anka !! ismin değişmeden önce daha iyiydin sen ankacan ..noldu sana böyle
He he
evet cancağızım ..sen takip etmiyormusunŞimdiumut-16 sen dünden beri şikayey etmiyor musun? 1.5 karnıyarık ben mi yedim?? Miu sana karışıyor ama sen onu dinliyo musun?? Ben 4 gündür ekmek yemiyorum 4.. dörttt... şikayet ederim tabi.. üstelik hala bana ekmek yedirmeme planları yapıyo.. dudaklarını büzüyo tatlı tatlı.. gelde ye..
İnş artık 60lara veda edersin cnm ya..He hehepiniz bir gülün yine ben seni yenciiiiiim kork benden
Ama öncesinde yeme diyo.. sen yiyosun ama bananeyyyevet cancağızım ..sen takip etmiyormusun
cık cık cık!!!
bana da spor cezası verdi yaa !!
ahh ahh hipocan
Ama öncesinde yeme diyo.. sen yiyosun ama bananeyyyben yemiyorum yine kızıyor. ..
Ama öncesinde yeme diyo.. sen yiyosun ama bananeyyyben yemiyorum yine kızıyor. ..
Anka kadar başınıza dicem olmayacak. Neyse işler beni bekler. .@MiuLego bak kanka.. anka 8 ekmek yicekmiş.. ben sadece günde 1 tane yicem ya.. bazı günler onuda yemem. . Ama böyle uzun ara veremem bi daha çok zor oluyo..
Ettim bileİnş artık 60lara veda edersin cnm ya..
Vayyyy 6 lara veda etmissin silyEttim bileseni mi kircam
Ya kaç yıllık isim 3-4 yıl önceden biri etiketlemek istese bilemez ondan vazgeçtim.Anka ismini niye değiştirip duruyorsun kararsız esmer
Tam anlamiyla degil ama birileri mana merhaba, ceeeee dediVayyyy 6 lara veda etmissin sily
İnşallah yaaa canım benim"insallah anka da bir an once 58 olar allaaam amin "
Yaa öyle deme kaptan. . O beni sevdiği için karışıyo.küser şimdi..ben üzmem onu az yerim napim,? Kıskanhippotalamus ben @MiuLego yla konuştum karışmayacak artık. 8 ye 10 ye somun somun ye. İçinden nasıl geliyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?