Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vallahiz iki gündür eve uyumak dışında 2 saat önce girdim iki saattir oturmadım hiç en güzel spor bence kaptaaaaaan kabul et bu seferlik
Canım biz cuma 9. olduk da. Dokuz, DOKUZ. Dokuz... Ve yanında bi de nota aldık. Notayı sildirmek için ilk 3 e girmemiz lazım listede olanlara dedim her gün mecbur spor yapacaksınız ve beslenmenize mutlaka dikkat edeceksiniz diye. Ve ne alışverişi ne temizliği spordan saymayacağım diye. Yaparsan sevinirim. Yapamazsan canın sağolsun listede değilsin zaten.

Ya @MiuLego sen Jalapeno kimki dedin ya ona kızdı jala..
Eveeeet ohhh beni anlayan biri çıktı sonundaaaa canım hippo
Temizlik vurdu onun başına sanırım Sily
Evet o kadar çok çamaşır suyu kullandımki devrelerim yandı

hadi gönlümüzü al dimi @MiuLego
silycim grubun en zayıf en güzeliiii kıymetlimissssssss ben o atarı @MiuLego ya yapmıştım o bişey yapmıştır kesin hakedicek şu anda bilmiyorum ama

Ay evet gördüm dokuzu inanamadım neyse arada başkalarıda sevinsin kaptan Ya inan gece 2 de girdim eve sabah 9da çıktım eşim 10 günlüğüne geliyo ya o on güne ne sığdıranilirsek yapmaya çalışıyoruz cuma gidiyo o gidince sporun alasını yapıcam inşallah yüzmeyese yazılıcam ohhh :)

Aman allahimmm en zayıf dediiii bana dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…