Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@anka_misali kaptan ben koye gidiyorum tartiyi malesef yanimda goturemiyecem kilom 67.6 _800 olarak kabul edermisin belki int sıkıntı olur giremem yarin
Menum
Sabah yarim tost hamburger ekmeginin yarisi
Ogle 1 dilim karpuz
Aksam kahve yanina cocostar
Caydan baska birsey icmem artik
Su 3 litre
Spor yapamadim

İnciiiii şekerim menün pek iyi değil bugün.telaştan sanırım.kçyde bol yeşil l ik senze et tüket.afiyet olsun canım.iyi yolculuklar

Kaçamaksız 7. Gün
Sabah 10:30
3 kayısı 1 erik
Peynirli omlet 2 yumurtalı
5 zeytin
2 cherry domates
7 yeşil biber
Çekirdek
Akşam 18:00
Yarım kase tarhana çorbası
1 tabak taze fasülye
2 kaşık yoğurt
1 bardak tarçınlı süt
1 avuç çekirdek

Çikolata bulgır pilavı ve kavun gözüme takıldı canımm.porsiyonlarını dengelemişsin ama bence olmasa daha iyi olur.afiyet olsun canımmm.bende çoğu zaman 5 mili son 2 milde fln oğlan kucağımda yapıyordum acayip kol çalıştırır söyleyimm

Ohhh tam Karatay olmuş bu menüüü zeytini arttır canım 15 fln olsun en az.bide meyve en fazla 1 adet olabilir kahvaltıda ona da dikkat et bence.afiyetler olsun

Inşallah gün içinde uyuyabilmişsindir canım.Allah yardım etsin valla sana 3 çocukla

Kız menemen gibi yapıp içine bulgur koyuyorsun.. bol sebzeli.. yazın iyi oluyo. . Inan ne yemek yapacağını şaşırıyor insan yazın.. kavunda küçük bi kabundu.. ince bi dilim..

Vücudun şoka girer ve en az 1 kilo yarına gitmiş olur silycim.birirncilik gelecek herhalde

@anka_misali @MiuLego

2 bardak tarçınlı su bi bardak normal su ile güne başladım..

12de kahvaltı (misafirim vardı)
Sucuklu menemen
Domates
Salatalık
Kk peynir
Şekersiz çay
Bikaç parça kavun

Ekmek yok !!!

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Ara bi küçük dilim karpuz

Akşam 19da..
1 tabak közlenmiş patlıcan ve domatesten yemek
1.5 kase yoğurt

Su
saymadım ama 3ü geçmiştir

Spor
1 mil leslie
100 ip atlama
100 sn wall sit
60 sn plank

evet canım zaten hamile de kalamıyorum bu nedenle bakalım bundan sonra sevinçli haber alırım hayırlarla sağlıcakla evladımıza kavuşuruz inşallah amin
Cnm sık dişini zayıfla lütfen. .. hiç bişey yapamazsan akşam 7den sonra bişey yeme.. meyve bile olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…