Rakibim git islerini yap kalori harca burda oyalanma sonra bidaaa bakarsin hadeAnka kadar başınıza dicem olmayacak. Neyse işler beni bekler. .
Yok benim içim şişti...Yaa öyle deme kaptan. . O beni sevdiği için karışıyo..ben üzmem onu az yerim napim,? Kıskanumut-16
Öldüm öldüm belini hissetmiyorummmTatil donusu en sevmedigim sey iyyyy gidince bende yapicam
Tatilde olmak güzelde gelmesi kötü ev kalk gidelim diyor benim bünye iflas etti edecekTatilden gelen sensin ben seni kıskanıyorum asıl.
Hahahaha temiz evlerinizi kıskandımmm totomun üzerine oturamadım iki gündür resmenAaa neden?? Yoksa anka ile benim hizmetçimizi mi kıskandın??
@MiuLego bu sily ne diyor yahu sen beni tanıtamadın ı çekilin ulennnnne demek sen kimsinki şuanda yorgun olabilirim ama yorgun halim bile yeter
Gözlerim okuyamadı karardı birden jalapeno kimkimi yaıyor ordaaaaAaa
Süpersinnnn ohhhh darısı başıma :) bu arada tanışamadık hoşgeldin dedimmi bilmiyorum ama gene diim hoşgeldinnn :)Spor yaptım yürüyüş de yapacağım
15 leg lifts
15 alternening lef lifts
15 reverse twist
15 scissors
15 bicycle
15 v- shaped twist
15 leg holds
15 pelvic lift
15 rock climber
Helal olsun canim bol eksiler olsun ben sicakta yerimden kalkamıyorumSpor yaptım yürüyüş de yapacağım
15 leg lifts
15 alternening lef lifts
15 reverse twist
15 scissors
15 bicycle
15 v- shaped twist
15 leg holds
15 pelvic lift
15 rock climber
Sağol canım benim teşekkür ederim inşallah darısı sanaSüpersinnnn ohhhh darısı başıma :) bu arada tanışamadık hoşgeldin dedimmi bilmiyorum ama gene diim hoşgeldinnn :)
Vayyy süper.Spor yaptım yürüyüş de yapacağım
15 leg lifts
15 alternening lef lifts
15 reverse twist
15 scissors
15 bicycle
15 v- shaped twist
15 leg holds
15 pelvic lift
15 rock climber
Birde yürüyüş yapayım inşallah sonra eksiler gelsinVayyy süper.
Yaa öyle deme kaptan. . O beni sevdiği için karışıyo.küser şimdi..ben üzmem onu az yerim napim,? Kıskanumut-16
Bende temizlik sporu yapıyorumSağol canım benim teşekkür ederim inşallah darısı sana
Cuma da benim ev öyle idi tatil dönüşü şükür bitti darısı sanaBende temizlik sporu yapıyorum
AmiiiinCuma da benim ev öyle idi tatil dönüşü şükür bitti darısı sana
KıZ ben yaylaya çıkıyorum. Bi evi kapatıp öbürüne geçiceem.. ne kadar zor tahmin et...Bende temizlik sporu yapıyorum
Öldüm öldüm belini hissetmiyorummm
Tatilde olmak güzelde gelmesi kötü ev kalk gidelim diyor benim bünye iflas etti edecek
Hahahaha temiz evlerinizi kıskandımmm totomun üzerine oturamadım iki gündür resmen
@MiuLego bu sily ne diyor yahu sen beni tanıtamadın ı çekilin ulennnnne demek sen kimsinki şuanda yorgun olabilirim ama yorgun halim bile yeter
Valla nerdeyim bende bilmiyorummmm
Gözlerim okuyamadı karardı birden jalapeno kimkimi yaıyor ordaaaaAaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?