Aman da aman hemen kıskanırmış zümreciğiniiii
Çok beğendim maşallahhh.az yemişsin canımYine bir iş çıkmadan menumü yazayım
Sabah 9
2 ince dilim tam buğday ekmeği ve 2
Yk lor ile tost,
1.5 bardak süt.
Öğlen 14:00
3-4 kiraz
Akşam 18.30
Zeytinyağlı taze fasulye
1 kase cacık.
İnciiiii şekerim menün pek iyi değil bugün.telaştan sanırım.kçyde bol yeşil l ik senze et tüket.afiyet olsun canım.iyi yolculuklar@anka_misali kaptan ben koye gidiyorum tartiyi malesef yanimda goturemiyecem kilom 67.6 _800 olarak kabul edermisin belki int sıkıntı olur giremem yarin
Menum
Sabah yarim tost hamburger ekmeginin yarisi
Ogle 1 dilim karpuz
Aksam kahve yanina cocostar
Caydan baska birsey icmem artik
Su 3 litre
Spor yapamadim
Çikolata bulgır pilavı ve kavun gözüme takıldı canımm.porsiyonlarını dengelemişsin ama bence olmasa daha iyi olur.afiyet olsun canımmm.bende çoğu zaman 5 mili son 2 milde fln oğlan kucağımda yapıyordum acayip kol çalıştırır söyleyimm@anka_misali @MiuLego
Kahvaltı 11de..
1 yumurta
Domates
Salatalık
1 çay kaşığı kayısı reçeli
Kk peynir
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz Türk kahve yanına bi küçük bayram çikolatası
Ara
1 bardak süt
1 dilim kavun
Akşam
1 kase domatesli biberli bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Yemek sonrası 1 bardak çay
Spor
Leslie 1 mil (bebek kucağımda)
60 ip atlama
Ohhh tam Karatay olmuş bu menüüüKaçamaksız 7. Gün
Sabah 10:30
3 kayısı 1 erik
Peynirli omlet 2 yumurtalı
5 zeytin
2 cherry domates
7 yeşil biber
Çekirdek
Akşam 18:00
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasülye
2 kaşık yoğurt
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç çekirdek
Inşallah gün içinde uyuyabilmişsindir canım.Allah yardım etsin valla sana 3 çocuklaGünaydın kızlar. Bu gece yine uyumadık. Tam 6.30 da uyudum oğlan kalmış gelmiş okula geç kaldım diye 10 dk falan anca yani gözümü kapadığım. Başım felaket ağrıyor. Dun de hiç uyumamıştımçok ilgilenemiyorum siz de boş bırakmayın kızlar ya.
Kız menemen gibi yapıp içine bulgur koyuyorsun.. bol sebzeli.. yazın iyi oluyo. . Inan ne yemek yapacağını şaşırıyor insan yazın.. kavunda küçük bi kabundu.. ince bi dilim..Çikolata bulgır pilavı ve kavun gözüme takıldı canımm.porsiyonlarını dengelemişsin ama bence olmasa daha iyi olur.afiyet olsun canımmm.bende çoğu zaman 5 mili son 2 milde fln oğlan kucağımda yapıyordum acayip kol çalıştırır söyleyimm
Vücudun şoka girer ve en az 1 kilo yarına gitmiş olur silycim.birirncilik gelecek herhaldeKizlar ben menümü yaziyorum
Sabah kalkar kalkmaz 1.5 lt su
1 cay fincani sekersiz türk kahvesi
Bir bağ maydonoz+500 ml su
Bir haslanmis yumurta beyazi
Günün geri kalanini da su, kahve, salatalik,ayran,su,su,su, icerek geçiricem.. iki gün bu şekilde yapcam, ilk defa yapiyorum aksam acikirsam iki kabaktan zeytinyagli yapip yoğurtlayıp yicem (en geç 17:00 de)
Aaah bal damliuor yine benim korhimden yuppiiiiVücudun şoka girer ve en az 1 kilo yarına gitmiş olur silycim.birirncilik gelecek herhalde
ben bebek için de vermem lazım 3 senedir bebek istiyorum olmuyorTabi bilmez miyim spor şart hem vücut topluyor kendini kan dolaşımı artıyor rahatlıyor
Maalesef kilo çok etkili.. kilolu hamile kalman da çok sakıncalı. .ben bebek için de vermem lazım 3 senedir bebek istiyorum olmuyor
evet canım zaten hamile de kalamıyorum bu nedenle bakalım bundan sonra sevinçli haber alırım hayırlarla sağlıcakla evladımıza kavuşuruz inşallah aminMaalesef kilo çok etkili.. kilolu hamile kalman da çok sakıncalı. .
Cnm sık dişini zayıfla lütfen. .. hiç bişey yapamazsan akşam 7den sonra bişey yeme.. meyve bile olsa..evet canım zaten hamile de kalamıyorum bu nedenle bakalım bundan sonra sevinçli haber alırım hayırlarla sağlıcakla evladımıza kavuşuruz inşallah amin
evet haklısın canımCnm sık dişini zayıfla lütfen. .. hiç bişey yapamazsan akşam 7den sonra bişey yeme.. meyve bile olsa..
Sabah doktora geç kalmasaydik o tostu da yemeyecektim, sütü içip çıktım, tostu arabada yedim. Dünkü pide faciasından sonra zorunlu tutuyorum kendimi.Çok beğendim maşallahhh.az yemişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?