Haklısın canım ya ben 1. Sayfada 53 yazmışım ama normalde 52 bildirmişim. Paylaşıma yazdım bakalım nolcakEmin misin kaptan ben neden 54.5 buldum yine kız
Ben de gelirim o zamana kadarEvet çünkü o zaman a sende hedef kilona ulaşacaksın beraber yiciz (ulasacKsin dimi)
Darisi bana olsun slicimmOoooo ikinci mezuntebrikler canım darisi basimiza
Hilal yaa gitme mezun olsan da gitme lutfen ben mezun olmadan gidemezsinizAnka kaptancım ben mezun olmak için kaç kg olmalıyım??bide artık korumaya geçmek istiyorum.o yüzden sordum
Listeye gircek arkadaşlar da çoğalmış
Yuppiiiii hadi o zaman hazirlanalimBen de gelirim o zamana kadar
Yok canım dolaba koymuyorum kilerde bekliyorYaa cokk guzel dolapta yerde tutmaz tadida degismez ama ya yapamazsam kaynar kaynar dolduruyosun demi dolabami kaldiriyosun sonra yine kilere mi
Sen bir iki kavanoz dene bak bir canım sonra oldu dersen öyle yapYaa cokk guzel dolapta yerde tutmaz tadida degismez ama ya yapamazsam kaynar kaynar dolduruyosun demi dolabami kaldiriyosun sonra yine kilere mi
Yine az almissin canim yaa tatilden dondun ben cok fazla alirdim ciddenGünaydın kızlar ben gene artıyım ama eşim bugün hidiyor diyete tam gaz devam aldığım kiloları hemen geri vermem gerek bide hasta olcam onunda şişliği var sanırım inşallah hemen verebilirim o kadar çabaladım bi 10 günde hoop geri aldım birsürü
Canım giriş kilosu 60.5 güncel kilosu 56 hedefi yeni kurala göre 53 olarak revize edeyim o zaman bu hafta.kızlar siz bize çok yardım ettiniz konu nedir yardımcı olabilir miyim giriş kilosu nedir şuan kaç üyenin
Teşekkür ederim kuzum taabiiiiki de darisi sana ve de olacak insallah yapacaksin senDarisi bana olsun slicimmtebrik ederim kuzum
İzin hakkın açılmadan tatile gitme o zaman eylülYine az almissin canim yaa tatilden dondun ben cok fazla alirdim cidden
aynen yeni kurala göre kıl payı kurtarıyorCanım giriş kilosu 60.5 güncel kilosu 56 hedefi yeni kurala göre 53 olarak revize edeyim o zaman bu hafta.
Tamam canim cok sag ol muhakak deniycem dolapta yer yok sikinti yasiyordumSen bir iki kavanoz dene bak bir canım sonra oldu dersen öyle yap
Benim tatil isi olsa olsa eylul ekim gibi olur canim zaten cok var bir de yazliga gidecez acik bufe yok kole gibi calisicagim icin o sicakta yemek camasir ev sil supirİzin hakkın açılmadan tatile gitme o zaman eylül
Tebrikler canim az kaldi 8 lete vedaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?