Heeeee temam u zamanYemem kidetoks günü kahve bile yasak
Sadece aklımdan geçenler canımın isteyişi öyle. Ama yemem
Benimki tamamen yorgunluktan enerji isteği. Sana noluyor.Kız beni anlatmışsın resmenya anka şaka maka o isteği hiçbirşekilde durduramıyorum.
5 mil yapcam sözneeee naptin ankaaaaa .. ben de canim cok tatli istedi bi parca muz yedim uzerine tarcin döktüm, üzerine kahve içtim, simdide zeytinyağlı, biber salçalı kabak yapıyorum, yogurt katip yicem gec olmadan, sadece siviyla günü bitirmek haual oldu..
benim de spor yorgunluğundandır. Yok ya beyin istiyor benim hepBenimki tamamen yorgunluktan enerji isteği. Sana noluyor.
Ben kahvaltı sandım. .Kahvenin saati.mi var ben her saat içerim kahve çay
Eşim benim çok zayıf sevmiyor zaten birde yemeği birlikte yemeği çok seviyor 150 kilo da olsan ben seni severim diyor ama sağlık için nasıl olması gerekirse öyle ol diyor 75 yeter sanki sana diyor 68 bakalım bir diyor :):)))
iyi baktı sana yani ?!
bi de öyle derler dimi ;kilo almışsan eşin iyi bakıyor sana diye...
pöhhh!! hiç sevmembu cümleyi de..neyyyseee
Bende öyleyim canım ya ama. Hedef koydum bıktım diyet yap boz eski hallerime dönmek istiyorum artıkDehşet abur cubur yiyesim var. Sabah yedim bişeyler gerçi ama daha çok daha çok daha çok yemek istiyorum.. Kavanoz kavanoz nutella, pringles yemek istiyorum.
Ama tabii yemeyeceğim. Sabah tost bayram şekeri falan yedim çünkü
Ben Yen'i çıktım mutfaktan şimdi çok temiz ama akşam yemeği sonrası gene aynı olurMutfağa gidiyorum kızlar hadi bismillah... Bakalım ne zaman çıkarım.
Şansliymissin canim benim esim hic sevmiyor kilolu halimi ama 5 kilo ver yeter artik abartma diyorEşim benim çok zayıf sevmiyor zaten birde yemeği birlikte yemeği çok seviyor 150 kilo da olsan ben seni severim diyor ama sağlık için nasıl olması gerekirse öyle ol diyor 75 yeter sanki sana diyor 68 bakalım bir diyor :)
Seninde az kalmış canım vermen gerekenŞansliymissin canim benim esim hic sevmiyor kilolu halimi ama 5 kilo ver yeter artik abartma diyor
İşte sevgi , işte aşkEşim benim çok zayıf sevmiyor zaten birde yemeği birlikte yemeği çok seviyor 150 kilo da olsan ben seni severim diyor ama sağlık için nasıl olması gerekirse öyle ol diyor 75 yeter sanki sana diyor 68 bakalım bir diyor :)
Şımardımİşte sevgi , işte aşkbudur arkadaş .. seni olduğun gibi kabul etmesini takdir ettim . Helal olsun .
sağlık için ; evet! Kilo iyi bişey değil!
Kilo hastalıkları da beraberinde getiriyor
Menun guzel canim chia tohumu mu mideni sisirdi acabaBen menümü yazuym akşama misafirliğe gitcez
Sabah 8:00
-2 haşlanmış yumurta ve bir tutam maydanozla yaptığım içine pul biber karabiber eklediğim yumurta piyazı
- 3 yeşil zeytin
- 1 kuru incir
-4 kiraz
- 1 fincan çay
Öğle 12:30
-Tavuk ızgara
-Bol salata
-Üstüne tatlı niyetine chia tohumundan yaptığım içine 2 hurma doğradığım puding ( ama keşke tek başına yeseydim
)
Akşam : yok
Midem şişti ve canım istemiyor. Sadece 1 fincan yeşil çay içtim
Su : 4 litre oldu
Spor: gelince yaparım inş
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?