evet canım ben de öyle düşünüyorum pazartesine olmazsa cumaya kadar 98 leri göreyim inşallah hem ayın 15ine kadar 98 i göreyim diyordumPazartesi olmasa bile cuma kesinlikle 2 li rakamlardasın. İstikrarını kaybetme canım
Asya kızdan sana bir cevap yazamadım her evde maalesef sıkıntılar olur ama kadın yuvanın kurucusudur kuzum o yüzden ses çıkarma sen alttan al boşver balık bilmezse Halık bilir de gitsinnapıyorsunuz kızlar?kahve yaptım kendime şöyle bir silkeleneyim dedim.bende pazartesi kaç çıkacağımı çok merak ediyorum
**12. Takım 525. Etap***
anka_misali (66.6/
eylul7158eylul (59.7/58.2/1.5 %2.51
tevafuk55 (62.6/62.5/0.1/ 0.15
Sily (60.0/59.5/0.83)
Korhilalp (56.4/56.0/0.4/% 0.70)
hippotalamus (84.8/83.6/1.2/% 1.41)
5816bursa (68.9/68.4/0,5/0,72)
florence_N (78.2/77.8/400/0.05)
inciakis (68.4/67.6/0.8/1.17)
umut-16 (67.9/67,4/0,5/0,74)
ICIR (82,2/
12. takım Ortalaması:
Yeni uyeler ve liste dışı yarışanlar
Jalapeno (60.8/61.2/+0.4/-%0.65)
Kelekkarpuz (73/71.8/1.2/1.64)
Gulbe seker (
Asya_01 (pazartesi yapacak)
Marselinda (83.1) hedef kilo:70
Aaynaa (
Mezun olanlar
miulego (53.9/54.8/+0.9/-1.67)
Yeni gelen arkadaşlar takıma geldikleri kiloyu ve bu günkü kiloyu yazacaklar.
Yüzde nasıl hesaplanır
(geçen hafta - bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu
Tamam şekercim.yola devam o zamanKorhicim canım en az 54.5 olman lazım. 54.5 olduğun anda olabiliyorsun.
biz de veririz artık kilolar benim canıma tak etti bebeğim de gelmiyor 3 senedir14. takim cok kilo vermis yaa. sinir oldum
Takımları nerden görüyorsunuz kızlar14. takim cok kilo vermis yaa. sinir oldum
Tamam canımmmmm
Hadi canım bak bu kadar kilo vermişken hiç bırakma kaçamak yapmak istediğinde yaz buraya yapamazsınbiz de veririz artık kilolar benim canıma tak etti bebeğim de gelmiyor 3 senedir
biz de veririz artık kilolar benim canıma tak etti bebeğim de gelmiyor 3 senedir
Takımları nerden görüyorsunuz kızlar
çok hafif pko var dedi doktor çok gittik canım 3 kez klomen tedavisi bir kez aşılama nasip olmadı o zaman doktor bana bir 10 kilo atsan çok fark eder hamilelik için demişti pko korkutacak gibi değil dedi biraz kilo sorun dedi bana işte inşallah bu hırsla canım ben de bebeğime hayırlarla sağlıcakla kavuşurum bayramlarda herkes bebeğini karşımda seviyor nereye bakacağımı elimi kolumu nereye koyacağını bilememek çok zoraaynaa, sen kadin doguma gittin mi? pko'lu falan olmayasin. Pko fazla kilo da yapiyor cunku.
Kaç yıllık evlisin canımçok hafif pko var dedi doktor çok gittik canım 3 kez klomen tedavisi bir kez aşılama nasip olmadı o zaman doktor bana bir 10 kilo atsan çok fark eder hamilelik için demişti pko korkutacak gibi değil dedi biraz kilo sorun dedi bana işte inşallah bu hırsla canım ben de bebeğime hayırlarla sağlıcakla kavuşurum bayramlarda herkes bebeğini karşımda seviyor nereye bakacağımı elimi kolumu nereye koyacağını bilememek çok zor
çok hafif pko var dedi doktor çok gittik canım 3 kez klomen tedavisi bir kez aşılama nasip olmadı o zaman doktor bana bir 10 kilo atsan çok fark eder hamilelik için demişti pko korkutacak gibi değil dedi biraz kilo sorun dedi bana işte inşallah bu hırsla canım ben de bebeğime hayırlarla sağlıcakla kavuşurum bayramlarda herkes bebeğini karşımda seviyor nereye bakacağımı elimi kolumu nereye koyacağını bilememek çok zor
evet canım moralim git gide düzelecek herkesin bebeğine hediyeler alırken biz kendi bebeğimize de bir şeyler alacağımız günler gelir mi yakın arkadaşlarım da hep hamileyim diyeceğim günlerimi bekliyorlar gülümInsallah olur canim. Bak kilolari da vermeye basladin ne guzel :)
Bizimle mi konuşacaksın kaptan??Diğer takımlar iyi kilo vermiş. Biz de iyiyiz kötü değiliz ama dereceye girecek kadar iyi değiliz maalesef. Derece alıp notamızı sildirmemiz gerekiyordu. Haftaya inşallah. Ama kafama takılan bazı konular var onları konuşacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?