Onu fark ettim ben ama bayram öncesin merak ediyorum çok :)yeşil kıyafetli olan önceki gün çekildim balım şu anki halim zaten.kırmızılı eski halim 87 iken
ben gönderdimevettsende göndermedin anka
Vuuuuuu .. sopalarla bi deevettsende göndermedin anka
Sily kim ki zatenben gönderdim
Vuuuuuu .. sopalarla bi de
wuuuuuuhuuuuuuuu hatunaaaaa gellllllben gönderdim
Süt iç canım protein gerekiyorsa. . Ama benim bildiğim kas yapmak isteyenler spordan sonra protein alıyo. . Zayıflamak isteyenler yeşil çay içsin diye duymuştum..Kuzum.ben dun aksam sunu ogrendim.kahvalti yapmadan spor yapilmamaliymis spordan sonra protein alinmaliymis sen onu yaptin zaten.
Menulerin hafif ve cok guzel cumaya kilon 59 olucak bu hafta gumbur gumbur geliyoz cumaya
Ben spordan sonra aksam oldugu icin bir sey yiyemedim
Zaten miu kim ki.....yok canımsın ..ağrım olmadı çok şükür
işe yetişmek için yarım bıraktım mağlesef
Ay ayy ayyyyywuuuuuuhuuuuuuuu hatunaaaaa gellllllŞAHANESİNNNNN bayıldımm sanaa
Hoşgeldin.Süt iç canım protein gerekiyorsa. . Ama benim bildiğim kas yapmak isteyenler spordan sonra protein alıyo. . Zayıflamak isteyenler yeşil çay içsin diye duymuştum..
Normalde erken yiyecektim, planım öyleydi. Son dakika şehire gitme işi çıkınca çocuklara yemek yapıp bıraktım, dışarıda da yemedim. Eve gelince çantaları atıp mutfağa kostüm :). Evde olsam dayanamazdim belki.Iki ogunle bealenip ara ogun koymadan nasil durabiliyorsun yaben cok mu yiyorum ki
Menüm güzel canim.afiyet olsun
Ankanin listesinde de vardı spor sonrası tarçınlı süt.Süt iç canım protein gerekiyorsa. . Ama benim bildiğim kas yapmak isteyenler spordan sonra protein alıyo. . Zayıflamak isteyenler yeşil çay içsin diye duymuştum..
balım senin çoluk çocuk varmıZaten miu kim ki.....
Ay ayy ayyyyy
Hoşgeldin.
Ekmek yedin mi?
Hoşbuldukk... rüyamda yedim olur mu?? Yarım ekmeği menemenle yedim. . Ama hayal mi rüya mı gerçek mi bilemiyorumZaten miu kim ki.....
Ay ayy ayyyyy
Hoşgeldin.
Ekmek yedin mi?
çoluk çocuk yok çünkü koca yokbalım senin çoluk çocuk varmı
bir daha düşün hayal mi gerçek mi rüya mı ?Hoşbuldukk... rüyamda yedim olur mu?? Yarım ekmeği menemenle yedim. . Ama hayal mi rüya mı gerçek mi bilemiyorum
Cnm kırmızı önceki halin yeşil şimdiki halin dimi?? Tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın.. şimdi 70 kilo musun? Adının altına bizim gibi yazsan yaa.. boy kilo hedef falan. .balım senin çoluk çocuk varmı
Daha kahvaltı yapmadım.. ekmeksiz yapıcam ama az kaldı. . Cumaya ne var şurda dimi??çoluk çocuk yok çünkü koca yok
bir daha düşün hayal mi gerçek mi rüya mı ?
Profil pikçır daki çikolatalar ne hippoCnm kırmızı önceki halin yeşil şimdiki halin dimi?? Tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın.. şimdi 70 kilo musun? Adının altına bizim gibi yazsan yaa.. boy kilo hedef falan. .
Bu arada bende resim attım sana. . Parayı veren düdüğü çalar
eveeeetttttttttt azcık kaldııııııııDaha kahvaltı yapmadım.. ekmeksiz yapıcam ama az kaldı. . Cumaya ne var şurda dimi??
anladım gülümçoluk çocuk yok çünkü koca yok
bir daha düşün hayal mi gerçek mi rüya mı ?
Takıma başladığımdan beri 7.6 sanırım. Ama kendim diyete başlayalı 12 kilo tamanladım gülümama gerçekten şahane görünüyorsun.kaç kilo verdin toplamda
Onlar hayal ürünü.. yiyemedim resimlerine bakim dedimdi.. bana yemek vermeyin çikolata verin yaProfil pikçır daki çikolatalar ne hippo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?