tadı hoşuma gitti ..şimdilik açlık yok .su içesim var sadece
ahhh ahhhh beni bu şehir bu hale getirdi ..tombul topalak oldum çıktım
@MiuLego tatlım akşam 11 gibi yaptım chialı pudingi dolaba koydum.bugün afiyetle yedim
Kahvaltıdan bahsettiğini sanmış hippoKahvenin saati.mi var ben her saat içerim kahve çay
Chiayı sevmiştadı hoşuma gitti ..şimdilik açlık yok .su içesim var sadece
ahhh ahhhh beni bu şehir bu hale getirdi ..tombul topalak oldum çıktım
naptın da?Kızlar size mutfağımın resmini atsam iştahınız falan kapanır sanırımResmen savaş alanını da geçti
HııııKahvaltıdan bahsettiğini sanmış hippo
Naptın derken ne yapmadım diyelim..dunden beri bulaşık yıkamadım bebek hiç durmuyor.naptın da?
teşkkür edrim tatlım..dene bence deÖyle bi yerde yaşasam ben de kilo alırdım duramazdım heralde yaPuding de çok severim ama chia yı bi gün denicem aşırı merak ediyorum. Afiyet olsun kuzum..
gördükçe de o görüntüyü insanın siniri bozulurNaptın derken ne yapmadım diyelim..dunden beri bulaşık yıkamadım bebek hiç durmuyor.
ivittt sevdimChiayı sevmiş
Hauattayim canimm esime sinirlendim de o sinirle buralarda dolasmak istemiyorum.. bencil adam canimi sıktıSily hayatta mısın kuzum ses ver arada rakibeciğim.
Aynen durmuyor gece hiç uyumadım başım ağrıyor. Kucağımda uyuyor indirince basıyor çığlığı.gördükçe de o görüntüyü insanın siniri bozulur
Bi girişsen halledersin de bebelerinin durması lazım işte
Hauattayim canimm esime sinirlendim de o sinirle buralarda dolasmak istemiyorum.. bencil adam canimi sıktı
Valla bence ilk fırsat bulduğunda uyu anka. Kalsın mutfak öyle canından kıymetli mi. Senin uykuya dinlenmeye ihtiyacın var.. Mutfak elbet toplanırAynen durmuyor gece hiç uyumadım başım ağrıyor. Kucağımda uyuyor indirince basıyor çığlığı.
Kız beni anlatmışsın resmenDehşet abur cubur yiyesim var. Sabah yedim bişeyler gerçi ama daha çok daha çok daha çok yemek istiyorum.. Kavanoz kavanoz nutella, pringles yemek istiyorum.
Ama tabii yemeyeceğim. Sabah tost bayram şekeri falan yedim çünkü
Dehşet abur cubur yiyesim var. Sabah yedim bişeyler gerçi ama daha çok daha çok daha çok yemek istiyorum.. Kavanoz kavanoz nutella, pringles yemek istiyorum.
Ama tabii yemeyeceğim. Sabah tost bayram şekeri falan yedim çünkü
Hayir miu sakin sakinKız beni anlatmışsın resmenya anka şaka maka o isteği hiçbirşekilde durduramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?