temizliği spor olarak kabul etmiyor canım _anka_Bende temizlik sporu yapıyorum
Hahahaha boşunamı atar yaptım ben yani tühGeçmişi okuyamadığın için ne olduğunu anlamadın muhabbetinsakinleeeeeeş iyi şeyler konuşuyorduk senle ilgili
neymiş o@MiuLego meşhur sorumu soruyorum sana!
Hahahaha boşunamı atar yaptım ben yani tüh
Vallahiz iki gündür eve uyumak dışında 2 saat önce girdim iki saattir oturmadım hiç en güzel spor bence kaptaaaaaan kabul et bu seferliktemizliği spor olarak kabul etmiyor canım _anka_
ivit öyle olduHahahaha boşunamı atar yaptım ben yani tüh
sağol canım@MiuLego cnm ben seni çok seviyorum söz bidaha kimseye şikayet etmicem seni söz
Oyy tamam sustum bennnKıZ ben yaylaya çıkıyorum. Bi evi kapatıp öbürüne geçiceem.. ne kadar zor tahmin et...
Ne demek neymiş oooo evet cevabını vermen gereken bir soruuuuuuuneymiş o
Sus sus çaktırma ben aslında yohummmmmivit öyle oldu
Hey Allahım ya
Canım biz cuma 9. olduk da. Dokuz, DOKUZ. Dokuz... Ve yanında bi de nota aldık. Notayı sildirmek için ilk 3 e girmemiz lazım listede olanlara dedim her gün mecbur spor yapacaksınız ve beslenmenize mutlaka dikkat edeceksiniz diye. Ve ne alışverişi ne temizliği spordan saymayacağım diye. Yaparsan sevinirim. Yapamazsan canın sağolsun listede değilsin zaten.Vallahiz iki gündür eve uyumak dışında 2 saat önce girdim iki saattir oturmadım hiç en güzel spor bence kaptaaaaaan kabul et bu seferlik
Eveeeet ohhh beni anlayan biri çıktı sonundaaaa canım hippo
Evet o kadar çok çamaşır suyu kullandımki devrelerim yandıTemizlik vurdu onun başına sanırımSily
silycim grubun en zayıf en güzeliiii kıymetlimissssssss ben o atarı @MiuLego ya yapmıştım o bişey yapmıştır kesin hakedicek şu anda bilmiyorum ama
Ay evet gördüm dokuzu inanamadım neyse arada başkalarıda sevinsin kaptanCanım biz cuma 9. olduk da. Dokuz, DOKUZ. Dokuz... Ve yanında bi de nota aldık. Notayı sildirmek için ilk 3 e girmemiz lazım listede olanlara dedim her gün mecbur spor yapacaksınız ve beslenmenize mutlaka dikkat edeceksiniz diye. Ve ne alışverişi ne temizliği spordan saymayacağım diye. Yaparsan sevinirim. Yapamazsan canın sağolsun listede değilsin zaten.
Aman allahimmm en zayıf dediiii bana dedi banaEveeeet ohhh beni anlayan biri çıktı sonundaaaa canım hippo
Evet o kadar çok çamaşır suyu kullandımki devrelerim yandı
silycim grubun en zayıf en güzeliiii kıymetlimissssssss ben o atarı @MiuLego ya yapmıştım o bişey yapmıştır kesin hakedicek şu anda bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?