaştık mı
Aaa bu ot yakmalara cok.karsiyim zatenSpor yapayım dedim komşu bahçede ot çöp yakarken köyü yakıyordu, Allah'tan orman yangın hemen yakinda. Koca zeytinlik gitti. Balkonum arka tarafta ama kül oldu hep. Ev ve can kaybı yok ona şükür.
Nasıl ya senin balkonda mı yandı. Allah korusun yaa nasıl becerdi.Spor yapayım dedim komşu bahçede ot çöp yakarken köyü yakıyordu, Allah'tan orman yangın hemen yakinda. Koca zeytinlik gitti. Balkonum arka tarafta ama kül oldu hep. Ev ve can kaybı yok ona şükür.
12. Takım Beden Kitle Indeksi
Anka ==> 165 -66.6 - 29
Sily ==> 1,63 - 60.0-31 yaş
eylul7158eylul ==>1,60 - 59.7
tevafuk55 ==> 172 - 62.6 - 31 yaş
@MiuLego ==> 1,64 - 53.9 - 29 yaş
Korhilalp ==> 1,62 - 56.4
hippotalamus ==> 175 - 84.8
5816bursa ==> 167 - 68.9 yaş ==>32
U umut -016 ==> 156 - 67.9
florence_N ==>162 - 78.2-35 yas
inciakis ==>170 - 68.4
@ICIR ==> 160 - 82.2
Jalapeno ==>169-60.8-28 yaş
KIZLAR YAŞLARINIZ LAZIM HERKES EKLESIN LUTFEN
Geçmiş olsun canım. Gün içinde yapamıyorsan bile gece uyumada bir saat ayır. Ayırmalısın. Ve asla ama adla kaçamak yok artık. Lütfen...!Spor yapayım dedim komşu bahçede ot çöp yakarken köyü yakıyordu, Allah'tan orman yangın hemen yakinda. Koca zeytinlik gitti. Balkonum arka tarafta ama kül oldu hep. Ev ve can kaybı yok ona şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?