Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dışardan geldik, oğlana 2 dolgu 2 diş çekimi yapıldı. Süt dişi düşmemiş, diğer gelen sıkıştırma yapmış dedi dr. Hemen yemek yaptım, zeytinyağlı taze fasulye, yanına cacık ve bulgur pilavı. Tam evi supurecektim elektrikler gidince kaldı, pilav pişene kadar buraya bir bakayım dedim.

Dün sabah çocuklar alarmdan önce kalkmış, telefonda oyun oynamışlar ve beni alarm çaldığında uyandırmamislar. Geç kalkınca da yumurta hayal oldu. Maalesef sabah yarım simit bol domates, öğlen 1 pide bol domates, akşam da keten tohumlu yoğurt yedim. Öğleden sonra denize de giremedik, iki ayaklı bir köpek büyük tuvaletini yapmış, nerdeyse bana degecekti. Zor kaçtık.

:)))
iyi baktı sana yani ?!
bi de öyle derler dimi ;kilo almışsan eşin iyi bakıyor sana diye ...
pöhhh!! hiç sevmembu cümleyi de ..neyyyseee
Eşim benim çok zayıf sevmiyor zaten birde yemeği birlikte yemeği çok seviyor 150 kilo da olsan ben seni severim diyor ama sağlık için nasıl olması gerekirse öyle ol diyor 75 yeter sanki sana diyor 68 bakalım bir diyor :)

Bende öyleyim canım ya ama. Hedef koydum bıktım diyet yap boz eski hallerime dönmek istiyorum artık

Şansliymissin canim benim esim hic sevmiyor kilolu halimi ama 5 kilo ver yeter artik abartma diyor

İşte sevgi , işte aşk budur arkadaş .. seni olduğun gibi kabul etmesini takdir ettim . Helal olsun .
sağlık için ; evet! Kilo iyi bişey değil!
Kilo hastalıkları da beraberinde getiriyor

Ben menümü yazuym akşama misafirliğe gitcez
Sabah 8:00
-2 haşlanmış yumurta ve bir tutam maydanozla yaptığım içine pul biber karabiber eklediğim yumurta piyazı
- 3 yeşil zeytin
- 1 kuru incir
-4 kiraz
- 1 fincan çay
Öğle 12:30
-Tavuk ızgara
-Bol salata
-Üstüne tatlı niyetine chia tohumundan yaptığım içine 2 hurma doğradığım puding ( ama keşke tek başına yeseydim
)

Akşam : yok
Midem şişti ve canım istemiyor. Sadece 1 fincan yeşil çay içtim
Su : 4 litre oldu
Spor: gelince yaparım inş
Sevgiler

Menun guzel canim chia tohumu mu mideni sisirdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…