Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet canım sen attın resim.evet canım 70 ile girmiştim bayrama ama artıdayımdır şuan hemde 2 yada 3 diye tahmin ediyorum motivem düşmesin diye tartılmadım haftaya pazartesi tartılıcam güncel kilomu öyle yazarım diğerleri yazıyor zaten profilimde gülüm

yazmayı unuttum yeşil elbiseli olan şimdiki halim.bu arada hayatımda ilk kez elbise giydim 27 yaşındayım ilk defa giyme cesaretim oldu

Kızlar gunaydın cok sukur bebek dogdu dunden beri hiç konsantre olamadım bişey e şimdi spor yaptım bıraz ortalığı toplayıp devam edicem birde doktor arkadasım var yanına gıdıcem bakalım kilom niye takılı kalmış sinir oldum ya yemiyorum yine aynı bakalım sebebi ne ıkı haftadır bebek için ilaç kullanıyorum ondan mı oldu bakalım bi konuşucam

Onlar hayal ürünü.. yiyemedim resimlerine bakim dedimdi.. bana yemek vermeyin çikolata verin ya normalde kahvenin yanına bi bütün paket kare çikolaya yerim.. şimdi bi kare
kahvenin yanında mı sadece.. ben 7/24 sebep olmaksızın yerdim
Kandıramazsın beni.. bu son miu.. bi daha dudak büzmek yok. ..
Ne kandırcam ya
Yeni anlaşma yapcaz daha.
Anlaşmamızın adı 1-0-1-0-1-0-0

oh hadi gözünüz aydın sağlıkla anneli babalı büyüsün

Bursa bazen sebep olmaksızın takılıyor ama sonra gidiyor yine hiç keyfini kaçırmana değmez.. olcak o kadar

oh hadi gözünüz aydın sağlıkla anneli babalı büyüsün

Bursa bazen sebep olmaksızın takılıyor ama sonra gidiyor yine hiç keyfini kaçırmana değmez.. olcak o kadar
Amin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ikı haftadır hormon içeren bir ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedı tel da kan tahlili yapılması lazım zaten ilacın dozu için o arada dıger değerlere bakacak bide haftaya spor salonunda kuzenim var ona yağ kas ölçümü yaptırcam

Gözünüz aydın. .

Bakalım nasıl çıkacak sonuçla merak ettim

Bebeginmi olduuuuu .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…