Cnm kırmızı önceki halin yeşil şimdiki halin dimi?? Tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın.. şimdi 70 kilo musun? Adının altına bizim gibi yazsan yaa.. boy kilo hedef falan. .
Bu arada bende resim attım sana. . Parayı veren düdüğü çalar
Kandıramazsın beni.. bu son miu.. bi daha dudak büzmek yok. ..eveeeetttttttttt azcık kaldıııııııı
yazmayı unuttum yeşil elbiseli olan şimdiki halim.bu arada hayatımda ilk kez elbise giydim 27 yaşındayım ilk defa giyme cesaretim olduCnm kırmızı önceki halin yeşil şimdiki halin dimi?? Tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın.. şimdi 70 kilo musun? Adının altına bizim gibi yazsan yaa.. boy kilo hedef falan. .
Bu arada bende resim attım sana. . Parayı veren düdüğü çalar
kahvenin yanında mı sadece.. ben 7/24 sebep olmaksızın yerdimOnlar hayal ürünü.. yiyemedim resimlerine bakim dedimdi.. bana yemek vermeyin çikolata verin yanormalde kahvenin yanına bi bütün paket kare çikolaya yerim.. şimdi bi kare
Ne kandırcam yaKandıramazsın beni.. bu son miu.. bi daha dudak büzmek yok. ..
Ya niye kaldırdın hemen. Dikkatli bakmamışım ben hepsi eski sandımdı.yeşil kıyafetli olan önceki gün çekildim balım şu anki halim zaten.kırmızılı eski halim 87 iken
oh hadi gözünüz aydın sağlıkla anneli babalı büyüsünKızlar gunaydın cok sukur bebek dogdu dunden beri hiç konsantre olamadım bişey e şimdi spor yaptım bıraz ortalığı toplayıp devam edicem birde doktor arkadasım var yanına gıdıcem bakalım kilom niye takılı kalmış sinir oldum ya yemiyorum yine aynı bakalım sebebi ne ıkı haftadır bebek için ilaç kullanıyorum ondan mı oldu bakalım bi konuşucam
Gönderdim ya önceden.evettsende göndermedin anka
Amin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsinoh hadi gözünüz aydın sağlıkla anneli babalı büyüsün
Bursa bazen sebep olmaksızın takılıyor ama sonra gidiyor yine hiç keyfini kaçırmana değmez.. olcak o kadar
Hayır 1-1.5-1-1.5 :)))kahvenin yanında mı sadece.. ben 7/24 sebep olmaksızın yerdim
Ne kandırcam ya
Yeni anlaşma yapcaz daha.
Anlaşmamızın adı 1-0-1-0-1-0-0
Gözünüz aydın. .Kızlar gunaydın cok sukur bebek dogdu dunden beri hiç konsantre olamadım bişey e şimdi spor yaptım bıraz ortalığı toplayıp devam edicem birde doktor arkadasım var yanına gıdıcem bakalım kilom niye takılı kalmış sinir oldum ya yemiyorum yine aynı bakalım sebebi ne ıkı haftadır bebek için ilaç kullanıyorum ondan mı oldu bakalım bi konuşucam
Bakalım nasıl çıkacak sonuçla merak ettimAmin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ikı haftadır hormon içeren bir ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedı tel da kan tahlili yapılması lazım zaten ilacın dozu için o arada dıger değerlere bakacak bide haftaya spor salonunda kuzenim var ona yağ kas ölçümü yaptırcam
Sagol cnm allah razı olsun inşallahGözünüz aydın. .
seninle konuşmıycam.....10-10.5-10.10.5 yap hatta..Hayır 1-1.5-1-1.5 :)))
Bebeginmi olduuuuu .. :)Amin canım cok sagol Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ikı haftadır hormon içeren bir ilaç kullanıyorum ondan olabilir dedı tel da kan tahlili yapılması lazım zaten ilacın dozu için o arada dıger değerlere bakacak bide haftaya spor salonunda kuzenim var ona yağ kas ölçümü yaptırcam
Ben de merak ediyorum kızım havuza baslıycak onunla birlikte bende gitmek istiyorum bakalım saatler uyarsa o zaman acaip veririmBakalım nasıl çıkacak sonuçla merak ettim
Heee 9 aylık hamileydi çaktırmıyorduBebeginmi olduuuuu .. :)
ooooo hem de nasılBen de merak ediyorum kızım havuza baslıycak onunla birlikte bende gitmek istiyorum bakalım saatler uyarsa o zaman acaip veririm
Yok cnm ahretliğimın kızı oldu bende onla dogurdum nerdeyse :) :) bende istiyorum ikinci yi inşallah Rabbim bızede nasip ederBebeginmi olduuuuu .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?