şimdiki halini görmedim.kızzz tüm resimleri eski halimmi sandınnGönderdim ya önceden.
Olur allahın izniyle canım.Yok cnm ahretliğimın kızı oldu bende onla dogurdum nerdeyse :) :) bende istiyorum ikinci yi inşallah Rabbim bızede nasip eder
Yaa oyke hızlı hızlı baktım şimdiki halim diye yeni albüm açacaksın sandımdı.şimdiki halini görmedim.kızzz tüm resimleri eski halimmi sandınn
Ayy şimdiden heyecan yaptım ınş uygun saat olur kendimi havuz başında incecik hayal ediyorum ooooo hem de nasıl
kaldırdım gülüm biliyorsun eşim yüzünden ekleyip kaldırıyorum hemenYaa oyke hızlı hızlı baktım şimdiki halim diye yeni albüm açacaksın sandımdı.
Cnm ınş İnş cok amin :) :)Olur allahın izniyle canım.
Heee 9 aylık hamileydi çaktırmıyordu
Heeee tamaaaam :)Yok cnm ahretliğimın kızı oldu bende onla dogurdum nerdeyse :) :) bende istiyorum ikinci yi inşallah Rabbim bızede nasip eder
Belki psikolojik olarak çökersin de kendini yemeğe vurursunSen niye bugün beni gömüp duruyosun yaaa
Geçmişi okumazsan böyle olurHeeee tamaaaam :)
Neyse sağlık olsun.kaldırdım gülüm biliyorsun eşim yüzünden ekleyip kaldırıyorum hemen
Tabi anladin demi seni bu haftada yenecegimi ..Belki psikolojik olarak çökersin de kendini yemeğe vurursun
Kizim hangi birini okuyam bi yarim saat girmiyorum 20 sayfa ileri atiyo onlari okuyayim diyorum okurken bi 10 sayfa daha atiyoGeçmişi okumazsan böyle olur
Yarım saatte en fazla 3 sayfa oluyo bi kere.. abartmayalım silycim..Kizim hangi birini okuyam bi yarim saat girmiyorum 20 sayfa ileri atiyo onlari okuyayim diyorum okurken bi 10 sayfa daha atiyo
Sus kizYarım saatte en fazla 3 sayfa oluyo bi kere.. abartmayalım silycim..
Bende goremedim albumde citir hatunlar var ama hangisiBen neden göremedim ama yaaaaa
Kiz ben hiç bir şey goremedim ..Bende goremedim albumde citir hatunlar var ama hangisi
kaldırdım canım ben çoktan eşim den dolayı.albume ekleyip kaldırıyorum.bide benim izlediklerim görebiliyor sadece.hem sen bana attın mı dün
Ayyyyy kiz ben atamiyorum kiiiikaldırdım canım ben çoktan eşim den dolayı.albume ekleyip kaldırıyorum.bide benim izlediklerim görebiliyor sadece.hem sen bana attın mı dün
bi dahaki sefere gülüm inşallah.60 a inince atarım bir dahakineAyyyyy kiz ben atamiyorum kiiiiatabilsem gonderirdim bi kere taaaammmiii hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?